jag är inte död

Hej. Jag vet jag har inte skrivigt på långe, snarare två dagar.
Sanning  är den att jag inte har varit hemma i helgen. Jag gick ut på lördagkväll för att ha en trevlig kväll med Sir Epic och Munken på stan. Vi träffades på ett förkrök ställe vid Stureplan. När jag skulle gå in så frågar vakten om jag är släckt med en Elin! Det är andra gången jag blit tillfrågad om en speciell Elin som bär mitt ovanliga efternamn, så nu tänker jag gör lite dektektiv arbeta och se vem den här Elin är.
När klokan började dra sig mot två gick vi vidare till Entorauge vilket liggger i Kungsan
När vi skulle bege oss hemmot så följde jag med Sir Epic hem. Där stannade jag hela söndagen, eller vi vaknade vid 4 och jag åkte hem vid 21.
Jag sammanfattar helgen som fantastist och super kul!

irriterar mig på att stavkontrollen inte fungerar!!!!

Detta är min första dag på lovet! och jag är uppe vid 70:30 för att göra iordning mig till dansen. Igår spenderade jag en timme på löpbandet på gymmet vilket jag kommer att göra varje dag denna kommande vecka! Det är inget jag bara säger utan det kommer oxå bli fullbodad. kan redan nu säga att jag kanske inte gör det på torsdag och helgen efter det, eftersom jag eventuellt ska till england, London, Bristol.


dagens låtar


Grubblar och grubblar

Jag har nu länge grubblat på att söka jobb. men inte vilket jobb som helst! utan bli en Barmaid. Jag vill bli en bartender, och blanda drinkar hela dagarna! I alla fall som ett extra jobb. Så nu ska jag se till att fixa det oxå. Ska prata runt lite i mina kretsar och se hur jag ska ta mig till.
Hoppas jag lyckas med det oxå!
Ha det gott.  Mitt batteri i min PC håller på att ta slut.
Har bara en lektion idag, sedan är det lov! Jag måste säga att Naturvetenskapen är skolans mest Cillaste lektion, Vi sitter och kollar film med Sam Neill. Vilket jag hoppas vi ska göra idag oxå! Efter skolan ska jag åka till gymet sedan träffa Munken.


redan morgon!?

Idag har jag bara en lektion helt underbart! Nu ska jag packa gym väskan tänkte nämligen gymma under luchen, hoppar att äta den oxå.
Redna nu på morgonen gjorde jag en stor upptäckt!
Toa pappret va inte som det brukar! kolla!
Lambi har förgyllt badrummet med lite dikter.
Thihi

Inte bara du!

Läste min kära vän Saras blogg och där berättar hon om att hon är inne på en anti-blogg vecka. Jag känner desamma. Jag har verkligen varit dålig på att skriva denna vecka, har inte ens något att skriva om. Kanske tar mig i kragen till imorgon, men som läget är nu så orkar jag inte. Det är mycket som snurrar i mitt huvud, plus att jag haft en jobbig gnatande huvudvärk hela veckan.
Hoppas er helg blir fantastisk. Mina planer ser ljusa ut.
Idag ringde dans shoppen mig och berättade att det skulle ta 7 till 8a veckor innan mina skor skulle dimpa ner i min brevlåda. Snacka om jobbigt läge!!

fjortisjacka

Nu ska jag bli fjortis för en dag. Ska nämligen sätta på mig den stora fluffiga peak performance jacka som är lite lik fjällrävens fjortis jacka. Dock tycker jag att min fluff jacka är snyggare plus att den var lite dyrare. Jag älskar kläder som är dyra!!

hej

Min kära hund är avis! Detta är inte första gången hon läger sig över mina saker för att få  uppmärksamhet.
nu!

i höstast när jag pluggade matte!

Mat

Har fått upp ögonen för Cashewnötter. Vill gå ner i vikt och tänkte mig att börja äta nötter, nu sitter jag och kollar runt på olika hemsidor om hur mycket eller vilka nötter som är nyttiga. Tydligen ska man inte äta över 50 gram nötter för att inte få omvänd effekt.
Kom hem från hugo för inte så länge sedan, och fick göra mig en egen middag. kunnde verkligen inte bestmma mig på vad jag var sugen på så jag gjorde något lätt.
fruktsallad, nötter knäckebröd oh varm choklad :P

olika fail!

bild från gbg
om man tar bort sträcken i mitten blir det helt knas!
Detta är vår skola! (SNÄLLA, SLUTA kissa i papperskorgen / Städ)

Dagens låt!

Ny dagens låt, Jag gillar texten. Den är djup!

min helg

Hej. Lovade att skriva om min helg.
Fredag:
Skoldag som vanligt, eller vi tittade på film hela dagen. Hoppade på mjölktåget till Göteborg, tog mig 6 timmar att åka. Vilket är riktigt jobbigt. Hade inte så mycket att göra på tåget. Sov, pluggade lite. När jag kom fram så fick jag köpa busskort och ta mig själv hem till min Älstabror, Mr.L. tur att jag kom ihåg var bussen gick ifrån, från i sommras. Bror mötte upp mig vid busshållplatsen och fick bära min tyngsta väska vilket var min Dakine väska. Efter middagen kom min andra bror och hälsade på. Vi kollade film och åt kakor och bullar.
Lördag:
Jag har ätit som en häst denna helg, vilket inte är så charmigt alls. På morgonen åkte vi in till Vasagatan eftersom jag hade en tid på Dansaffären kl.1. Där prövade jag nya tåspettsskor, de hade de inte inne så de har specialbeställt dem nu, och de kommer dimpa ner i brevlådan om si så där en månad, påstade från staterna! Hoppas de passar och blir godkända av min lärarinna. Efter gick jag och Mr.L in till staden för att hämta upp Bror nr.2 på sitt jobb. Han jobbar med att utveckla en ny app. Vi gick och fikade. Sen var Bror tvungen att gå tillbax och jag och Mr.L åkte hem till honom och skulle plugga men det slutade med att jag satte på filmen Death race.
Efter middagen, klädde vi oss i sommarkläder och gick hem till Kajsa för att förkröka! Vi spelade 3man, en ny dricklek jag lärde mig, den var riktigt rolig.
När klockan var dags så gik vi ner till Chalmers för att ställa oss i kön. De finns verkligen konstiga personer vi Chalmers, Studenter kallas de.
Det var kul att komma in på festen sen. Det var sand på golvet och bra musik spelades. Jag och Bror (båda bröderna var med) stod och snackade en del! Snacka att jag alltid har någon att vända mig till om det är något jag undrar över. Bror finns alltid där för att beskydda mig, Mr.L finns alltid där för att ställa upp. Om jag får barn någon gång så vill jag att mitt första barn ska vara en kille eftersom han då kommer att beskydda sin syster. Det finns inget bättre än att vara lillasyster till två stora starka bröder.
Vid halv tre tiden började vi bege oss hem. Jag, Mr.L och hans tjej. Mr.L tvingade mig att äta en Z-burgare vilket de säljde utanför ingången till fest lokalen.
Söndagen:
Vaknade runt 10 och hoppade in i duschen eftersom jag kände mig äklig efter gårdagen, efter det så packade jag min väskor och vid 1 tiden begav vi oss till stationen. Jag fick åka en dubbeldäckat tåg. Helt random, trodde jag hade gått på fel tåg men det hade jag inte! Jag måste säga att jag gillar att åka de nya fina tågen. Vi var sorligt nog försenade in till Sthlm men det gjorde inte mig så mycket. När jag kom hem stod det god mat på bordet. Sedan pluggade jag lite och gick och la mig.

FÖRLÅT

förlåt att jag inget skrivit. Har nämligen inte fått i gång internet i helgen. Så jag har inte kunnat göra något med min dator.
Jag har precis kommit hem och är trött som bara den och vill inget annat än att sova. borde göra uppgifterna inför provet imorgon, men jag är för trött och när jag försöker läsa vad jag ska göra förvandlas orden till kinesiska. Kanske borde gå och lägga mig.
Om helgen, Jag kommer berätta och skriva mer om det imorgon men tills dess kan ni sitta och stirra på denna bild.


Bilden är tagen på Chalmers vid halv 3 tiden när vi skulle börja dra oss hemmot. Älsta bror tvingade mig att smaka en så kalla Z-burgare.

besluts ångest

Nu kan jag inte bestämma mig för vilka skor jag ska ha. Högklackade eller mina vinter kängor! Klackarna passar bättre till kläderna jag har på mig, kängorna är skönare att gå i och  jag kommer ha lättare att gå med all packning.
Det får nog bli klackar i påsen. Fan att ja måste ha med mig så mycket saker när jag åker. Ska jag ta hjulen? Det blir ju mycket lättare!

god morgon god morgon, se fåglar sjunga glatt

Hej, Jag vet att jag inte har skrivit på länge, men jag lovar att skriva mer när jag kommer ner till Göteborg. Ska nu packa det sista, Jag skulle hellst vilja ha en väska på hjul eftersom min bag e alldeles för tung för tillfälle.
Min Ipod har fått fötter och gått iväg, jobbigt när jag inte hittar den.
Hoppas er dag blir bra. Min blir i allafall. Har en 40 minuterslektion och sedan film två lektioner. Nu ska jag kolla bussen från skolanoch så så att jag hinner till mitt tåg. Hare bra

Dagens fail! Snarare gårdagens

Igår var en Fail dag i övrigt, men jag har bestämt mig för att lyfta fram en! Detta utspelar sig på donken och min klasskamrat monkeykong ska beställa mat!
(...)
-Jag vill ha en McFlurry med smakis och kolasås.
Han i kassan går och gör iordnng McFlurryn men börjar att ta Daim istället för smakis. Monkeykong säger till honom att han ska ha smakis. Han i kassan fixar smakis och ställer den framför monkeykong på brickan.
- jag skulle ha kolasås oxå!
Gubben i kassan kollar konstigt på Monkeykong som om han var sjuk i huve och går iväg. När han kommer tillbax har han med sig Kurrrysås. Monkeykong berättar att det inte är kolasås och killen i kassan säger att han tog fel och så gick han tillbaka till Dipsås disken, då bestämde sig Monkeykong att att det inte var någon ide att bry sig så han säger,
-Det är lungt, jag tar det här.

mitt i frukosten!

Sitter här och äter frukost. Jag beklagar att jag inte skrev så mycket igår, men som sagt det gör jag nte heller på onsdagar. Har alltid fullt upp. Var ju och tittade datorväska igår! DET FANNS INGEN ALLS typ! Det finns inte för 16" eller 15,5" skärmar! baiis på de som gör väskor. Så jag fick sköpa en mindre snygg, men det duger till mig, det är en väska med jeanstyg och lite fsurfstuk över den.
Måste skriva två inlägg för nästa inlägg kommer bli dagens fail

Mission!

Dagen mission är åt helvete jobbigt! Först är det skolan, åh dereckt efter skolan måste jag åka hem (de fick mig att  påminnas om att jag måste kolla bussen från skolan) för att hämta min PC för att sedan åka till sickla, ska köpa en väska, men jag vet inte om datorn passar. Sedan är det raka vägen hem! Plugga lite sen slänga på sig kläderna igen förr att åka in till TC för att träffa klasskompisar för att äta innan vi ska ses utanför Dramaten. VI ska se en teater som heter Stormen. Kommer komma hem runt halv 12! å så ska man utt tidigt imorgon! FAN orkar inte!!!!!!
Det är nästan så att jag vill skita i gbg!
hoppas att er dag blir underbar ijämförelse till min.
Mamma fotograf?

Oh fy

morgon igen! En ångest fylld morgon! Jag vill inte till skolan! Jag vill gömma mig i månader under täcket och sova.
Jag älskar att sova. Jag har upptäckt att jag har börjat sova på mage! Jsg har märkt det eftersom jag alltid vaknar när jag gör det, av att min vänstra arm värker. Klarar inte av att ha den böjd en längre tid, men det är nästan mer plågsamt att böja ut armen igen än att ligga kvar på mage med böjd arm.

En dag för sent ute

Jag tog fram en bulle som jag gjorde bakade, precis när jag skulle riva av en bit upptäckte jag att det ser ut som ett hjärta.
Ett täcken på att det blir en bra dag? Eller är det ett täcken att någon tänker på mig nu?
Mamma säger att när det kliar i näsan så är det någon som tänker på än, och när det kliar i handflatan kommer det komma ett brev till än. Hon säger även att om man tappar en kniv i golvet så kommer det manligt besök och när du tappar gaffeln så kommer det kvinnligt.
Jag vet inte hur mycket sanning det ligger i det här men jag vill gärna tro det

Är jag blond?

Har du gjort 20 av dessa saker är du blond. :)


[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[ ] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar.
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[x] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat konstigt på mig.
Antal: 4

[x] Jag har gått in i ett träd.
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[x]Jag visste inte att Alfabetssången och Blinka lilla stjärna har samma melodi.
[x] Jag försökte just sjunga dom
[x]Jag har snubblat på mina skosnören och ramlat.
Antal: 5

[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[ ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[x] Jag är/har varit brunett (färga håret brunt en gång)
[ ] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
Antal: 1

[ ] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[x] Jag har somnat på en lektion.
[/] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker.
Antal: 2½

[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[x] Folk går ofta iväg från mig och himlar med ögonen.
[ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[x] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9.
[ ] Jag har ätit ett kryp.
Antal: 3

[x] Jag gör denna text fast du egentligen skulle göra något viktigt.
[x] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[ ] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
Antal: 4

[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner.
[ ] Mina vänner svär inte.
[x] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
Antal: 3

[x] Jag har fallit av en stol.
[x] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[x] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen.
Antal: 3


......


25½ haha jag visste att jag var blond:P hahha but blonds have more fun:P hahaha

 

 
fin fin dag!

Jag vaknar upp och trycker på snooze knappen minst tio ggr innan jag bestämmer mig för att stiga upp. Snooze är nog det bästa som finns samtidigt som det är det värsta som finns. Det är ofta pga snooze som man försover sig, i alla fall jag. Idag börjar min förrsta lektion 10:25 vilket är super nice, Det ända jobbiga är att jag nte har en enda ledig kväll den här veckan att kunna plugga på. Idag ska jag hämta Hugo, imorgon ska klassen till Dramaten vid 19 för att kolla en teater. Torsdag är det stallet! Fredag är det gbg och fest. lördag är det forfarande gbg, kommer hem på kvällen, så söndag är min enda lediga dag och jag ligger efter i matten, vi som har matte prov och kemiprov.
Nu ska jag duscha, och eventuelt tvätta håret. Eller jag ska nog tvätta håret, eftersom det känns smutsingt.
Sesi grävde upp sin vattenskål under snön.
De som försvinner i snö kommer oftast upp i tö

HAHA vem vågar pröva?

25 sätt att förvirra din lärare på

 1. Borsta dina tänder under lektionen. Medan du gör detta, sträck upp handen som om du har en fråga, och mumla denna på samma gång som du borstar, spottande tandkräm överallt. Om din lärare sätter sig upp mot vad du gör, ge ett långt tal om munhygien.

 2. Sitt längst bak i klassrummet, med ryggen mot bakre väggen, för att komma så långt bort från läraren som möjligt. Medan han/hon undervisar, skrik ut saker som: 'VA? Prata högre! Du mumlar ju bara!'. Om din lärare råder dig till att flytta närmare, meddela att du inte kan för att du övervakar rummet för att se lönnmördarna.

 3. Om du har en tidig lektion, var där före alla andra, och ta med kudde, några lakan, luftmadrass och en väckarklocka. Bär pyjamas. Lägg dig ner på madrassen och låtsas sova. Ställ klockan på ungefär två minuter in på lektionen. När den ringer, helst väldigt högt, tryck in snooze knappen och somna om. Gör om detta under resten av lektionen.

 4. Ifrågasätt allt som din lärare säger, det spelar ingen roll hur enkelt det är. Försök att få honom/henne att bevisa allt för dig. Gå på och påpeka vilken stor lögnare din lärare än. Skrik åt elever som antecknar det läraren säger att 'Sluta skriva ner alla dessa lögner!'.

 5. Kom till lektionen ungefär tio minuter för sent. Kom in i klassrummet på en cykel, skrik 'Se upp!', krascha in i svarta tavlan, ställ dig upp, sätt dig ned på en ledig plats och låtsas som inget har hänt. Gör detta varje dag.

 6. Sätt eld på din bänk, ofta, 'av en ren händelse'. Bränn skrivböcker, papper eller vad som kan finnas i närheten. Så fort en brand har startat, det spelar ingen roll hur liten, skrik 'Det brinner! Det brinner!' och rusa ut ur rummet. Kom inte tillbaka för resten av lektionen.

 7. Göm dig någonstans i klassrummet. Vänta på att läraren ska komma, och kom inte fram då han/hon ropar upp ditt namn. Hoppa fram halvvägs genom lektionen, och säg högt 'Skoja bara! Här är jag! Jag lurade dig igen!'. Sitt ner och var tyst under resten av lektionen.

 8. Linda in dig själv i bandage och kom till lektionen i rullstol. Under hela lektionen, gråt mycket och gnäll fram saker som 'Varför jag?' och 'Snälla, låt mig dö!'. Ställ dig upp i mitten av lektionen, som om du mirakulöst skulle kunna börja gå. I stället faller du omkull, skriker ut i smärta, och väntar på att någon ska hjälpa dig upp. När lektionen är över, säg 'Jag känner mig bättre nu', hoppa upp och jogga hem.

 9. Kom till lektionen med en burk full med ilskna getingar. Släpp ut getingarna fem minuter in på lektionen, skrik, och spring därifrån.

 10. Ta med en dammsugare till lektionen. Halvvägs genom lektionen, ställ dig upp och börja dammsuga. Om din lärare opponerar sig, förklara argt att du 'inte klarar av att sitta i den här svinstian längre'. Fortsätt dammsuga, och mumla argt under tiden.

 11. Ta med en liten kaktus till lektionen. Räck upp din hand, och när du har ordet, säg att din kaktus har en fråga. Vänd dig mot den och titta på den, som om du väntar på att den ska säga något. Efter några ögonblick, ryck på axlarna, och vänta på att läraren ska fortsätta. Gör detta en gång varje dag, och bli mer och mer irriterad på din kaktus för varje gång som går, sucka djupt och ge den onda blickar när den misslyckas med att 'prata'. När du lämnar klassrummet efter lektionens slut, skäll ut kaktusen och säg 'Jag kan inte fatta att du gjorde bort mig IGEN...'.

 12. Varje gång som din lärare tappar tråden, blanda till en shot. Om han/hon opponerar sig, förklara lugnt att dryckesspel gör lektionen mycket mer intressant.

 13. När din lärare ger dig en ämnessammanfattning, ta med hem, rätta den, betygssätt den och ge tillbaks den till din lärare.

 14. Kom till lektionen med en monstermask för ansiktet. Få din lärare att gissa vem du är, skjut honom/henne med en vattenpistol, spring runt, runt i klassrummet, vråla på lappländska, slå om kull saker och fråga sedan läraren om han/hon tyckte det var skrämmande.

 15. Få hela klassen att komma några minuter innan lektionens början och ha en överraskningsfest för läraren. Insistera på att han/hon inte kan börja lektionen förrän han/hon tagit en stor bit av tårtan. Fråga de andra stup i kvarten när stripporna ska komma.

 16. I stället för att anteckna det läraren säger, måla en abstrakt tavla under varje lektion. Ge dem namn som 'Lärare agerar som Herr-Jag-Vet-Allt' eller 'Idiot som inte har en aning om vad han håller på med'. Ge målningarna till din lärare som gåvor.

 17. Sitt och vänta på att din lärare ska säga ett datum, och skrik då ut 'Bingo!'. Ursäkta dig, och förklara att du blev lite förbryllad.

 18. Gör en byst av din lärare i hushållsost. Knyt ett band runt den, och ge den till din lärare då lektionen börjar.

 19. Skriv en lapp till din lärare, som säger: 'Jag kommer att bli 15 minuter sen idag'. Vänta utanför byggnaden tills lektionen ska ha börjat, knyt meddelandet till en sten och kasta in den genom fönsterrutan.

 20. Skriv ned allt som din lärare säger, ord för ord. Tänk på en melodi och sjung sedan lärarens ord. Ta med en gitarr till lektionen och framför sången för klassen. Förklara för läraren att han/hon är väldigt inspirerande.

 21. Fixa fram en apa, som du tar med till lektionen. Förklara för din överraskade lärare att du har hyrt apan som sekreterare, och den ska anteckna allt som läraren säger. Luta dig tillbaka under lektionen och låt apan rita lite på ett papper. När det är dags för ett test eller prov, skriv ned saker som 'Jag önskar jag hade en banan!' eller 'Jag saknar min däckgunga!'. Du antar sedan att du kommer att få ett uselt betyg, varpå du argt avskedar apan framför läraren.

 22. När det är dags att skriva ett hemarbete, gör det fort och posta sedan det hem till läraren. Efter det, gör inga fler arbeten och skyll oskyldigt på postverket.

 23. Sitt och stirra på läraren under hela lektionen, med delvis öppen mun. Släpp honom/henne inte med blicken, och någon minut innan lektionens slut, gå fram till honom/henne och blås honom/henne lätt i örat och viska sedan 'Hunden skäller vid midnatt' samtidigt som du trycker lite lätt på din egen näsa.

 24. Rita blommor och hjärtan på baksidan av dina prov, och skriv intill dem saker som 'Du är den bästa, även om du är enda stort misslyckande' och 'Du är den värsta lärare som jag någonsin haft, men jag älskar dig ändå'.

 25. Börja ställa frågor på ett uppdiktat utländsk språk, och uppträd som om läraren är en helidiot för att han inte förstår vad du säger. Få resten av klassen att prata samma språk, och ha ofta diskussioner under lektionstiden. Få det att verka som om ni är ordentligt intresserade av vad ni håller på att diskutera, och om läraren vill avbryta, hyscha mot honom/henne och agera besvärad för att han/hon försöker avbryta er

Farmor retard

hade en underbar rubrik till detta inlägg men jag vet inte va jag skulle skriva egentligen så det blev så här.
bara en massvis med babbel eller inget alla.
Sitter inne på skype och har skype möte med Prinsessan men hennes mic funkar inte! det känns fett fel att sitta och snacka när ingen snackar tillbax. hahha
Rubriken fick jag från en kille i min klass som sa det under en lektion idag när det kom in en tant. Han bha hon ser ut som Farmor Retard

Detta inlägg måste verkligen hamna under RANDOM kategorin

Kolla vad som låg och väntade på mig när jag kom hem.
BREV från kolonien?!? NEJ det är brev från Prinsessan i england! Kolla in godiset jag fick! de hon skrev i den lilla lappen "Lappen som är random" (Jag hittade ett godis som hette Randoms, var tvungen att köpa dem till dig)
Min söta lilla Prinsessa jag löve you! Hoppas någon förgyllde din Velentinsday. Precis som du gjorde min! thihi brevet luktar av diig!!! namn!

SKOLA!

Nu har jag inget kvar att göra, sitter här och fördriver tiden. Tråkigt


Morgon?

Är det bara jag i hela sverige som vill fortsätta sova tills kvällen kommer? Jag är jättetrött. Mamma ringde och bad mig sätta på mig massvis med kläder eftersom det är -18 grader, herre ghu, -18. Så vad ska jag sätta på mig så att jag inte fryser?
Förtsätter att köra med dubbla strumpbyxor och en tjocktröja under min kappa. Det måste väl gå?
Idag är det alla hjärtansdag. Å vem ska jag fira den med? Jo lilla Hugo! Hämtar honom från förskolan varje måndag, ska även hämta honom i morgon.
Berätta gärna vem er Velentin är :)


ghaaa!!

Kan man dö långsamt? För det är just va jag tror kommer att hända mig inatt! Får nemligen inte sova med öppet fönster 20 minusgrader utanför fönstret. Kommer dö av syrebrist.

natt humor

Dags att gå och lägga sig, är mega trött och upptäckte att det va kul att ta ego pix.
Dessa bjuder jag på.
detta är min fulaste min
normala bilder

ibland

Ibland så kan jag sitta och sappa igenom hela min spotify lista utan att hitta en låt jag vill lyssna på. Fast det finns ett band som jag alltid stannar på. Det är Secondhand serenade.
I hate this song
Awake
Fall for you


Stay close, don't go


super konstigt!

Jag har nu fixat mitt upplägg på min blogg, och jag blev nöjd. Dock när jag tittar på förhandsgransa är allt som det ska, samma gäller när jag använder mig av det "vanliga" internet. Men när jag öppnar min blogg med chrome så har den knasat upp sig. Den har samma stilmall men allt sitter på random platser. Ser ni det som mig? Eller är bakrunden rosa som den ska vara?

mig idag!


hår:


Min middag igår:mellan smet och smink

Om en halvtimma kommer gästerna hem till oss. Det är min kusin och hennes man med barn, jag har inte träffat henne på över tre år. De har nämligen jobbat utomlands. För 6 år sedan flyttade de till Katar i tre år, sedan flyttade de till Turkiet.
Jag har bakat och städat hela dagen! nämnde kanske att jag bakade bullar igår, utifrån mina fina bullar har jag bakat Amaretto-mandelkakor och en rulltårta. Nu ska jag fixa mig iordning, lägga på smink och fixa håret. fast håret är redan klart!

tårar.

Nu har jag tittat klar på den film jag har sett så många ggr att jag har slutat räkna! Jag börjar alltid gråta i samma scen varenda gång. Det finns inte många filmer jag gråter till, så det är ett under att jag alltid gråter till denna film.


HAHAHA Skrattar på mig! Kolla trean! Det är Bring it on: figth to the final, snacka om att vara en komiskfilm. Dåligt skådespel till tusen och allt är så himmlans överdrivet.  Nu ska jag göra något annat, vet inte vad. Men något blir det i alla fall, troligen kommer jag att titta på tv resten av kvällen.

Favo film

Nu sitter jag framför TV:n och äter min middag som består av nachochips och salsa dip. Eftersom kanalerna inte fungerar, eller snarare jag vet inte hur man gör. Så istället kryper jag upp i soffan framför en mysig film. Dirty Dancing 2, vilket är en underbar film. Om ni frågar mig är tvåan bättre än den första!
hörs senare, filmen börjar :)

Jag känner mig för att vara dryg och dum idag!

Sitter hemma i min ensamhet och gör absolut inget! Jo jag bloggar ju! Har precis läst igenom en hel drös av inlägg, och nu känner jag mig på humör för att skvallerblogga. Jag blev så entusiastisk av att läsa dessa inlägga att den dumma Ullis bubblade upp.
Igentligen tycker jag synd om henne. Att hennes nu föredetta pojkvän och trolovade, gjorde slut med henne. Vill bara säga att alla killar är lika dana, så kom inte och tro att en kille vid 18 är redo att binda sig vid den åldern. Det är stort att han ens stod vid hennes sida undet graviditeten och förlossningen, och månaderna efter det.

Det roliga här är att killar mognar när de är runt 25 och uppot, innan dess är det bara gå från säng till säng som gäller, Å när vi tjejer är över 25 är våra bästa år nästan förbi när det gäller att ha chansen att bli gravid, över 30 är det mer eller mindre faligt att ens skaffa barn, det kan bli komplikationer. Så det ligger ingen som helst moral i att gifta sig med en kille som är lika gammal eller några år äldre än dig eller att ens skaffa barn när du är i tånnåren. Så om du i så fall vill ha barn tidigt, och passa på medan du kan, och sammtidigt vill att killen kanske i framtiden ska bli din man så måste du satsa på en mycket älddre kille. (Jag har inget emot unga mödrar, tycker det är mer eller mindre coolt, och visst är jag lite avis på er som är det.)
Med orden Alla killar är KRÄK, men vi kan inte leva utan dem. Sammanfattar jag detta inlägg.

Lördag!

Har inget att göra! Skulle ha firat en förtidig alla hjärtansdag med Munken idag, men han var fortfaraande sjuk så jag ville inte åka hem till honom för att bli smittat. Så efter dansen åkte jag hem! Snacka om fint väder vi hade idag, fast lillajag upplevde det inte så länge för jag gick och vilade mig en stund vid 1 tiden och, och vaknade efter 1 och en halv timma. Var inte meningen att jag skulle sova! Jag borde visa er mitt nya inköp! det är en Lap Chill Mat. jag gillar praktiska uppfinningar. Många som har PC-datorer vet att det blir förjävligt varm om benen när man har sin Laptop på knäna, vi vet även att det kan börja brinna om vi har dem liggandes i sängen. Så nu införskaffade jag mig detta "bord" med två fläcktar som kyler ner datorn och gör att livslängden på PC blir längre och den blir inte lika snabbt seg. Den har även en underbar lutning som gör att den är underbar att ha i knät och även när man sitter vi ett bord. Den är köpt på Clas Olsson, vilket i övrigt är en bra affär, har inte upptäckt det förs nu.
Har precis bakat bullar, det blev kanel och vaniljbullar.  Ska se om jag hinner baka mina Amaretto kakor oxå, snarare orkar baka dem.


plog

Jag har inte sovigt ordentligt sedan klockan 4 då snöröjnings plogen kom och körde genom området. Jag slår vad om att han körde minst 5 ggr fram och tillbaka utanför mitt fönster. han backade sedan kom han i full fart och körde på snödriva utanför vår dörr. Det brukar alltid tjocka till sig utanför vår dörr, när de har snöat, eftersom plogen plogar hela gatan och vi är nästan i slutet av gatan. Måste dock säga att han plogade j*****t bra!
Nu sitter jag och känner mig tjock eftersom jag har ätit godis i sedan i onsdags och nu ska jag hoppa  in i mina danskläder som sitter mega tight.

alldeles stilla

Sitter som en staty just nu, blir nemligen avmålad via webcam av en kompis. Har inget att göra under tiden jag sitter här och får nackspärr. Fatta vad ont jag får i ryggen! Skulle aldrig kunna vara model. Det är värsta ansrängande, tycker att de som står model borde få en medalj för va de får gå igenom. Å nu blev jag törstig oxå. Bara en massvis med skit.

Dagens låt!


NU drar jag ut!

Ut i snön och pulsa! Mamma tog mina vinterskor eftersom jag tvningade på henne dem. Så nu måste jag sätta på mig mina läderstövlar, men det gör inget. Ska ändå till Sickla för att införsaffa mat och lite annan proviant, så som datorväska! Måste nemligen ha en till fredag nästa vecka då jag åker till GÖTEBORG! Funderar även på att köpa en ny eyeliner på kicks. Fast jag egentligen behöver nytt puder.
Har varit ducktig och pluggat matte nu. Matte e fan kul när man knner att man kan allt. Man måste ju göra lite läxor fast man inte är i skolan. Man har ju skolplikt. :O

Ge dina kläder ett lyft!

Jag tror många känner igen sig: (se bild) att vissa kläder har förmågan att noppa upp sig efter några tvättar.
Jag har en lösning på problemet!
Många av oss tjejer har nog några gamla engångsrakhyvlar liggandes någonstans i huset. Jag tror några av er håller med mig när jag säger att man bara använder dem i extrema nödfall. Nu finns det äntligen ett bra användningsområde för dessa:
Du tar ditt noppriga plagg och använder rakhyveln och rakar bort dem, tar sig en liten tid men resultatet blir att plagget gott om som ny.  Jag använder mig även av en klisterrulle för att fånga upp de som lossnar.
Detta är saker du oftast har hemma så nästa gång du behöver fixa ett plagg så behöver du inte åka till Teknikmagasinet och köpa dig en Noppa bort, som fungerar på samma vis.

life is not a nitendo game

Jag lyssnade på en låt, det är nog den ända låten jag inte har kollat texten till på min spellista på spotify,(Har aldrig riktigt lyssnat på texten till den eftersom jag inte varit så intresserad att lära mig den) undertiden noppra jag ögonbrynen. Vips helt random i mitten av låten dyker meningen Life is not a nitendo game! upp och då slog det mig! Det är ju fan sant! Man får bara en chans när det väl gäller. Du kan inte bara trycka på Restart och tro att allt kommer bli bra.
Det är dock synd att man inte kunde ha en Restart knapp och börja om när man tycker att situationen är obehaglig. Har en del situationer som jag skulle vilja göra om, men om jag skulle göra det så skulle inte mitt motto: regret nothing, 'cause in the end it's what makes you into the person you are.
Röran jag framkallar varje morgon efter att ha sminkat mig. Så även idag!

långtråkigt

Jag kan inget göra! Sitter och väntar på att bussarna ska börja gå. tills dess kan jag inget göra. Kanska kan jag fixa håret och leka lite med olika fresyrer. Vill pröva att göra två inbakade flätor som slutar i en "korg".

SNOW DAY!!!!

Snödag!!! Kommer ingen vart! Bussarna i Nacka och tyresö är inställda!
Kaos fredag!!
Mamma och pappa tyckte jag kunde ta skidorna til skolan, visst det skulle ha mig 20 minuter till skolan, Men gha jag är inte från norrland, inte idag i allafall.
Jag är inte särskillt duktig på långfärdsskidor. Fast om jag får draghjälp utav Sesi klarar jag mig galant!
Förra vintern fick mamma något som kallas snölås i julklapp. Måste bara säga att de är en yberbra uppfinning, du kan pulsa i snön utan att behöva sätta på dig överdragsbyxor. Så till alla er hundägare och andra som bor där det finns mycket snö rekomenderar jag stort snölås!

Dagen

När jag kom till skolan idag så så fick vi reda på att vår engelska lärare var sjuk, vilket lädde till att vi bara hade en lektion på 50 minuter, det var en mattelektion. Efter skolan åkte jag till Tyresö centrum och införskaffade lite godis (Har varit extremt sötsugen de senaste dagarn) och en kam
Jag behövde nemligen en. Nu ska jag inviga den på mitt blöta hår.
Efter att jag varit i Centrum någon halvtimme åkte jag till stallet. Mina ben är trötta och utmattade, eftersom jag inte har en häst att sköta längre hjälper jag till extre mycket i stallet. Hade som vanligt "nybörjar lektionen" idag. Jag är nemligen hjälpinstruktör onsdag och torsdag. Efter att ha slitigt lite till satte jag mig och pratade med Jessi och Sosso. Det slutade med att Sosso gav mig en 20 minuter lång massage. Hon är en underbar flicka!
Nu ska jag sova, är trött efter stallet och pluggandet av matten jag gjorde när jag kom hem. Ska dock lägga upp håret innan jag hoppar i sängs. Det är här jag ska inviga min kam

knasigt värre

Mobl bloggade igår runt 12 och det ser ut som att inlägget inte kom upp. Sitter nu här och skriver då första inlägget för dagen. Skolan börjar 11:55 idag. Fett skönt igentligen, skulle ha gått upp vid 6 tiden för att åka till gymet men Knas kom hit igår natt. Runt halv ett.
Så jag sitter här i mitt rum med knas sovandes i sägen.
Ska försöka väcka honom och se vad ha vill ha till frukost. Jag ska trycka i mig en fruktsallad. :)

Stallet

Nu är jag äntligen i stallet efter en veckas uppehåll. Idag ska jag hjälpa Annica med stallet som vanlig och så ska jag vara hjälpinstruktör för nybörjarna, vilket är underbart roligt. Jag ska även rida. Min lektion börjar 20:50 och håller på till 21:50. Vilket gör att jag kommer komma hem och vara jättetrött. Så det kommer inte bli något bloggande på kvällen för jag kommer komma hem runt 11.

Palla

Jag gick och la mig vid nio tiden igår och kan verkligen inte förstå hur jag lyckades med att försova mig! Jag är fortfarande trött men troligen är jag mest skoltrött vill hem och sova hela dagen, i veckor, månader. Varför kan man inte uppfinna ett tuggummmi som man tuggar och så kan man allt. Eller göra som de gör i Tillbaka till Vintergatan där man sätter sig i en maskin och blir Brainstreamad och vips så kan du allt!
   Sitter i datasalen och fördriver tiden, då vi har en halvtimmas rast! Måste verkligen tvätta händerna när jag skrivit klart detta inlägg. Eftersom tangenterna är mega äkliga! Man känner verkligen smuttsen varje gång man trycker ner en tangent.

panik blogg

JAG HAR FÖRSOVIGT MIG!!! nu måste jag hitta kläder som jagg inte ha en aning om vad det ska va för kläder:

Food

Nu är jag mätt och belåten igen. Lagade en tomatsoppa timm middag som jag slängde i lite makaroner och falukorv i precis som min dagmamma gjorde när jag var liten.
Jag använde mig av de här receptet, och resultatet blev super. Tog bort sockret dock. Varför ha socker i när det redan finns så mycket i allt du äter? Tipsar att göra soppa för det är gott gott!

Analys

Mitt stavningsprogram har slutat att fungera inne på blogg.se. Det irreterar mig megamycket då jag ofta stavar fel.
Har precis slutat mitt inval vilket är psykoloi, Å jag måste bara säga att min lärarinna är jobbig. Hon är duktig och så men jag klarar bara inte av hur hon är som person, eller jo, hon är ju snäll och så, men hon skrattar nervöst efter varje mening hon har avslutat, vilket är jättejobbiggt.
Nu ska jag börja skriva rent min Analys om en vän som vi ska skriva i psykologin. Det kommer nog gå fort.

min säng!

Vill inge hellre än att sova vidare!!!! Funderar på att vila 10 min till

My ROOM!

Igår tog jag bilder på mitt rum innan jag gick och la mig, orkade inte lägga upp dem på direckten så här kommer de.

FÖRE:


Detta är efter att Tomburken stått där! Självklart att det är stökigt. Mitt skrivbord har länge fungerat som förvaringsplatts för allt som jag inte orkat ställa tillbacka på sin plats.


Under:


Snart dags att plocka bordet i bitar!EFTER:Vet verkligen inte vad det är med mig och gamlamöbler


Mitt rum i allmänhet:Titta Sesi ligger i sin mega stor säng bestående av Två duntäcken, ett fårskinn från Skåttland, En vandlig hunddyna och en dunkudde och självklart hennes lila/oranga ungen med näbb.


Mitt sminkbord, tagen sittande i min tron; (fotölj)Min smatt, och fönster.Rummets mest Heligaste plats!MIN SÄNG:
4 sovkuddar
3 finkuddar
1 fleecefilt
1 duntäcke
1 överkast
ibland på vintern ännu ett duntäcke.
Å så klart gossedjuren

Detta är bilderna från mitt sovrum, men inte från hela mitt rum. Har nämligen en övervåning med allt jag behöver.
Eget badrum vilket är UNDERBART, eget allrum, en walk in closet, ett extra sovrum som jag använder som förvaring. Visst älskar jag mina bröder men när min yngstastorebror komer hem blir det panik.
Sesi i sin säng! titta "valpen" är så klart med

Nest!

Nu har jag snart fixat klart i mitt nest. Har sädat och möblerat om sedan jag kom hem från farmor. Det ända som är kvar att göra är att bädda rent i sängen! Jag älskar nybäddade sängar. Nu ska jag bädda ur sängkläderna för att sedan gå ner för att stryka 4 öngott och ett lakan! Har saknat manglade lakan länge nu. Mamma manglade alltid våra lakan när jag var mindre, men med åren så slutade hon att mangla. Så just idag fick jag sådan lust att sova på nytvättade strykna lakan för att det är så mysigt!!
Kommer att visa er bilder före och efter städningen. Men försst måste jag bli klar.

bilder

BILDER!


En katt på farmors baklong, Hennes katts bror.


Denna gata brukar krylla av folk, nu är alla affärer stängda och det är dött.En Sesi som tittar på fåglar
Fåglar i formation!
Mitt nya hem S, or NOT!


Detta är några av de bilden jag tog.
Nu ska jag börja riva. Höres!

Hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem! Det finns inget härliare än att komma hem. Som sagt var jag i Norrtälje, den döda staden på Söndagar. Inte ens H&M var öppet! HAHA
Jag, Mamma och Pappa åkte till Norrtälje för att hälsa på Farmor. Jag älskar min 90 snart 91åriga Farmor. Hon har världens humor och man tror inte att hon är så gammal som hon är.
Jag tog lite bilder som jag tänkte ladda upp, jag och mamma tog en promenad med Sesi på stan och då passade jag på att ta lite bilder.

Jag borde även ta lite Före och Efter bilder på mitt rum! Nu ska nämligen SKRIVBORDET ut! Äntligen!


Norrtälje!

Godmorgon!!
Har precis varit ute med sesi på morgon promenaden. Hon verkar glad idag, busig och stojig. Snart ska jag sätta mig och åka till den Radiofria zonen. Norrtälje. Ska hälsa på farmor och gå runt lite i affärer. Ska eventuellt ta en promenad med min kusin och hennes dotter som är mega förtjust i Sesi.
Varför jag skriver Radiofria zonen är pga att Bandit alltid slutar fungera när man kommer in i staden. Vilket är jättejobbigt!
Norrtälje är för övrigt en super söt stad! Med gammla hus fina gator, en dunderfin sommarstad!

En bloggersa!

Jag läste ett inlägg på en blogg, som fick mig att tänka efter på det jag läst i hennes inlägg.
Det hon skrev berörde mig djupt.
Jag kan förstå mig på dessa flickor och killar som bantar och gör allt för att förlora ett kilo till, för att komma in i ett par byxor.
Det som berörde mig var det hon skriv om att man gör det för att bestraffa sig själv eftersom jag känner igen det. Jag säger inte att jag har sett till att bli anorektisk för att jag hatar mig själv. Utan det jag menar är att det låter rimligt att utsätta sig själv för den smärtan och kontrollen.
Varför jag blev berörd av detta var pga att jag en gång varit så djup nere i skiten att plåga sig själv var det ända som fick än att må bra eller att bara få bevis på att vi fortfarande lever.
Alla som någonsin har varit "där" nere har vi alla uppfunnit någon slags bestraffning som får oss att må bra eller att få känna oss levande. Oftast lägger vi inte märke till det eftersom det händer i hemlighet. Så det är många unga som lever i hemlighet, och efter åren går lär vi oss att gömma de vi gör mot oss själva.  Eftersom detta händer i hemlighet  vet egentligen ingen om vad som händer fören vi börjar se stora skärsår, eller anorexi.
Som jag sa förut var jag väldigt djupt nere i skiten förut. För det är vad jag kallar det... SKIT! Det var som att sitta instängd i ett svart rum inuti sin kropp. Jag kommer ihåg att jag länge försökte hitta ett sätt som fick mig att må bättre.
(Tänkte göra en instickare här som kanske får er att förstå varför.)
När vi föds, föds vi till en värld utan en enda rispa i vår hy. Jag kommer att prata om ett rum eftersom det är det enklaste sättet att beskriva detta på. Ok.
Så när vi föds, så föds vi till ett rum med fyra vita väggar ett tak och ett golv. Dessa väggar kommer du att pryda med alla dina minnen i livet med olika färger som kommer att beskriva hur du mådde. Mina väggar var fulla med olika färger från golv till tak. Jag mådde bra. Tills jag började skolan. Jag stod ut 6 hårda år med att bli mobbad, utfryst och kallad ord. Mina fina målningar på väggarna blev övermålade av svart och grått. Men det fanns fortfarande kvar en liten ljusfläck som jag hade sparat, den var röd (symbolisera blor; livet). Men åren gick och tillslut blev även den biten täckt av att tjockt lager färg. Så där satt jag nu i ett alldeles svart rum, och kunde inte måla över dem med ljusare färger eftersom färgen nu var så svart och fortfarande blöt. Det var i detta stadium jag började bestraffa mig själv för allt som hänt mig, för att jag låtit mig själv täcka över allt fint mer ett tjockt lager svart färg, bestraffa mig själv för allt de sa åt mig, och intalade mig själv att det var mig det var fel på.Till sist hittade jag min egen utväg för att kunna kontrollera mig så att jag inte målade ännu ett lager färg över väggarna. Så varje gång jag kände att ångesten bubblade upp inom mig gick jag iväg och låste in mig på mitt rum vred upp volymen på stereon/datorn. Hoppade upp i sängen slöt armarna runt knäna och gjorde mig liten. Jag bet tag i ena knät och fokuserade på smärtan jag åstadkommit. Några gånger kunde jag känna blodsmak i munnen. Jag släppte inte taget fören jag kände att jag var stark nog att kunna gå där ifrån. I vissa fall när jag inte kunde gå ifrån som i skolan tillexempel så bet jag mig i kinden. Detta funkade för mig, ingen märkte. Eller jo än gång. Tror det var min vändpunkt.
Knas var hemma hos mig och vi skulle sova, kommer inte ihåg hela händelseförloppet men jag gjorde något som satte igång ångestattacken. Jag satte mig upp och kramade mina knän och dunkade huvudet hårt mot väggen, när han försökte stoppa mig la jag mig ner och bet tag i knät. Men han tillät mig inte.
Jag vet att att han inte förstod vad som påsigick till en början men sedan började han få det uträtt för sig själv och hjälpte mig där ifrån. Han fick mig att sluta.

Så när jag läste hennes inlägg drogs jag tillbaka till den tid då jag hade det som tuffast. Jag försökte förneka det för mig själv, men det förflutna kommer alltid att finnas med mig.

<<<Å till alla er där ute som fortfarande lever i hemlighet, jag förstår er, och det är inte ert fel! Knas hjälpte mig att inse det efter alla år!>>> Hjälp finns att hitta! <3

Diet!

En vecka hemma sjuk och man kan inte hålla sig från att små äta. Det känns som om jag har gått upp 5 kilo på den här veckan, men vågar inte ställa mig på vågen. Men från och med idag blir det ändring på min kost Frukt och keso!
I morse ställde jag mig och skollade mandlar, som jag ska äta till lunch snart. Till mandlarna kommer jag även äta frukt. Frukt är goooodis.
När jag blivit frisk nog så ska jag till gymmet. Kanske redan på torsdag morgon.
Jag har svårt med att hålla dieter men det är inte svårt att räkna kalorier eller joul. Kom just på att genom att börja räkna kalorier i joul istället så kommer det att göra mig van med att räkna energi, kenetiskenergi, vilket är vad vi håller på med i skolan, att räkna på olika energiformer.
Nu ska jag blåsa håret torrt och styla det för att gå på 10års kalas. Undra hur mycker energi jag gör av med då, och vilken typ av energi jag gör av med.
Jag har en fråga till er vilket jag redan vet svaret på. När förbrukar vi inte energi?
Sökte på ordet energi och fick fram den här bilden.

Rå lurad!

Nagellacket jag köpte tidigare suger! Underbar färg och allt.
När du stryker på det ser det ut som det ska men när det väl har fått torka ser det ut som om du har klistrat på papper på dina naglar!
Det dåliga resultatet fick mig att börja experimentera lite (som den galna Naturvetaren jag är). Jag strök på ett lager till av nagellacket och så letade jag fram min top coat och strök det på naglarna, och vips, som trolleri, blev resultatet fantastiskt.
Det fick mig att fundera lite. När man tittar på nagellack hyllan ser man massa färger ofc men oxå massvis med innan och efter strykningar man ska göra! Vad hände med nagellacket där man inte behövde använda sig av alla dessa extra produkter? Det ska ju gå fort och resultatet galant!
Jag tror bara att bolagen vill tjäna mera pengar på att vi ska köpa fler burkar än vad vi egentligen behöver. Varför inte blanda ner allt i en och samma burk istället för att separera dem?
Allt handlar om att tjäna pengar nu förtiden, vilket är rätt så trist. Det måste vara så i det här fallet också.
Så köp inte detta nagellack utan att ha en Top coat hemma, det på minner mig om att jag måste köpa en ny. Även fast det finns en hel del nagellack kvar på botten! svara mig är det bara jag som har funderat på varför de inte gör penslarna ända ner utan låter dem hänga och dingla långt ifrån botten? Det är frustrerande jobbigt när man måste skruva på locket för att hämta ny färg.
Får allt bli uppfinnare och uppfinna tryck på locket så åker penseln längre ut knapp!
Hoppas er Fredagskväll blir bra :)
Är det bara jag som tycker att Depend's nagellack flagnar efter typ si så där några timmar?

Det var bättre förr!

Vad har hänt med Fredagsfilmen på tv? De sänder aldrig någa bra filmer på Fredagar längre. Vad hände?

Det finns inget som gör mig nöjd

Idag var jag i Sickla och jag hittade inget alls!! letade efter en ny Kamera väska, hittade ingen som passade mig. Letade efter en Datorväska, hittade än men den var en 13" vilket inte duger när jag har en 15"4 stor dator! Fick dock tag på impulsköp av nagellack. vilket jag verkligen inte behövde :P Köpte även en ögon-smink remover.
ROSA!!!
Jag vet inte om jag har köpt rätt, har använt mig av Marry K och Dior förut. Dior's var underbar tills jag bytte mascara! Den funkade tyvärr inte på sin egna mascara! Fett fail! Så nu ska jag pröva den jag lånade hos Nadiija efter jag varit ute! Vi får se hur den funkar.

Nu ska jag äta, min middag består av mini keso, några skivor rökt lax och sallad. Vill inte äta samma som mamma och pappa, de ska äta laxpasta det är typ röktlax som man rör ser i en sås som man blandar i pasta!
Efter maten ska jag ta bort det nagellack jag har på mig och inviga mitt nya.

Ute försent igen!

Haha jag är försenad igen! Det gäller att klä på sig, kläder som man kan ha på sig när jag ska ut och shoppa!
Hmm vet inte om pappa skjutsar mig eller om jag ska ta bussen. Men en sak som står klart är att jag är lite försenad. Kollade precis på klockan och jag ska träffa mamma om typ 40 min. Eller var det kl. 5.
Om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg, var upptagen med att kolla på Legend of the seeker. När hon ringde. Får ringa upp och fråga när hon tänkt vara där!
Så medan pappa är och handlar på Ica så går jag och mamma och shoppar. Jippi!

Bästa headbanger låten på länge! Höj volymen och NJUT!

Glad glad trallalalala

Blev utsedd till dagen blogg av fina Petra på hennes blogg. Trodde jag aldrig ska jag säga dig.
Tack

Håller ett öga på dig!

Som ni kanske förstår är jag fortfarande sjuk! Å jag anklagar dig S för att du har smittat mig. Skulle inte ha pussat dig! Dina läppar är Toxic.
Men nu är jag i alla fall på bättringsvägen och städar mitt rum, i eftermiddag ska jag åka till Sickla köpkvarter och köpa lite presenter till min lilla kusin och saker till mig.
Kan inte vänta tills detta skrivbord försvinner bort och min pappas faster gamla "mormor" stol förflyttas upp! Ska ta en bild på den och lägga upp! Den måste kläs om, men jag vet inte vilken färg jag vill ha den i!

Metaltown

verkar var surt på band fronten. :P

Så nu ska jag kolla vad det är för band på de andra festivalerna. Måste få med mig Prinsessan eller någon annan på Metaltown! Å det är fett sugit att det inte kommer vara på FRIHAMNEN längre!
Det betyder att jag inte kan gå hem under en timme medan det inte finns något att göra eller att gå på toa! För Jag hatar verkligen bajamajorna.

inlägg nr: ?

Imorgon ska jag eventuellt till skolan igen. Jag som inte har gjort läxorna! Ska hålla tal på King leare på engelskan! hahah får göra talet under rasten imorgon.. det går väl bra? Eller? jag vet ju i alla fall byggstolparna i vad pjäsen handlar om! Tror i alla fall att jag ska skriv ut pappren och  highligtha utdragen i alla fall. haha
önska mig lycka till att prata med bruten röst!

hatar att jag inte kan bädda in videos längre

Är det bara jag som skulle vilja vara gift med en rockstjärna?


haha hittade rätt till slut

Bloglovin

Har precis kollat igenom alla inlägg på de bloggar jag följer. Jag använder mig av bloglovin, Vilket är en ganska bra sida att ha om du inte orkar komma ihåg alla bloggadesser och vill kunna ha 24:7 uppsikt över dina "favorit" bloggar.
Det finns en del bloggar som man bara måste läsa fast man inte är ett dugg intresserad att läsa dem. Det är lixom skadeglädje och slå huvudet i bordet varje gång man läser dessa bloggar. Visst kanske ni oxå tycker att min blogg är en oh-fuck-inte-igen-pinsam blogg. Men jag bjuder på det i så fall.
Jag började följa en blogg och till en början var jag ganska imponerad över henne och vad hon har åstadkommit! Men nu tycker jag det är för mycket ååååå, stackars mig, jag är ful, jag hatar alla som skriver dumma kommentarer ändå kan jag inte sluta läsa hennes blogg!
Jag måste bara kommentera ett av hennes inlägg! Visst hon är ny och framgångsrik inom bloggvärlden, men snälla! Hur kunde hon tro att bloggvärlden var snäll och oskyldig? Hon tyckte det var konstigt att det var så mycket skit som snackades bakom ryggen på alla under Finest Awards.
Då måste jag bara säga lägga in! Alla vet att det snackas skit bakom ryggen på alla, och inte minst inom bloggvärlden, det är ju så man skaffar sin image. Vad tror man skulle hända om man sätter 100-tals kända bloggare i ett rum! Självklart att det snackas skit! Man måste bara lära sig att bygga upp ett försvar mot alla kommentarer om inte så faller man och blir jävligt sårbar!

i hope you get the flu

Ännu en dag i karantän! haha Nä men det känns så! Är fortfarande hemma och hostar sönder mina lungor!
Kan man inte bli frisk snart?!?

trååk

Sitter och kollar på legend of the seeker på hemsidan letmewatchthis.com heter dock det lägre men du kan fortfarande söka det ordet på google!
Just nu funderar jag på att göra mig en fruktsallad som jag kan ha att snaska på medan jag kollar. :P
snacka om het han är!

mina fina bebisar!

Kania hittade på stallets hemsida!
var ute och prövade mitt nya objektiv!
Vargen Sesi på väg tillbaka från en lyckosväng ute på isen! Hon är minst 20 meter från mig.

nu har jag tröttnat igen!

Jag har tröttnat på min header igen! HAHA skulle vilja ha orken till att byta varje vecka. Att ha samma ork, och driv kraft som jag har när jag "nestrar" på helgerna typ några gånger om året då jag får med hela familjen att hjälpa mig möblera om. Just nu ska jag möblera om mitt rum! Började i helgen men blev inte klar. Nästa stora projekt är att renovera min övervåning! Så det ska jag göra under nästa lov!
Jag har slagit var med pappa om att jag kan riva och bygga upp en egen vägg haha. Så vi får se hur det blir. Kommer säkert sluta med att han gör allt själv. haha. Men när det kommer till att tapetsera så klarar jag mig själv! Så där blir han nog glad!  xD

what if i say im not like the others?

Gjorde misstaget att studera mig noga i spegeln!! FYFAN vilket smutsigt hår jag har! Så nu måste jag hoppa in i duschen, och krypa ur mina sovkläder och hoppa in i myskläderna!

"lider av befinnande"

Vaknade just, tyckte jag var duktig när jag vaknade med att ha ögonbindeln på mig. Hände dock något läskigt i natt! Tror det var en dröm man jag var 100 procent säker att någon hoppade in i min säng. Jag kommer ihåg att jag skulle betala för något jag hade gjort! Jag var helt lugn men så vaknade jag av att någon attackerade mig men nuddade bara sängen! Jag flög upp eftersom hela sängen röde sig! Trodde det var Sesi som sprang in i min säng men när jag tittade ner på golvet så låg hon sött och sov i sitt sovhörn. Jag blev lite sktsrofen, eller hur man stavar det efter det eftersom det var så verkligt!
Jag är en vidskeplig person och tror på övernaturligt så som spöken. Därför hatar jag att se skräckfilmer eftersom jag inte kan sova på flera veckor efter jag sett en sån film!

:)

Jag älskar mina underbara bröder min mamma och min pappa! Såg just att jag hade fått ett vykort från min bror, den var tydligen skriven på min födelsedag och hoppade ner i brevlådan nu! Tar allt ett par veckor att skicka kort från Bali!

Incest; blodskam

Alla vet vad incest är! Så varför skriva om det? Jag är beroende av orden Incest och Random! Jag använder dem i helt fel sammanhang men de låter så bra att säga dem.
Så för första gången någonsin har jag fått använda mitt drågord i rätt sammanhang! Snacka om att jag är glad. :P
Som de som känner mig väl vet att jag älskar att läsa böcker. Jag kom och tänka på en uppsats jag skrev om missbruk, den handlade om att missbruka böcker. För det är precis vad jag gör! Böcker är min drog. lixom symtomen är nästan samma som för någon som har ett missbruk. Likt en rökare känner ett behov av nikotin känner jag suget efter böckernas ord.
Som en alkoholist dricker för att glömma, tar jag boken för att glömma verkligheten. Å som en narkoman tar dråger för att träda in i en annan värld, låter jag boken fängsla mig och dra in mig i sin fantasivärlden. Jag måste medge att det är underbart att gå runt i bokaffären och vända och vrida på böcker. Å känslan av att ha köpt en ny bok som ingen har öppnat och känna lukten som slår dig i ansiktet när du öppnar den och vänder blad efter blad, får än att glömma verkligheten och jag fokusera bara på vad orden säger!
Så vad för böcker läser jag? Jag älskar fantasy. Älskar att läsa om övernaturligt och mörka krafter.

nelly

Sitter hemma och ha precis stigit upp ur sängen. Är sjuk :(
Jag har kommit fram till att Nelly är en skitbra hemsida att köpa kläder ifrån! Så när mamma kommer hem ska vi se om hon tycker mitt val av ny festklänning är bra!  :P
Funderar på att göra läxan oxå! men om jag känner mig själv så kommer jag sitta här eller framför tv:n hela dagen!
Ibland är det skönt att vara sjuk i alla fall när man inte känner hunger. Lixom min köldkörtel brukar bli bortbedövad av halsont och då känner jag ingen hunger! Vilket är fallet nu! Jag vill inte äta!