Man finner roliga saker på FB


läxor!

Är det någon som är bra på kristendom? Jag ska nemligen skriva en läxa om det! men först måste jag nog sätta mig ner och läsa 40 sidor i religionsboken... brölp

Idag var en annan dag!

Tog mig tiden att sätta mig framför dator och skriva lite om dagen. Började 9:45 idag. Vaknade dock tidigare så att jag skulle hinna plugga till ett läxförhör. Ni vet. Jag får alltid bäst betyg om jag pluggar kvällen innan, eller skriver min uppsatts kvällen innan, konstigt. haha
Idag när jag kom till stallet pratade jag lite med Annica. Jag fick veta något roligt som jag inte trott att någon skulle säga om mig. Jag fick veta att jag "RIDER Killen så förbaskat bra" Snacka om att jag blev glad, lixom jag är inte den bästa på häst ryggen och det vet jag. Så när jag får reda på att min ridlärare har berättat om det så blev jag lycklig.
Jag är ingen som skryter om att jag är bra, håller mig som vanligt på bortre kanten, eftersom jag vet att jag inte är bäst. Jag är hon som avundar de andra ryttarna på håll och drömmer om att kunna rida fiiint och bra.
Men så i höstas kom Killen till stallet och jag blev förälskad i hans gångarter redan från första annblick (på föredetta grundkurs lektionen, är hjäpinstruktör). Hans svung i stegen, hans galopp..(Den stela hästen med huvudet i vädret, som barnen grät på, Han som var så välskolad på insidan).. allt! Det var kärlek i första ögonkastet. När killen var ny hatade nästan alla honom eftersom han var "trög", hade stora steg (skumpig att sitta på). Å så fick jag rida honom, Det slutade med att jag bad min ridlärare att jag skulle få sitta kvar nästa block oxå (Block = vi rider olika dressyr block, som är fyra veckor långa, då får vi sitta på samma häst 4 ggr). Det fick jag, Det gick från klarhet till klarhet, I julas när jag red L:A dressyrkursen fall bitarna på plats. Å igår var han så fiin så! Han var så bra på tygeln att han bröt av i galoppen tillbax till trav utan ett enda skumpsteg, och när jag skulle fatta ny galopp "sa" han - men hallå det här går ju inte! Men min ödmjuka gulliplutt kämpade vidare, och vi fick till en underbar galoppfattning.
Han är min Prins och det vet han, det finns inge bättre än att komma in i ridhuset och se när han reser på huvudet med öronen frammåt när han hör min röst. Eller när vi varvar ner, när jag ledar han runt, runt, runt i ridhuset. Å han går där precis brevid mig med sänkt huvud, nosvingen på min hand och följer mig likt en hund. Eller när jag stannar och tar av mig hansken (då kommer godiset fram) och han små tigger. Jag visste inte att jag kunde älska en häst så mycket både som sköt och ridhäst.

LOST and Found

Har nog inte nyst så här mycket någongång förut! Det är ganska jobbigt! Idag börjar jag 12.50 och slutar 17:45. Om det hade varit en vanlig dag från 08:15 skulle jag aldrig palla. Men nu är det så att jag inte längre har fysik. Valde bort fysik B. Så jag behöver inte gå.
Denna morgon har jag spenderat med att leta efter mitt pennskrin som innehöll 7 biljetter till min studentskiva! Efter många om och men hittade jag den, och som jag trodde låg biljetterna där! Nu kan jag andas ut!
Nä nu ska jag sminka mig och sedan äta lunch. funderar även stort på att ringa min frisör och be henne styla mitt hår
till skivan! Kanske oxå passa på att klippa det!
Men under tiden får ni titta in denna bild! Det är Sesi.

dagens oufit

Mina nya gröna jeans. Trodde aldrig någonsin att jag skulle köpa gröna jeans men nu är det gjort!

ögonen är rödsprängda!

Ja du. Ibland undrar jag hur mycket snor som finns i näsan egentligen. Man snyter sig och snyter sig och ändå fortsätter man avv vara snuvig. Förbaskade förskylning. Inte mer med det. Idag var det shopping på schemat. Men det slutade med att jag blev sur på mig själv och nästan började gråta! Vart jag än gick fanns det inget som passa. Mamma mer eller mindre tvingade mig sen att köpa ett par jeans på SAND. De blev ganska så lyckat.
För mig finns det ingen värre än att ställa sig i ett provrum med yber belysning så att man ser varända liten skavank på sig själv. Det slutar i alla fall med att jag kritiskt granska mig själv istället för kläderna och så springer jag där ifrån. Ska nog i alla fall köpa den där jackan som jag prova på Marc'o Polo. Den var så skööön!
Nu ska jag sova. Så att jag pallar upp imorgon och iväg till skolan som börjar efter lunch. haha

Dagens bild!

Dagens bild idag är på min lilla polle med namnet KILLEN!

Studiedag!

idag är det Studiedag! Å vad har jag gjort? Jo kollat klart på Chuck :(
Nu har jag precis skrivit klart mitt CV. Måste hitta något vis att få tag i pengar. Är ju i väntands tider!
Igår var jag och handla hundmat till Sesi och fastnade bland haldsamnd och koppel. Hittade precis det valphaldsbandet som jag vill ha. Jag är i extas!

Första veckan i skolan KLAR!!!

Så nu är det fredag! Jippi Underbara fredagen den 13:onde!
Idag slutade jag efter min första lektion vilket var 9.40, fett nice! Har inte bloggat denna vecka då jag hade matte E nationella i veckan. Sedan var det min födelsedag i onsdags! Det var en underbar födelsedag! Fick å klart födelsedagspresenter, efter skolan så åkte jag till stallet och rådde om Killen (Min häst) och sedan red jag honom på kvällen.
När jag kom hem väntade pojkvännen hemma hos mig med en stor blomsterbukett! Så gulligt! Sedan kom min syster över! (Nadija inte min riktiga syster men vi har varit kompisar så länge vi kommer ihåg)
Vi hade en mysig kväll i soffan.
Nu är det i alla fall fredag och jag har bakat! Ska nog fortsätta på mitt CHUCK maraton oxå!!!! är fast av världens bästa serie!
Awesome är så jäkla awesome!

jippi!

Sarkasm på hög nivå! Om några dagar är det min födelsedag! Ser verkligen inte fram emot den! Hela fucking den veckan kommer att vara förstörd. Fem PROV ftw! Jag vet att man inte får ha det. Men så här ligger det till. Jag tar nemligen andra kurser än de andra i min klass så när vi röstar om att flytta prov, TAR INGeN HÄNSYN till att jag inte kan.
Nu sitter jag här framför datorn i panik över att jag inte pluggar, och baraför jag har panik så pluggar jag inte. Och eftersom jag inte pluggar så får jag hela världen på mina axlar. Vilket kommer leda till att jag kommer gå in i väggen igen! Så där kommer ordet JIPPI in.
Idag har varit en ganska så fin dag. om man ser till vädret. var ute med Sesi på långpromenad i morse. Sedan åkte familjen till LillHästen för att införskaffa mig min nya födelsedagspresent. Det är ett par skitfina Ridbyxor. undra vad jag får mer i present.
Så vad händer nu då? Jo jag ska nog försöka lägga mig en 30 minuter för att sova bort min huvudvärk sedan så ska jag försöka få mig själv till att plugga.
Önska mig lyccka till.
Imorgon bitti blir det att rida tror jag får min bby! <3

Det nya året!

Hur ska jag sammanfatta det nya året? Kanske med ordet PLUGG! Det suger att ha STUDIEJULuppehåll isället för LOV!
så vad hände då på nyår? Jo jag hade en heldel av mina och pojkvännens kompisar över. Några kom tidigare och åt middag, de andra kom senare.
Prinsessan♥ gav mig ett mega fint armband, hemgjorda karameller och en pepparkaka.
Jag har inte så mycket mer att skriva eftersom jag inte gör något annat än att pluggar dagarna i enda..... -.-' Det är lixom inte så roligt att skriva om vad alla mattetal jag räknar.
Skolan tar så mycket tid av min dag att jag stängt av datorn och mobilen, och försvinner bort. S och jag brukade skicka mins 500 sms om dagen, ses varje vecka. Men nu ses vi knappt, vi pratar inte längre med varann. Hon pluggar nog minst lika mycket som jag. Men vi har lovat varann en grej i alla fall. Att vi ska försöka ses minst en gång i månaden och att vi efter skolans slut ska ta upp all tid som gått i spillo pga pluggandet.
armbandet Prinsessan♥ gav mig!