alla vet ...

alla vet att kärleken är något de andra har och inte vi... vi vet att orden JAG ÄLSKAR DIG inte alltid menar något.. men vi vill tro, det enda vi lever för är vår tro på livet, det liv som vi enligt tron ska våga släppa låta den rinna ur våra händer och leva utan tid och tankar på framtid och förflutna. vi ska våga släppa våran livsglädje för att kunna leva. "allt är lidande" inte bara du. alla levande organismer är lidande. Och det är något vi måste lära oss leva med, måste lära oss leva med livet vi inte har. livet som vi låtigt rinna ur våra händer, livslusten, vi ska bara leva för att vi ska uppnå det liv vi vill ha!
När vi lever vårat liv är när vi släpper alla tankar som så vita måln på en klarblå himel, vi värderar dem inte, vi tänker inte på dem, vi bara släpper dem och där låter vi ingen störa oss, detta kallas medation och det är det enda gång man känner sig levande! då Kan du känna hur kropp och själ förenas och du kan hitta dig själv igen!
Jag ber dig inte att du ska leva det liv jag har och jag ber dig inget annat än att du föralltid kommer vara mitt ledljus genom tidens rum...den tid som inte finns. 

.....

vad e det att vara förälskad?
vad är det att vara kär?
När börjar orden Jag Älskar dig, betyda något?
När vet man att han känner lika dant?
jag tror jag är förälskad.
men inte kär.
det är två helt olika saker men ibland ser man inte skillnaden, inte ens jag.
man kan inte vinna kärleken och man kan inte finna den heller.
Alla vet att kärleken är blind. men varför ska det vara så?
och varför ska det vara så att kärlek är det finaste som finns eller det hämskaste som någonsinn har hänt dig?
Varför ska man ha  ett så stort behov av att bli älskad?
Man vet ju endå att man aldrig kommer hitta sin drömprins..... För mig finns ingen med allt det jag vill ha..... antigen får du välja via den eller den där...
Varför ska det vara en ja och nej lek.. ?

Jag vill leva i en värld där jag har en kärlek.. jag vill leva i den tid där Kärlek var det som räknades. jag vill leva i en tid där jag e lyklig för att jag funnit dig.
Men det kommer jag inte..
Jag trodde jag funnigt honom som jag skulle dela min lediga tid med, jag trodde att jag funnit honom som skulle komma till mig när jag var sjuk bara för att säga jag älskar dig oavsätt i vilket tillstånd du är i.
Jag trodde jag hade funnigt han som skulle vara min och bare min.
Men jag har inte funnigt honom, jag har inte...
Jag har inte honom där jag vill ha honom här i mina armar, just nu finner jag bara honom i mitt hjärta´, det gör ont att ha honom där inne, jag kan känna hur mitt hjärta vrider sig sakta runt sig själv, Snart kan inte mitt hjärta pumpa mer blod, det blod som rinner genom mina ådror.
Det blod som kommer hålla mina celler vid liv. men snart har mitt hjärta stänkt vägarna in och ut till hjärtat stängda!!!

Livet är något du ska leva inte behöva genomlida.
kanske är det livet att lida... första vägen du ska förstå: är att allt är lidande!