o.O

FÖRSOV MIG! Nu måste jag fixa i ordning mig! Jag missade mitt första labb pass och nu är jag försenad! Jag pallade mig inte upp imorse pga halsont och teppt näsa. :(
Hostar hela tiden! Nä nu måste jag äta frukost och sedan åka till skolan! Kan inte vara sjuk i dag. Får vara det imorgon!
ha det så bra tills dess :)

fuck

Vaknade vid fyra av ond hals! Jag var tvungen att gå upp och ta en strepsil. Knappt att den hjälper. Det ända bra med att ha ont i halsen är att jag inte blir hungrig så jag äter betydligt mindre.
Om en halvtimma så ska jag ta bussen till skolan.
Vad gjorde jag igår egentligen? Svaret blir att jag inte gjorde ett piss. Jag läste igenom kite bloggar imorse. Alla vet nog vem Micah är? Jag måste bara säga att jag tycker synd om kelly och lite kevin oxå. Vet inte hur många som delar min åsikt i att Kevin skulle vara en så mycket bättre förälder än Micah är. Hatar att tycka synd om personer. Det betyder att jag är en svag person. FAN oxå!
Berätta gärna hur era planer för dagen är :)

Lusten att skriva!

Jag vill ha något att skriva om. Något intressant något som får mitt hjärta att släppa lite av det som den har gömt där inne. Men jag vet inte vad eller hur jag ska skriva.
Jag pallar verkligen inte av skolan. Vill inge hellre än att sluta skolan och bli mångmiljonär på en gång. Det är inte bara skolarbetet som skiter sig. Det är även jag. Känner mig ensam i en stor värld även fast jag har kompisar.
Det finns inget jobbigare än att gå till skolan och sitta av tiden och bara vilja gå där ifrån. Varje dag när jag vaknar är jag trött och sliten från dagen innan, det spelar inge roll hur mycket jag sover, jag är förstörd. Vill inte gå ur sängen, jag vill bara vända mig om och sova bort allt. Jag är inte den ända där ute som sätter på sig en mask när de ser skolan. Hatar allt med skolan att göra. Som jag sa, ingen känner mig där, jag kan inte vara mig själv, jag måste hela tiden uppnå olika förväntningar om hur jag ska vara och handla. Å jag pallar inte! Jag vill bara ge upp men jag klarar inte att släppa taget!
Vet ni vad jag känner mig för just nu.... eller vad jag skulle behöva....? Jag skulle behöva lite Knasbolls medecin! Skulle bara behöva hans närhet för 5 minuter och lite av det jag bär på lättar. Älskar att han inte dältar, så som många av mina tjejkompisar gör. Skulle jag bara få höra din röst Knas så skulle jag falla i tårar, SAKNAR DIG!
Vad är tårar?
Är det saltvattnet som rinner ner från mina kinder?
Är det min glädje eller min sorg?
...
Du har smakat mina tårar
Jag är inte rädd att låta dem rinna,
Du har kännt min smärta,
Du har hålt om mig tills jag somnat.
...
Så varför gråter jag framför dig?
- För att jag älskar dig
- För att du har mitt hjärta i ditt
- För att du aldrig dältar och eftersom du alltid ser till att jag mår bättre.
- och för att Du alltid säger sanningen om mig.
...

Kolla lite serier.

Som några av er vet så brukar jag sitta och kolla tv på min dator. Den hemsida jag kollar via äger fett. Nu ska jag sätta mig och titta lite på några serier. SES

se där ja!

Då var man ledig pga att ettorna ska ha utvecklingssamtal. De jag hade tänk att göra idag är att få iväg mig själv in till gymmet för att springa lite. Vill nämligen inte springa själv ute i skogen eller vid vägen.
Om jag tar mig tiden kanske jag målar mina naglar oxå. vi får se :)

Trött eller?

Jag har varit så slö hela dagen! Kom hem imorse runt 5-6 tiden. Solen hade börjat att gå upp så det var ganska så ljust ute. När jag kom hem så fick jag ställa mig och dra loss ögonfransarna! Hade på mig mina lösögonfransar som jag köpte förra veckan. Det är så förbaskat jobbigt att vara tjej ibland.
Jag, S, och Kristina begav oss in till stan, vi träffades vid Svampen (stureplan) och begav oss till ett ställe för att föra lite. Vi bestämde oss för att vi alla skulle ta en gin&tonic och en fishermen. Det var första gången som de shotade. För mig är Shots livet! Det är kul och gott.
När våra drickor var slut begav vi oss till Entourage som ligger i Kunsan vid Viccan. (Mäsker att jag använder förkortnngar på allt, är uppväxt med dessa "slang" ord). Väl där så kom vi in och började dansa. Detta var vid 23 tiden. Man kan säga att vi dansade hela natten lång för vi slutade inte dasna förens stället snängde vilket var kl.4 (ny tid)

Killar har ett annat sett att se på livet. Att eröva en tjej är en merit. De blir bjudna på dricka och det blir ett öronbedövande ljud när det grattulerar vinnaren (vinnarläten/parningsläten). Killararnas kultur är en outforskad mark för många tjejer, men när man väl har kommit in i den så tycker man att den är ganska fascinerande. Det stora skilladen på krogen är nog toaletterna! På tjej toan står alla tjejer i kö och har en lugn tid, alla är främlingar och sköter sitt. Men undertiden på killarnas toalett så är det ett ständigt liv och stoj. Där står det och pissar i sina pissoar och håller en livlig konversation . De hojtar och hälsar på alla som kommer in ger varann en klapp på axeln, det verkar som om de är stor familj av bröder när man kommer in i denna stökiga äkliga miljö.
Vi hade denna diskussion när vi var i Makedonien jag och några killar, frågan var varför det alltid var så äkligt och piss på väggarna och skit.
Killen som jag döper till A gav mig en ganska så underbart utkast.
"Inte ens jag kan förstå varför de är så äkligt på toa, Killar ska lixom vara bra på att pricka hål och när man ska piss hur svår kan de då vara att träffa ett hål som är typ så här stort (han visar med händerna)" Älskar att han jämför toaletten med "hål" HAHA.

Högpunkterna under natten vad det att jag först och främst dansade bort en hel del kalorier, träffade en skit gullig kille (J), Fick en massa komplimanger av killar och av en tjej som grep tag i min arm medan jag dansade med J och bha: - FAN VA HET DU ÄR!!! FORTSÄTT SÅ DÄR!!
Så gårdagens galna kväll var underbar, men jag är fortfarande trött och vill sova :) vilket jag ska göra nu

Gårdagens inköp!

Skit billig väska, att ha med ute på krogen så att man slipper dra omkring på sin stora!
två par örhängen!

tidsfördriv

Nu har jag entligen tagit mig friheten att blogga. Jag har haft fullt upp hela vecka. Satt barnvackt måndag och tisdag, hade två provn oxå. Onsdag var jag i stallet och på torsdagen blev jag vikarie för en ridlärare. Så jag höll i två lektioner. och gjorde stalltjänst.
Nu är det i alla fall Lördag, och jag sitter och väntar på att gå ut till bussen. Ska iväg och dansa. Jag har försökt att lära mig koreografin som vi håller på att lära oss. Jag kan den men inte så fort som vi ska kunna den! Men det fixar sig nog snart. Efter dansen måste jag måste jag skynda mig hem för att göra klart tårtan som ska stå på bordet vid 3 tiden. Mamma och Pappa ska ha bjudning idag. Sedan till kvällen kommer några kompisar till päronen över och ska äta middag. Då ska jag och mina tjejkompisar ut på krogen och ha kul! thihi Vi får se om jag skriver mer i dag. Ha det bra så länge.
KRAM

människor jag älskar

Min Mamma: Det är nu på senare år som jag har lagt märke till att min Mamma är den bästa! Ju äldre jag blir desto bättre vänner blir vi. Jag vet att många säger att det skulle vara hemskt att kunna dela med sig om allt till sin mamma. Men jag vet inte vad jag skulle gör utan henne! Vi hittar alltid på skoj som tillexempelt går ut på resturang och sedan ser en film på bio. Eller tar en heldag i stan och går runt och shoppar oss galna. Jag har inget att dölja för min mamma.
Jag ser upp till henne som en super-dunder-mamma, för någon dag sedan frågade jag henne hur hon pallade och klarade av tre barn helt själv i månader (medan min pappa var till sjöss) hennes svar var att hon inte visste. Lixom sjukt barn, lämna på dagis. Oj, smöret är slut, på med kläderna på barnen och sedan ner till affären. Min mamma är helt klar den bästa!
Min pappa: Så klart finns min pappa oxå med på min lista över personer jag älskar. Visst vi snackar inte så mycket, vi har ett mer tyst förhållande gemtemot varann. Vi kan sitta tysta i timmar och bara vara. Om det är någon som jag ska tacka för allt händigt arbete som jag kan nu så är det han. Han lärde mig att utveckla min artistiska sida, han lärde mig tälja, segla, förtöja båten, köra motorbåten, snickra och allt händigt som man kan tyckas behöva veta. Visst var min pappa borta mycket när jag var liten men vi barn fick alltid presenter från världen över nr han kom hem, vi fick även följa med på hans båt några gånger.

Mina bröder: Jag måste medge att bättre bröder kan man inte ha! Om jag får barn någon vacker dag så hoppas jag på att den första är en kille. För det finns inget bättre än att vara lillasyster till två stora starka bröder, som skydar än i vått och tort. Visst hade vi tredje världskriget hemma här förut när jag var mindre, men som sagt ju äldre vi blir desto närmare kommer vi varann. Det finns inge roligare än när de bjuder ner mig till gbg och vi har det kul.

Nu till mina vänner: Vi har så klart flickan som jag betecknar med bokstaven S och jag har nog ingen kompis som är mer olik mig. Jag hatar hennes stil på kläder, hur hon topperar håret när hon ska ut på krogen eller vara fin, jag hatar när hon säger att jag ska ta på mig något minder misslyckat, eller de gånger i snackar val av killar. Det är egentligen mot alla odds vi är vänner. Men jag tror det oxå är därför vi är så bra vänner. Vi gör en hel del tillsammans. Förutom att shoppa, haha, som sagt, vi har helt olika stil! Vi bråkar men förblir alltid vänner. Vi är som Tommy och Jerry då jag är Jerry ;) Löve Yöu tjejen!!!
bild från i sommras i Makedonien!

Sedan har vi min syster Nadija. Du är min älsta vän. Du har alltid funnits i mitt hjärta. Jag älskar våra pluggsöndagar som slutar med att vi äter upp kylen. Vi är natt och dag. Skönheten och odjuret. Du är då Skönheten. Jag har i många år drömt om en vänskap som alltid finns där, även fast det har gått år utan att någon har hört av sig. Det tog ett tag innan jag upptäckte att det inte var en drömm utan en verklighet. Du är min verklighet, du får mig tillbax till jorden när jag svävar i det blå. Du ser till att jag alltid står på två fötter, och du kommer alltid med kloka och genomtänkta svar. Jag har inga ord som kan beskriva hur du är som person eller hur mycket du betyder för mig.

Sedan har vi ju så klart Knas. Om ni vill veta hur det är mellan oss och hur mycket han betyder för mig så finns det radan ett helt inlägg om honom. Men jag ska säga några ord. Du fick mig att vilja Leva igen och du får mig alltid på bättre humör när mina tårar rinner. Älskar våra meningslösa samtal och våra konsitga ord på allt. SAKNAR dig FETT MYCKET MIN KNASBOLL! <3

Sedn har vi ju Prinsessan! Hon som befinner sig i england för tillfället. Du är mitt kastplank precis som jag är ditt! (Kastplank=någon man kan snacka med i år utan att de tröttnar på att kasta tillbax ord!)
När vi är i görningen så vet man alldrig vad som händer! Jag saknar dig så! kan inte vänta tills den dagen då jag får omfammna dig igen eller då vi försvinner för en dag och tar kort!

Bilder!

av: Massimo Rebecchi
detta gav jag till mamma, det är fyre muggar och en chokladbit!
Detta är solglasögonen jag ska "Låna"

I was born to tell you: I love you!

Sitter här i min ensamhet i ett stort hus. Vad ska jag gör nu då? Ingen vet, inte ens jag.
Dagens utsikter ser bra ut. Ska till skolan, börjar kl. 12, har två lektioner, sen blir det stallet och vara hjälpinstruktör. Jag älskar verkligen att vara ridinstruktör och skrika på barnen när de ska göra något fel, och få dem att arbeta, sammtidig som man får dem att le när de gör rätt! Igår red jag en häst med namnet Killen. Jag hoppas verkligen att jag kommer få sitta på honom hela terminen och utvecklas tillsammans med han! Jag måste vara konstig eftersom jag inte tycker inte Killen har stora och jobbiga gångstilar.

Jag borde skriva på mitt NK arbete men jag pallar inte just nu! Jag vill bara krypa ner i sängen och drömma mig bort. Är det bara jag eller är Drömmarnas Värld en underbar plats att befinna sig på?

Juste jag har inte visat va jag fått från Italien! Snacka om att min mamma inte riktigt vet vad det är för saker jag älskar. Hon sa att den typen av väska jag beskrev inte fanns i Italien. Men jag blev endå glad. Det är en fin och enkel stadsväska som man kan ha på stan en solig dag. Ska ta kort på den. Sedan har hon oxå köpt ett par solglasögon! Tror att jag kommer "låna" dem av henne. Igår som sagt fyllde min mamma år. Kan visa va det var jag köpte till henne.
Ses snart igen, ska fotta lite saker nu :)

streetlight people!

Jag behöver nya käder! Nya kompinationer, nya färger, nya skor, nya väskor och nya jackor!
Jag känner mig fett B när det kommer till kläder att ha på sig i skolan! Kommer aldig på nya sätt att ha på de kläderna jag har. Kanske beror på att jag köper kläder i sett. När jag går ut och köper tex en kjol så köper jag allt till den outfiten. I olika affärer. Måste börja köpa fler kläder som passar till mer än ett plagg.
Å jag önskar att jag kunde ha jeans, för då skulle allt bli så mycket lättare. Man kan lixom ändra en outfit med att bara ändra tröja eller tjocktröja eller smycken. Men nu när jag har intalat mig själ att aldrig ha jeans eller byxor på mig igen, (tills jag gått ner i vikt) så kommer jag gripas utav klädpanik sii så där varje vecka!
Hoppas allt är bra med er.
Idag har jag prov i svenska och sedan är det stallet som gäller. kommer komma hem runt 11 tiden så detta bliri nog mitt enda inlägg för dagen. KRAM!

Dålig bloggare

jag kommer att jobba sent idag igen! Så detta blir nog mitt enda inlägg för idag.
Har prov idag. -.- började plugga igår när jag satt hemma hos Hugo, Han tyckte jag var tråkig. Men det kommer jag att fortsätta vara eftersom jag måste plugga idag oxå. Har ett förbaskat svenska prov imorgon och jag måste läsa fucking 60 sidor tills imorgon. 60 sidor är inte så mycket när man läser en bra bok, men när man läser ur svenka läroböckerna som är WALL OF TEXT så dör man!
Igår köpte jag paket till mamma och pappa. Hoppas de blir lite glada i alla fall. Det är muggar och djupaskålar som jag vill att de ska ha på landet. Ska även köpa samma till mig själv, de va så söta!

Detta är min fickplunta!
Så söööt!

i wanna be somebody

Fan fan fan!!! mamma fyller år på onsdag! Å jag har inte köpt något till verken pappa eller mamma. De fyller nemligen år med en veckas mellanrum. Gha! Nu ska jag åka till skolan vi ses. Jag måste komma på något vis att shoppa!

Don't stop Believin'

Nu har jag städat klart!! Jag har damsugit tre våningar och det är fortfarande sesi hår överalllt! GHA!!!! jobbigt läge! Funderar på att åka in till stan för att hämta min kamera. Undra om jag ska ta med sesi in till stan eller inte, hmm får se. När jag hämtat min kamera tänker jag ta kort på min fickplunta, den är så värd att visa!

en helg i ett inlägg

Så... Det har gått två dagar sedan jag bloggade. Min blogglovin svämmar snart över. Måste gå in och titta där idag. Fast först måste jag städa hela huset och plugga lite. Tror Nadisen kommer hit idag och pluggar med mig. Hon vill ha hjälp med matte B.
Fredag:

Jag tog mig till skolan som vanligt, hade två lektioner, vi behövde inte vara kvar på vår tredje och sista lektion så jag åkte in till stan för att shoppa lite förnödigheter.
Jag köppte: ett linne, hälkappor till mina mockapumps, Present till Carrobarro (hon fick, en nesessär med tandborste, sminkbortagnings servetter, kådisar, kleenex. Detta är ett så kalla övernattningskitt som man ska ha med sig i väskan), lösögonfransar, ny Mineral Powder Founsation (Lumene, vilket är den enda pudern som är tillräckligt ljus, så att den passar min hy), och en fickplunta med shotsglas
När jag kom hem var det bara att åka och hämta Sesi på dagis. Fan va skönt det är att ha henne hemma igen! Nu ligger hon vid mina fötter och sover till Papa roach. När jag kom hem med sesi var det bara att börja fixa sig för att åka in till stan för att gå på S's lokalfest. Jag trode verkligen att någon skulle märka att jag hade lösögonfransar på mig. en nej. Ingen märkte något. Knas! Jag åkte i alla fall hem från S's fest innan alla eftersom jag var tvungen att hämta Sesi från Nadisen. plus att jag var tvungen eftersom jag skulle upp tidigt på lördagen dagen efter. Jag kom hem halv 1.
Lördag:

Klockan ringde vid 7. Dags att gå upp, för att hinna med allt innan jag skulle ta bussen in till stan för att dansa. Så jag åt en snabb frukost gick ut med Sesi och åkte in till stan. På dansen gick det underligt jättebra. Vi håller på att sätta upp korografin till vår föreställning. Jag måste verkligen öva hemma på stegen, så att jag kan dem till nästa vecka. Jag kan stegen men jag måste göra de fortare, eftersom dansen går fort.
När jag kom hem åt jag lunch och gick ut med hunden igen. Sedan satte jag mig och tittade på film. när filmen var slut var jag tvungen att börja göra mig iordning för att åka hem till carrobarro.
Det var en jättemysig hemmafest. Å som vanligt är vi stalltjejer galna och helt flippade så grannarna tittade ut genom fönstret. Carrobarro fick en vattenpipa i present, fett att jag ska köpa en! Jag rökte vattenpipa för första gången igår. Fyfan va gott det var! Man kände inte ens att man rökte. Sedan när det var dags att gå för oss. Så gick vi i tid men vi missade endå bussen, Så vi fick gå 30 minuter till tyresö centrum så att vi han med nattbussen hem. Jag hade jätteont i min stukade fot (den jag stukade i 7an) men jag kom i alla fall hem tryckt och säkert.
Jag måste ge credit till SL när det gäller nattbussen 491. Det finns inget bättre än en buss som går hela vägen från Tyresö Centrum till slussen! Då tar det lixom bara 10 minuter att ta sig hem för mig. Annars så brukar de ta 40 minuter om man åker på dagarna. Eftersom man måste vänta och byta buss minst två ggr.

Så nu är det dags att städa. Hoppas er helg har varit bra :)

today

Ska snart hoppa in i dushen för att göra iordning mig inför kvällen. Har inte bestämt mig än för om jag ska ha uppsatt eller utsläppt hår, Får titta på hur det blir när det är tort.
Jag ska på fest hos S. Hon ska ha lokalfest och fira sin 18 års dag.
tänkte skriva om vad som har hänt idag efter jag har duschat och låter mitt hår torka 20% innan jag blåser det. Ha det gott tills dess.

Cheap perfume never lie

Angående parfym och parfym! Som överskriften säger Billig Parfyn Ljuger aldrig! Vilket är så sant så! Det finns inget äkligare eller mer jobbigt än att känna odören av billig parfym när man sitter på bussen eller när en person går förbi.
De jag undrar är om ni allvarligt gillar att gå runt och lukta billigt? Köp en dyr parfym istället för 100 billiga som är så bläigt.
Jag klarar inte heller av personer som köper fel parfym. En sak ni måste veta när ni köper parfym, titta inte flaskan, Känn på lukten hur den smälter in med er egna kroppslukt.
Parfym är inte till för att dölja, utan för att få din redan goa lukt lukta ännu godare.

Mina parfym tips:

1. Fall inte för flaskan.
2. Pröva parfymen på ditt egna skinn och lukta efter några minuter.
3. Köp inte samma som alla andra (Om den passar på en av dina kompisar betyder det inte att den passar på dig)
4. Köp hellre Eau de toillette parfym (Den är mildare och smälter samman bättre med din lukt utan att dölja den)
5. Spraya ALDRIG mer än två sprut. (Du vill inte döda alla som gr förbi med huvudvärk, plus att det blir för överdrivet)
6. Spraya i luften och gå in i "duschen" eller spraya från ett lite längre avstånd.
7. Ha gärna en Parfym för varje årstid och en mystisk "Nattklubbs" parfym.

Mina babysar!


Dior har lyckats riktigt bra med denna! Den är min nummer ett!
Versace: gör i allmänhet bra parfymer. Denna har en rich smell. Den är sensuell till tusen.
Victor & Rolf: Denna har varit min favorit i ett antal år. Men nu har jag tröttnat på den eftersom det är så många som har börjat använda den.


plögg flögg

Finns inge tråkigare än laborations raporter! Sitter och skriver klar en just nu! Undertiden maten står i ugnen! Sen ska jag nog sätta på en film.
Saknar Sesis sällskap!

Skakar skakar skakar

Jag kan inte ta till ord! Jag sitter och skakar för att jag måste köpa biljetter innan de tar slut, De kommer släppa 1000 stycken!

Ska jag bli som många andra bara för en dag?

Jag har kollat runt och typ alla kör med dagensblogg.
min tävlig kommer vara en annan tävlig.
Denna tävlig går ut på att gissa utifrån frågan!
- Vad har jag inte på mitt golv?

regler: Skriv 5 saker som ni inte "tror" att jag har på mitt golv. Den som prickar rätt på flest saker som jag faktiskt har på mitt golv vinner tävlingen.

Vädret: Soligt Temp: Visar 15 grader :S

Hur gick det till? 15 grader utomhus? Nej det måste vara något fel på den. Min upptäckt fick mig att titta ut genom fönstret och ser att mätinstrumentet ligger på den svarta fönsterkarmen. Där ser vi, inget fel utan bara de att svart plåt absorberar solvärmen!

Har precis hoppat in innanför dörren. Min dag har varit bra, har somnat på en del lektioner dock. Efter skolan åkte jag in till stan för att köpa en present till S. Pinsamt gick JAG Ulrika vilse! Vilse och vilse, jag visste var jag var, jag vet alltid var jag är när jag är i stan, Sthlm är mitt hem. Det jag menar med att jag gick "vilse" var den att jag inte hittade affären jag skulle gå in i. Den hade gömt sig!
Jag hatar att köpa presenter till folk. Det är mycket lättare när man inte behöver bry sig om hur mycket det MÅSTE kosta. S köpte en ganska dyr present till mig när jag fyllde år, och eftersom jag visste om det exakta priset så kan jag ju inte vara sämmre än henne! SÅ NU gumman nu kommer jag slå dig, så det är bäst att du blir glad! Vilket gjorde mig pank! I alla fall på pengarna som jag tänkte köpa mina tommy hilfiger skor för.

Som för många tjejer så är det även det för mig, Skor är mitt liv! Jag älskar skor! Ju högre klack desto bättre. Jag har en hel del skor men jag brukar nästan aldrig använda dem, eftersom jag inte vill få dem att bli smutsiga om man går ut på krogen. Jag hatar alla som spiller sprit över än. Därför har jag aldrig mina fiiiiiiina bbysar på mina fötter när jag är på krogen eller på "Vanlig" fest. Det påminner mig om att jag måste plåga mig själv med att gå in på en vanlig skoaffär och köpa ett par Högklackat som jag kan ha på mig ute på krogen utan att vara rädd att de går sönder..
Man vet aldrig var Jag gör med skorna. Sist jag var ute, så fick jag och Sir. Epic för oss att bestiga ett berg, mitt i natten, och fullt med snö!


-.-

klockan är kvart i 6 och jag är vaken :O
Snart ska jag ta bussen, för att lämna Sesi på dagis, jag pallar inte vara vaken! Snart rammlar jag ihop!
Vi ses när jag kommer hem från skolan!

Minnen!!!!!

detta är vår låt!!!! Dansen tillhör!!! Vi dansade den varje dag på after skiin!

I will be popular

Sitter hos Nadisen nu och pluggar! Vi sitter och lyssnar på  popular-erik sade! Låtar som dessa förklarar verkligen varför jag inte kollar på melodi festevalen! HAHA
Det är underbart att lyssnat på gaylåtar! 


Detta är vårt bord!
hur ska jag våga?

Kommer jag kunna våga kolla på min film helt själv? Interview With The Vampire är den film jag har köpt för att se idag. Visst det är en vampyr film och jag brukar att älska att se dem! Men jag brukar inte sova helt själv när jag kollat på en sån film. Mamma och Pappa brukar ju alltid vara hemma.
Är nämligen ensam hemma. Visst min hund Sesi är ju med mig. Det påminner mig att berätta va hon gjorde nyss. Dörren till tvättstugan var öppen och hon kommer ut med sitt ben som jag hade plockat undan. HAHA
Nu ska jag i alla fall kolla in min film!
Interview With The Vampire (En vampysr bekännelse):

<
Detta har jag brevid mig!

Vad gör jag?

nu håller jag på att kolla i genom alla mina bilder för att se om jag kan hitta några som passar till en ny hedder.

Hittade några gamla bilder på en Halloween outfit jag hade

meninen med outfiten och sminket var:
- En misshandlad flicka som har sytt ihop sina läppar för att hon tiger om de hon har varit med om.

slappar lördag!

Jag vill inte hellre än att åka in till stan och ha kul. Först och främst kan jag inte pga att jag är hundvakt, visst kan Sesi åka med in till stan, för de andra mår jag fortfarande inte bra! jag är inte sjuk men jag känner mig sjuk. Lixom illamående hela tin! Nästan så att man vill stoppa fingrarna i halsen och spy.
Sesi ligger vid mina fötter och är glad! Hon har nämligen fått ett hundben att gnaga på. Tror att jag ska ta bort det från henne snart så att inte hela försvinner. Hundben är bra att ge till hundarna, även fast det är blodrött vid den här tiden. Tandstenen försvinner, plus att det stimulerar tuggbehovet hundar har.
Just nu tittar jag på National Geographic det undersöker flygkrachar. Jag hatar att flyga. Inte själva flygandet utat tanken på att man inte kan göra något om planet kraschar.
Så vad har jag gjort undertiden jag inte varit vid datorn?
Jo jag har bakat semlor. Det blev 11 stycken fin fina semelbullar. Vet dock inte vem jag ska bjuda semlorna på.
Ska snart slå in lite babykläder som min mamma har köpt. Min Kusin fick en liten pojke i veckan och vi ska skicka henne ett paket. :)

sen uppdatering

Igår så skrev jag inget eftersom jag kännde mig dålig, och gick och la mig när jag kom hem. Hade fortfarande migrän huvudvärk och illamående när jag vaknade i morse, så jag hoppade över dansen, vilket jag itne gillar att göra.
Det finns inge äkligare än att gå runt och må illa. Det måste ni hålla med om.
Nu funderar jag på att baka lite semlor. Lite sent visst, men jag är tvungen. det blir antingen semlor eller kanel/vaniljbullar. Vad ska jag baka?
Hoppas er fredag har varit bra!

knaper

Ska sitta här i 40 långa minuter och vänta på att bilderna från min stationära dator ska laddas över på min hårddisk. Mapparna med bilder från den gammla hårddisken är sorterade fint med en kaotiskordning. Får sätta mig ner någon dag och verkligen kolla igenom varje mapp och sortera dem.
Nu är det bara 27 minuter kvar. Kanske kan gör iordning min middag tills ikväll. Ska nemligen till stallet när allt är klart. Jag brukar vanligtvis ta med mig rester till stallet, men det finns inga rester. Så jag ska laga pannkaka. Det går fort och är så onyttigt att jag kommer spricka! :S
Kladdkakan är klar! Det står och svalar lite innan jag ska hugga in på den. Till ska jag ha vanilia G.L.A.S.S.

I do wanna believe in you!

UNDERBAR LÅT!!
Jag sitter och lyssnar åp johnossy medan jag väntar på att min kladdkaka med eget recept gräddar till sig i ugnen.
VAD GÖR NI?

När trollmor har lagt sina 11 små troll och bundit fast dom i svansen!

Hej alla kväll/natt läsare. Hoppas allt står bra till med er!
Jag har börjat få ont i halsen igen! Hur jobbigt som helst. Kom "precis" hem från stallet. Har jobbat och ridit idag. Fick en häst med namnet Vectra. Det gick åt skogen enligt mitt tycke.
Imorgon har jag studiedag. Men som vanligt ska jag upp runt åtta tiden för att hinna lämna in Sesi hund på dagis innan 10.
Nu ska jag sova och försöka sova in lite av den tid jag miste igår natt
Puss och och Gull!

skulle inte

Skulle inte ha propat i mig en semla. BLÄ va äklig man känner sig nu! Att det svider i mina ögon gör det inte heller mycket bättre! Jag vill sjukskriva mig och sova! Men nej jag har prov. Får sova på naturvetenskapslektionen, vi ska endå bara kolla film.
nu börjar jag bli paranoid oxå. Eller jag skämta, pappa frågade mig om lösenordet till min dator imorse innan han gick ut, Jag är verkligen inte high på att han ska in på min dator. Fast jag har inget att dölja för mina pärom. De han ska göra är att lägga in en ny pogramvara i datorn, det kan ju inte vara så farligt.
Hoppas allt är bra med er. KRAM KRAm

sen uppdatering

Jag har inte kunnat eller hunnit skriva de senaste dagarna. Har jobbat sent och igår kom jag hem kl.2 på natten.
Förlåt för det.
eftersom jag kom hem så sent går tänker jag mig att äe en semla och en kopp kaffe till frukost! Kunde inte äta min i går.
Jag blev dock lite små irriterad på att mamman i familjen sa att hon skulle komma hem runt 12, men i sjlva verket kommer hon halv 2.
Så nu har jag bara fått tre timmars sömn vilket i sin tur leder till en dag med prov stallet och ridnng. Ridningen slutar kl 10 så jag kommer vara hemma runt halv 11 i kväll. Men en sak som är bra är att jag har studiedag imorgon. så då får jag sova en stund i alla fall. :)

Dagens biobesök


Snart så!

Snart så ska jag sätta igång med städningen av övervåningen! Har levt i kartong och slängpåsarvärlden en hel vecka. Har inte haft tiden att röja ut alla kartonger och påsar denna vecka. Så nu har mamma och pappa lovat att hjälpa mig städa här uppe.
Ska även försöka hinna att plantera om mina blommor. Jag vet att jag skulle ha gjort det i feburari, men hittade aldrig tiden till det.
Jag hade även tänkt lägga över alla bilder från min gamla dator till denna och de nya bilderna från den nyastationära i min nya. Å när det är gjort kommer jag att presentera en ny header!

God morgon eller god natt?

Har precis lagt undan min bok. För första gången i historien har skolan gett oss en bok som är bra!!! Läser Girl with a pearl earring. Som sagt är den skit bra. Jag älskar filmen och jag har alltid velat läsa boken, så när min engelska lärare tar fram den blir jag överlycklig.
Så nu har jag snart läst ut den. Ligger och natt chattar med några kompisar, och jag har ingen som helst lust att säg godnatt även fast mina ögon är trötta som f**.

Underbara låtar att lyssna på kvällskvisten

Här här jag kagt in min playlist me joshua james han gör underbar kvällsmusik.

Farmor 91!

Nu är jag hos farmor, detta inlägg är tidsinställt eftersom jag inte kommer komma kunna skriva något hos henne.
Min kära och underbara farmor fyllde 91 år i torsdags så vi är och firar henne. Hon är så underbart pigg och alert. Thihi hon tycker att alla rollator tanter och gubbar är jobbiga! Hon berättade om hur krångligt de var när de skulle upp på bussen eftersom det inte gick någon "pansionärs"buss den dagen. Man kan inte tro att Farmor är så pass gammal som hon är, eftersom hon fortfarande cycklar och springer runt i fulla farten. Visst är hon inte lika pigg som en nötkrna som hon var förut. Man märker att åren tagit sin illa gån på henne men väl bevarad är hon allt.
Jag älskar att vara hos min farmor eftersom hon är så snäll plus att man förunnas över allt hon har i sin lägenhet. Hon har smittat av sig på mig med sin passion av glas så jag blir alltid lika glad när hon frågar om jag vill ärva något. ibland får jag något som hon har stående där hemma att ta med mig och bevara väl.
Hoppas er dag har varit bra.

Löve Sthlm

Nu har jag precis ätit middag, blev taccos.

Snabbt och supergott!!
guagamole:
Mixa två Avocados, blanda i creme frech eller turkisk yhogurt,
Krydda med en vitlöksklyfra/avocado och mycket salt!


Mamma och jag har varit på stan idag, skulle träffa henne på en av mina favorit affärer Spirit! Där tittade jag på en sänggavel som jag vill ha till min nya säng (ska skrota den jag har nu)
Efter det tog vi en premenad ner till Östermalmstorg och vi gick in i några klädaffärer och väskaffärer för att jag skulle visa vad det är för typer av väskor jag vill ha från Milano.
Efter det beggav sig våra fötter mor Malmstens affären där hittade jag min nyblivande tapet som ska sitta som fåndvägg i mitt allrum. Sedan hittade jag även en soffa som jag ska köpa av mina päron på avbetalning. För en sak är säker jag måste ha med mig den när jag flyttar hemmefrån och då måste jag ha köpt den och inte mina päron. Så det blir allt att börja jobba ihop 30 700 kr då.
Mamma hittade oxå en soffa som hon vill ha på underåningen, hon hittade även en tapet. Fast jag tror inte hon kommer lyckas övertala pappa om att få hänga upp den i deras sovrum. Men vi får se.
Vi slutade vår runda på stan med att ta en fika på Sture katten.
Allvarlig, det är sjukt att alla mysiga cafeer har försvunnit. Inga finns typ runt Saluhallen. Det finns knappt några kvar i sthlm. de har blivit överkörda av ecpresso house och Wayne´s coffee. Jag nästan bojkottar dessa kedjor pga att det inte är mysiga och bra, allt smakar lika dant, nästan en McDonalds känsla över de hela, plus att de tagi över de fina små fik där de gör sina egna bakelser.

You don't know me, and you don't wear my chains!

Jag ska skriva en dikt till skolan. Men jag orkar inte. Kanske kan jag ta en av mina gammla som jag skrev förut.

Jag har ingen som helst inspration what so ever längre. Jag kom ihåg att jag älskade att skriva mina små kvalster/dikter. Det fick mig att bevara mina känslor.
Men nu vet jag inte vad som har hänt med mig, för jag kan inte längre skriva. Kan inte längre sätta mig in i att känna de djupa känslorna.
I några äldre inlägg har jag skrivigt om att jag byggt upp en mur runt mig. Under de här två åren i gymnasiet har jag förändrats som person jag vet inte om muren blivigt jättetjock eller om den inte finns där längre. Jag är inte längre Ulrika like I use to be. Nu är jag hon som inte bryr sig. Jag vet inte vad det kan bero på men det känns som om jag legat under kniven och att någon skurit ut den där förbaskade klumpen innom mig. Det känns tomt och otryckt och läskigt. Kan det vara så att klumpen blivigt så stor och full av skit att det inte längre kan ta in skiten utifrån?
För det har jag märkt med mig själv och jag har lagt märke till att S börjat se förändringen i mig oxå!
Som jag sa så har jag slutat bry mig. Jag bryr mig inte längre om jag blir sviken, jag tar inte illa upp, jag har förmågan att gå vidare och bara vända ryggen till. Så när S kommer till mig för att prata kan jag inget göra, för jag har förlorat förmågan att kunna dalta. Så när en pojkvän eller en vän har försvunnit och varit dum så inbillar jag mig att Sådant är livet, inget att dalta över. Tar två andetag och så är det över? Det känns även som jag har förlorat förmågan att vara en bra vän till de jag älskar så mycket.

jag kan känna igen mig i den här låten! Musik och bilder beskriver mer än 1000 ord!

sesi och jag väntar på bussen. onsdags


Jag pluggar :P

Fint ska det vara.
Det blir mycket roligare och lättare att plugga om man använder sig av färg :)

SENIL!?!

Sir Epic måste ha smittat mig, även fast han nekar till brott. Jag fick nemligen jätteont i halsen efter att ha varit hos honom. Så jag anklagar dig, och skyller på dig att jag går upp i vikt, för att jag inte kan träna. kom just innan för dörren, och jag upptäckte att jag hade glömt att låsa. Jag trodde även att jag hade tappat min mobil för jag var 100% säker att jag hade stoppat ner den i fickan innan jag gick ut. Så jag var i nästan upplösnings tillstånd när jag gick in i huset.
Blev även lite paranoid när jag såg att dörren inte var låst! Tänk om tjuven fortfarande är kvar inne i huset!!
Fatta vad glad man kan bli när man "hittar" sin mobil. Jag gick igenom hallen och där på halvbordet låg den fint och prydligt. HAHA
Jag har börjat bli SENIl!

Václav Vydra

Han berättade för mig och mamma att han rider utan träns och med oskodda hästar.
Man behöver inte alltid ställa upp i en tävling med träns. Kolla! Han hoppar utan, men visst det kunde ju ha gått bättre.
Han stylar lite genom att rida med svärd :P

Denna film får er att hata oss!

nu har jag kommit tillbax hem från stallet! Har med mig en stor påse med trasiga stigläder och sadelgordar som jag imorgon ska ta med mig in till stan för att laga. Jag kommer att åka till Stenbergs Läder som igger någonstans vis S:t erikssplan.
I stallet så pratade jag med Annica, ridläraren jag är hjälpinstruktör med. Hon hade sökt på sitt namn och kom in på denna Blogg. Jag har nu läst igenom lite utav de hon skriver och jag gillar hennes blogg. Jag hittade ett inlägg som jag tycker alla Ridgalna, och hästälskare, och andra borde se. Ni hittar videon HÄR. Det är en film som visar verkligheten, hemsk men sann. Jag hatar att människor kan göra sådant, bara genom att hålla i tyglarn. Man strävar ju alltid efter att få hästen på tygeln och att den ska gå i form. Men det är inte så många som snackar om vad konsekvenserna av att såga hästen till att kröka på nacken. Visst du kanske får hästen att runda nacken, men du får den värken att trampa under sig eller använder ryggen korekt. Jag anser att såga ner hästen på "tygeln" är ett tecken på okunnighet.
Vem som helst kan få sin häst att kröka på  nacken men det är få som verkligen kan få dem att söka sig dit själv!
Nu ska jag hoppa in i duschen ses.

kryptade namn.

Som ni har märk brukar jag döpa om folk på min blogg. I alla fall de personer som står mig närmast. Jag gör även detta i min kontaktbok i mobilen. Varför jag gör detta är pga att jag tycker det är lättare att hålla reda på foket. Plus att jag tycker inte någon ska få bli uthängd av min kompisar, de ska få förbli anonyma för omvärlden.
Har en hel del i min kontaktlista som heter samma sak och istället för att skriva första bokstaven i efternamnet efter förnamnet ger jag folk smeknamn.
Jag gör min adress bok personlig genom att fråga va det vill bli kallade. På det viset vet bara jag om vem det är jag snackar med. Eller vem nummret leder till. Jag har supersvårt med att komma ihåg namnet på folk. Fast inte om jag döper om dem.
Detta är några namn från min kontaktbok:
Arablådan
Blåbäret
DEATHJokkar
Krull
Klumpmonster Jägaren #1
krickostina
monkey kong
Prinsess
Mupz
Sir. Epic
Många av dessa namn kommer ifrån va det sagt någon gån tillexempel Sir Epic. Vi snackade via sms och så kom vi in på något och då nämnde han namnet Sir. Epic. efter det döpte jag om honom till det i min kontaktbok.  Nä nu ska jag packa min väska så att jag inte missar min buss.
ha det gott! Kommer komma hem runt 23 idag, ska nämligen till stallet efter att ajg varit i Nynäshamn.

min resajag är fortfarande aldeles för trött för att ens kunna tänka.

VAPNET!

Mobbare
Har sin mobb
Samma svin överallt,
Våldtäktsmän
Har sitt våld,
Poliser har sitt
Och du ska ha ditt,

Det finns så många lagar,
Men ingen av dom
Är skriven för dig,
Vill du ge dom rätt
Eller ge dom våld?

varför vara anonym?

hatar alla anonyma komentarer, varför inte bara stå för va de säger och tycker. Jag tycker det är fett fegt att  vara anonym.

jag vaknar upp och känner mig febrig vill nte vara sjuk... :( ska snart hoppa ur sängen och göra i ordning mig. Men först ska jag kolla om jag har feber. om så är fallet så är det ändrade planer..

Golv? jag kallar det horisontell garderob

mamma hade hittat sista minuten till mig, inför i torsdags Lonson resa men så kollade vi datumet oh det var till nästa vecka! Baiis jag som blev så glad!
Sitter nu och kollar på mitt stökiga golv, men det är snarare en Horisontell garderob. Finns inget annat än kläder på mitt golv! Hoppas allt är bra med ed annars. Ska sova tidigt idag så att jag orkar upp tidigt i mirgon, ska nämligen först lämna sesi sedan åka in till stan för att gyma lite sen åka till Nynäshamn för att plugga matte.
Hörs

allergisk

Snart ska jag bege mig till förskolan för att hämta Hugo. Dock har jag fått en allergiskreaktion. Jag brukar få det då och då, och jag vet inte från vad. Nu kankse jag faktist har en ide på vad som utlöste utslaggen i mina armväck. NYPONSOPPAN! Jag har nemligen druckit/ättit nyponsoppa alldelesnyss. Tänker dock inte sluta äta det bara för att jag fick ett litet kliande utslag i armväcket och nu på hakan!
Nyponsoppa FTW!
Så här ska nyponsoppa se ut! mandelbeskvier och grädde! orkade inte vispa grädden dock. så åt utan det idag.

Vem?

Nu har jag gjort min bakrundsökning på en Elin. genom att fråga min mamma! Elin är min sysling! haha gick in på hennes profil på fb och acca henne. Gemensamma vänner va min kusin och min lillastorebror. Så nästa gång jag blir frågad om jag känner Elin så vet jag vad jag ska svara.
Ha det gott!

Omg jag hitta bilder från i helgen!

De bilder som är tagna från i helgen kommer jag inte att bjuda på! HAHA
Men jag kan bjuda på min fresyr so  jag gjorde efter att ha gymat i fredags!
Första gången jag prövat att göra två ibakadefläror som slutar i en korg i nacken. Blev lite nöjd :)

Kan ej fortsätta!

Kartongerna tog slut! Är inte ens halvägs! Funderar på att fortsätta med att städa mitt sovrum! Egentligen är det inte så mycket städning som behövs utan behöver bara plocla upp kläderna från golvet. Jag har nemligen en dålig vana att slänga alla mina kläder på golvet när jag prövar olika plagg!

NESTRA!

God morgon på er! nu har jag lommit hem från att ha lämnat Sesi på dagis. Missade bussen precis. Så vi fick ta en liten promenad till dagis i stället. Det va mysigt!
Nu ska jag börja rensa min övervåning på saker! För här ska det rivas! Jag vill att det ska sättas igång någn gång! På fredag ska jag och mamma titta på tapet. Men troligen kommer vi inte hitta någon eftersom det inte finns så många tapetdesiner som ägnar sig åt att ta fram dunkla, mörka och svarta tapeter! Så det kommer väl att bli att special beställa en! Hoppas allt är bra med er annars.