upptagen

igår lekte jag barnmorska! 
 
Det blev en liten Kille

God natt!

Hej hej! 
 
Jag har knasat min höft! Den har hoppat och vägrar hoppa tillbax! Så nu hoppar jag på ett ben! Får hoppas att det blir bättre tills imorgon! 
ska snart hoppa i säng men först ska jag borsta tänderna! 
Jag kanske inte har nämt att jag är hndvakt till två hundar. De är jättetrevliga och snälla dock kronglar höften lite för mycket. 
 

Vegan?

Jag funderar stort på att pröva bli vegan för några veckor. Bara för att se om maten är ätlig. Den ser ju i alla fall så mycket godare ut än"vanlig" mat. I detta försök ska jag se hur mycket jag tappar i vikt och hur mycket jag måste betala för att vara vegan och inte köttätare som jag vanligtvis är. Vet dock inte hur jag ska klara mig utan vissa saker så som Mjölk, Smör och allt det där goda. Eller ska jag bli fuskvegan? 
Typ börja lite smått med att äta vegan mat när jag går på fest istället för köttbit och bea. Nu när jag funderar på det så tycker jag att Fuskvegan låter bättre. Men jag vet ju i för sig att vegan panacotta är megagott!
 
Steg 1:
  • Hitta recept.
  • Laga och äta
Steg 2:
  • Träna
  • Kolla vågen
Steg 3:
  • Blev det någe bättre?
  • Ska jag fortsätta?
Men först ska jag bara byta ut ett mål om dagen. 
 
 
 
Nu sitter jag och väntar på att jag ska ut och träffa de två hundarna som jag ska sitta barnvakt åt ikväll. 
 

ibland så

Nu har jag precis kommit in från en solstund på baksidan! 
Igårkväll var det ju lilllördag så jag och Prinsessan♥ plus en del killkompisar gick ut på krogen! Vi hade det jätteroligt. 
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på men en sak är säker. Att jag inte kan fortsätta äta den mat jag gör om jag ska komma ner i vikt till hösten. Träningen går bra. Det är bara det att man nu vid denna årstid alltid är bjuden på grillfester och liknande. 
Jag måste som sagt hitta ett nyttigare val att grilla. Kanske ska jag bara grilla grönsaker? Kanske jag bara ska dricka vatten? Nä att bara dricka vatten lät tråkigt. 
 
Någon som har en idé på vad man kan grilla som går fort och är nyttigt!?
 
 
 
 

mys

Nu har jag bunkrat upp för en riktig storm! Hann inte fixa på baksidan igår så mina plantor fick stå ute och bli sönderbombade! Nu har jag ställt grillen, och krukväxterna under tak. Hängt upp Sesis leksaker på tork och bakat nödproviant om elen går igen! Samt laddat datorns batteri och sett till att mobilen är laddad! NU kan den komma! Jag hör ju redan jättemullrar i bakgrunden.
 
Nu ska jag titta på lite True Blood och lyssna till stormen!
 
 
vaniljmuffins och rödvinbärssaft allt har jag gjort :)

WTF

är det bara jag eller liknar detta moln ett tornadomoln?

It's raining cats and dogis

Äntligen är strömmen tillbaka! Kände mig helt hjälplös där ett tag! Mobilen höll på att dö, vattnet gick inte så jag kunde inte duscha. Men nu är elen tillbax! 
Dock regnar det fortfarande men inte lika mycket som det gjorde. Eftersom min mobil behövde laddas så ploppade jag in mitt fullladdade datorbateri i datorn. Fett smart jag kan vara iband! 
 
Jag vågar inte riktigt hoppa in i duschen än! Eftersom blixten slog ner precis ovanför mitt hus. Läskigt värre. Nu sitter jag och räknar ett...tusenett.....ett...tusentvå........ när de nya blixtrarna kommer! Det är uppe till 1006 så betyder det att det inte är över mig längre?
Man fick ju lära sig som liten att om man räknade 1001, 1002, (...) så skulle man veta på hur längt avstånd den slog ner. Typ i kilometer. Men hur sant är det? Är det ens kilometer eller är det i meter? Får börja räkna på ljudhastigheten... Nä jag vet inte men det är i alla fall något jag måste kolla upp om det är sant!
 

Im spoken for

Då har man suttit framför tv:n i några timmar. Det håller mig bort från alla tankar och kännslor som virvlar omkring innom mig. 
Jag har nu sagt hejdå till min kärlek. Får börja spara till en flygbiljett, så att jag kan åka och hälsa på honom. Det tog en del på mig där på arlanda för att inte bryta ihopp totalt. Så nu måste jag hålla mig okuperad hela tiden. Så som att titta på TV. Eller bränn en rabarberpaj, och nu må illa av lukten. HAHA
 
Jag skulle ju berätta om vad som hände i lördags. Jo, först kom ju Älsklingen hit, vi lagade en fin middag och åt länge och väl. Han trodde vi skulle ha en mysig kväll tillsammans bara jag och han. Men jag hade andra planer. Efter middagen så gick vi upp och tittade på True Blood, innan vi skulle skriva ett event på FB... När jag började höra röster utanför mitt fönster, så sprang jag på toa! 
Oj det knackade visst på dörren! Jag ber Pojkvännen min gå ner och öppna. och ÖVERASKNING! Där stod alla hans vänner! Glada och med all dricka i hand! 
Det blev en förbaskat lyckad kväll.
 
Så vad har ni gjort i helgen?
 
 
Så i denna stad ska han spendera ett helt år i

snart vår sista dag!

Jag har inte bloggat så mycket den här veckan. Det beror på att min Pojkvän kommer att åka i från mig ett år! Så den här veckan är vår sista! Han kommer att åka till Australien för att plugga. Medan jag stannar hemma. Så imorgon är vår sista heldag tillsammans. Har inte orkat tänka på att han åker, men nu börjar det bli verklighet. 
Snart kommer han över. Vi ska äta middag sedan har jag fixat en stor överaskning till honom. Kommer skriva mer om vad det var, när han åkt. 
Vet ju inte om han får för sig att kika in här på bloggen. :)
 

I film är alla kroppsdelar perfekta!

Nu har det gått så förbaskad lång tid sedan jag skrev. Jag har fått det till en dålig vana! Inte bra!
Igår var jag med S vi var på Friday's och snackade. Jag såg även Spindelmannen, jag är halft skadad efter Filmkunskaps kursen jag tog under gymnasiet. Man lägger märke till så många saker som till slut börjar irritera en. Men i det hela så må jag säga att DEN NYA filmen är så mycket bättre än den förra. Plus att Peter Parker är snyggare att titta på! HAHA. 
 
En scen som jag la märke till är den då han ligger på marken, efter att ha blivigt nerskjuten av elpistolskott. Jävfla vilken snygg bak asso! Liten och fast. HAHA. Men alla vet ju att det finns rumpmodeller i filmer. Fusk är alltid tillåtet i filmens värld. Kanske är det någon annans?