Borde skärpa mig

Jag känner mig riktigt dålig eftersom jag nu tagit ett blogg uppehåll. Igår fick jag min nya systemkamera en Canon 550D. Snart ska jag åka in till stan för att möta upp min pojkvän när han slutat jobbet. Vi blev tillsammans i fredags. Vi träffades via en blinddate som min kompis fixa för några veckor sedan.  :)

Nu är det dags!

Nu är det dags att jag tar mig tiden att börja blogga igen!
Den här veckan har varit så full utav saker och jag har inte pallat blogga om allt. Lite saker måste man ju få hålla hemligt. Knas nog.
Skolan har börjat på allvar nu och jag upptäckte att jag verken har träffat S eller Prinsessan♥ på över två veckor! Det är sjukt. Mår nästan dåligt av det. Fast ikväll har jag bestämt mig att jag och S har tid att träffas. Å här finns det inga men! Just nu håller jag mpå att ladda min kamera (den dåliga) så att jag kan ta några bilder som jag kan lägga upp. Har nämligen köppt lite nya kläder. Å vad jag älskar kläder!
Vi ses snart igen. Ska skriva klart en läxa och sedan kolla lite på White collar (linkade första avsnittet), ska nog även fixa lite till Prinsessans♥ föddelsedags present! Hon kommer att ÄLSKA den! Kom på världens bästa idé. men den kommer jag inte avslöja då jag vet att hon grundläser min blog!
Glöm inte att jag Älskar er <3


Rivning!!!

Nu håller jag på att riva väggen på min våning! thihi super stort rummet blev.

min nya idol favorit!

Stämde så när de säger att detta skulle bli en hitlåt! UNDERBAR! hon har min röst!

måndagssyndromet!

Jag är så trött så trött så! Jag vill sova, vilket jag redan har gjort haha. Måste även plugga lite till. Ska nog sätta mig och titta på ensam mamma söker ikväll. Kollar aldrig på sånna pogram, men jag känner för det.
När jag kom hem från skolan så ställde ajg mig och bakade en tosccatårta till mig och Prinsessan. Men Prinsessan kunde inte komma och plugga idag, Så nu står min tosccatårta i köket och väntar på att någon (inte jag) ska äta upp den.
Igår var jag hos farmor och tog hennes toscca recept men min blev inte lika god. Måste träna lite. HAHA
Fick även några pälsat av farmor. Åh vad jag älskar päls!! Visst jag är ute eftersom det i år ska vara FUSKpäls.... Men jag tycker så här... Varför ens Fixa FUSKpäls om du HATAR päls! Lixom det motsäger ju allt du tror på typ. Tycker även att om man slaktar ett djur för mat så kan man lika gärna ta vara på pälsen oxå. Får visa er min vinterpäls sen! Nu ska jag titta lite på White Collar!

grr snygging!

ljuva fredag!

Jag vet inte vad det är för fel, kanske är jag bara mentalt utmattad av allt skolplugg för här om dagen i stallet nådde jag min peek. Jag läser matte E nu och tycker det är mega kul men när jag stod i stallets cafeterian och jobbade lite så kommer det fram en pappa med två små tjejer som skulle köpa tre muffins och han en kaffe. Muffinsarna kunde jag addera ihop till 15kr men jag kunde inte addera ihop kaffet med muffinsen så jag bha
- 15 + 10 kr tack!
pappan tittade på mig som om jag var dum i huvudet och skrattade och svarade 25 kr.