pretty little reckless

Nytt band funnet. I allafall för mig! jag kollar ganska mycket på gossip girl jag! Jag blev lite chockad när jag upptäckte att frontmannen (kvinnan) i bandet Pretty little reckless är Dans Lillasyster i serien!

Sol, bränna och ångest!

Nu har min träningsångest kommit tillbaka! Måste bero på att jag är frisk nu och suttit inne eller legat i solstolen hela dagarna istället för att vara ute och springa eller träna styrka! Inte gör det saken bättre att glass och jordgubbar med grädde säsongen har börjat! 
Dock har jag smått börjat gå över till lättkesella med bär istället! Gott mättande och nyttigt; eller nyttigare.
saken att man är arbetslös gör inte slöandet bättre. Jag har nog sökt allt som jag kan komma på att jag vill hålla på med. Men nej inget svar! Allt är tyst!

Vad ska ni göra på midsommar? Jag ska segla!

jag om några år!

Igår var jag på Mantorp med gänget! Vi kollade på driftande bilar och fick förklara för min pojkvän vad dommarna kollade efter! Så ikväll blir det nog Tokyo Drift! Efter jag tittat på Barnmorskan i East End! Vilket är en serie jag följer.

Dagens bild!


passa barn!

Jag har glömt hur kul det är att spela Monopol! Jag passade min kusin idag. Efter lunch visste vi inte vad vi skulle göra så då började vi spela Monopol! På bilden ser man det nya Monopolspelet där man använder sig utav kort! Betalkort istället för papperssedlar. Jag skulle vilja pröva det någon gång! Dock gillar jag att hålla på med de där förbaskade papperspengarna. De är bra för då räknar man ju själv och lär sig att växla och hålla i sina pengar. Med kort så är det dosan som klarar av allt du behöver inte tänka. Men men framtiden går framot och så gör spelen! Snart försvinner våra kära papperslappar.

kanske dags att lägga upp studentbilderna

Jag vet att jag lovade mig själv att  bli bättre på att ladda över alla bilderna från min kamera till datorn. Men jag måste medge att jag suger på att göra det! Så nu tog jag mig i kragen för sista gången och sitter här nu med mina två minneskort som ska laddas över. Önska mig lycka till!

UTSPRINGET!

Studentdagen är nu över! Det var en underbar dag med mycket stohej och människor. Jag har inte hunnit lägga över alla bilder än! Men sådant är studentlivet! Nu har jag blivit sjuk och måste avstå från jogging! Men styrketräningen är fortfarande igång!
Fick en massa fina paket! Får se vad resten av veckan bjuder på!
SVårt?

Dagens låt; En kärlek som aldrig sover!

Life is Good! Igår så flippade jag mellan kanalerna på TV:n, det slutade med att jag stannade på Svt 1. De sände från Skansen! Jag såg Thomas Stenström sjunga sin låt Full av liv. Så jag var bara tvungen att leta upp honom på Spotify. Dock är inte låten Full av liv min favorit. Utan den som jag föll för var låten Detsamma.
Kan någon förstå varför?

Sista dagen ever!

Idag är det en dag kvar innan Studenten är här! Jag vet inte riktigt var jag är än! Det är overkligt men samtidigt jävligtskönt! Efersom jag går i en rätt så stor skola så har vi delat upp alla saker som måste göras på en hel vecka. I Tisdags var det bal. Och idag blir "Dagens mission" Studentfotot! Stått och fixat mig hela morgonen. Vet fortfarande inte om jag är helt nöjd med hur det blev. Studentklänningen kommer jag att hålla hemligt för er. I alla fall tills imorgon!
Det verkar vara lite problem med min Nya Header. Den synns inte i Google Crome! Men den dyker väl upp någon gång.
Oredan som uppstår när jag fixar mig!
Jag är Redo!
Det är ganska svårt att vara seriös på bilder.
Se där jag har en tvilling!

Sleeeeeeeepppp

Den nya Headern är nu på plats. Det är inte för bara jag valde de färger jag valde. Jag älskar Sepia samt rosa! Men vem gör inte!?
Hoppas ni får en mysig natt. Jag ska hoppa i säng nu och försöka komma ihåg att ta med mig alla böcker till skolan imorgon.
Sov så gott! <3

NYTT!

Nu håller jag på att göra en ny header! Är det någon som har en blakaste ide om vad jag ska ha för tema? jag tänkte mig en ny start på det hela. Nu när jag äntligen har tid att ägna mig åt roliga saker.
Mina nya skor.

Allt i bild

påväg till S studentmotagning
Ny klänning, Marc O'Polo
Choklad och Vanilj
GRATTIS GUMMAN!

vad har hänt?

Fullt upp hela helgen! Började med att jag åkte på S's flak i ösregn. Det var dock roligt till tusen! På fredag är det min tur. Känns konstigt tiden har gått så fort lixom. I alla fall där efter träffade jag Marie. Vi gick till spitfire. Men regnet gjorde att det var ganska dåligt med folk, så vi drog vidare till CafeOpra.
Nu har jag precis tagit en paus i städandet. Har städat hela dagen. Det ska nämligen bli fint här hemma tills min motagning.
Trött efter flakturen, sittande på Spitfire

jag ser det regna!

Godmorgon bloggen! Idag är det den första juni vilket betyder att Enskilldagymnasium springer ut! Kära S springer ut idag och jag ska vara med på hennes flak. Så nu packar jag väskan med regnkläder och ombyte för jag pallar inte bli sjukare än vad jag är för tillfället. 
Jag har fortfarande inte införskaffat hennes paket. Så det ska jag göra idag. Men först måste jag till skolan för att säga hejdå till min bildlärare. Där efter blir det fullfart in till stan!