dagen före den avslutande dagen

Pojkvännen är iväg och borsar sina tänder. Så jag tänkte passa på att blogga lite. Har velat blogga hela julhelgen men det har kännts som omm jag inte haft någon som helst tid för det. Jag måste få vila upp mig någongång eller?
Händer imorgon då? för min del ska jag befinna mig på fest. Först blir det middag med några av mina kompisar, sedan blir det fest.
Idag har jag storstädat min fina övervåning. Juste det påminner mig om att jag lovat att visa er den. Ska försöka att ta några bilder imorgon.
NEJ! Det har börja skjuta iväg fyverkerier!!!! Min lilla bby Sesi till hund är livrädd. I alla fall när man går på promead! Så för alla ni som läser. Snälla skjut iväg dem mellan 18-02 på nyår som är rekomenderat. Plus att det underlättar för alla oss hundägare att planera hundpromenaderna

ha en trevlig natt!så här i Julstökandes tider

Vad gör ni för julpynt just nu?
Jag skulle vilja börja med en pysselblogg. Men just nu har jag alldeles för mycket i skolan för att kunna börja. Det får bli till efter sommaren. Här hemma hos mig är det i full gång med julpysslet. Jag som alltid brukar vara klar med inhandlingen med paketen ligger efter. Det som är kvar att inhandla är till min ena bror som önskar sig "absolut inget", citerar, och till min pojkvän. Pojkvännen var redan klart men så berättade jag för mamma vad jag skulle köpa till honom och vad har hon gjort, jo hon har härmat mig och köpt det exakta som jag skulle ge han. Å självklart tyckte hon att "hennes" idé var så smart! (snacka om irroni)
Så nu har jag fått tänka om.
I all julstök, är det även fullfart med planering utav NYÅR! Gud vad jag inte gillar när personer säger att de kommer till middagen och sen typ nu när allt är planerat, vad det ska köpa och vad de ska göra säger, "Nej, Vi kommer efter middagen." Så här ska vi nog få det fixat, på något vis, fast jag inte riktigt pallar. Man orkar ju inte skälla ut folk, inte om de inte är typ ens närmaste kompis. Typ som S eller Prinsessan♥
jag pallar inte med vissa personer!

Ibland vill man bara skriva för att man mår konstigt. så nu kommer jag lägga undan alla skrivregler. Detta inlägg skriver jag för mig sälv.
Asso vissa personer är kontrollfreak och vad gör man då ens kompis har träffat en tjej som är ett? Jag får inte messa, han svarar inte längre på mail.... detta är sjukt! Det jobbiga är desto mer han försvinner desto mer måste jag få tag på han. Är man en stalker?
Ja ni... vad vet jag om saker egentligen.

Dålig dag som slutar med att min nya tv knackade på dörren!

Hoj hoj. Känns som det är läggdax snart! Men klockan visar bara 8. Så till alla er småbarn som borde ligga i sängen och sova nu ska  nog ta sig till sängen och sova så sött. Det gäller framförallt dig S haha.
Nä. kvällen har varit underbar. pojkvännen är här och vi har inte riktigt bestämt oss om hur kvällen kommer se ut. Kanske blir det en film till eller så hoppar vi in i bilen och hälsar på lite vänner!
Ha en trevlig fredag och glöm inte fredagsmyset!!!!!

första december och ingen SNÖ :(

Sitter här i min säng och väntar på att Pojkvännen ska komma hit efter träningen. Jag ska nog ner och göra iordning riset så att han får lite mat i magen när han kommer.
Jag har förstått att många redan gjort svenska nationella B muntliga provet redan. Jag som har världens scen skräck när det kommer till att hålla tal kommer säkert att svimma.
Borde nog oxå beställa om min Studentmössa! De lurade i mig att köpa ett champangeglas! Vad behöver jag det till?