Resfeber resfeber!

Jag tycker att jag har packat klart, men nu när jag funderar på vad jag igentligen har packat så vet jag inte vad det är. HAHA
Imorgon beger jag mig upp till sörsjön för att åka hundspann i en veckas tid. Jag har packat för att klara minus 40 grader men jag ser nu att det kommer vara runt minus 5. HAHAHA. Det här ska bli kul ser verkligen framemot detta. Nä n knackar pojkvännen på dörren. Ska vara ifrån han i en vecka. hmm hur sk ajag klara det?
Jag efter en dag i backen!

Det var länge sedan!

jag har inte bloggat på länge märker jag. Tiden har runnit ifrån mig, eller snarare jag har haft mycket att göra. På fredag åker jag upp till Sörsjön för att köra hundspann och kommer vara borta hela vecka 9. I går var det fettisdagen, och jag fick en kaspadersemla. Snacka om vad gott!
Förra helgen var jag i Sälen och åkte skidor med min pojkvän och våra gemensamma kompisar. Vi hade det mega kul! Var lixom 5 år sedan jag åkte skidor och då ar det i österrike... (eftersom jag inte får ta ledigt från skolan, kan jag inte hänga med på skidsemestrarna med mina föräldrar.) Visst det var roligt att åka skidor. Men skidåkningen här i sverige är inget i jämförelse med skidåkningen där. Det finns inga släpliftar utan bara sittliftar/kabinbanor (kanske finns en enstaka släplift), backarna är kilometerlånga och du kan verkligen åka skidor. Här i sverige tar backarna slut efter 2 minuter sedan måste du vänta i släpliftkön i ca: 15 minuter. Oavsett så hade vi det trevligt!

Igår på ACE

Nu är jag vaken och kry... eller? Jag måste ha sovigt knasigt eftersom min nacke gör ont.
grådagen var såååååååå lyckad så! Vii började kvällen med att föra hemma hos Prinsessan♥, där efter åkte vi in till Ace och mötte upp resten!

Systerryster hjälper mig med mitt klädproblem

har varit ute på isen och åkt sidor efter Sesi idag. Jag berättar mer sen. Nu ska jag hem till Nadija och leta lite kläder. Hon ska försöka guida mig via telefonenen. Det här ska bli kul! :)

Dags att hitta eget!?!

Nytt bråk med mamma. Jag orkar inte med att bo hemma! Funderar allvarligt på att flytta. Skulle bli så enkelt då. Pratade just med Knas och han gick med på att vi skulle flytta ihop på ett vilkor om jag lagar mat. Tyckte det lät som en bra idé så nu väntar jag bara på att han ska fixa en lägenhet. HAHA.
Det är inte så att jag och mamma hatar varann, vi bara spelar naturens roll. Statistiskt bevisat flyttar tjejer hemmifrån vid 18 år detta är då mamma och dotter börjar irretera sig på varann (vargmamman putta ut sina valpar från boet). Detta är naturligt. Jag är nu ett år över utflyttningsåldern så jag har ett helvette. Från att gå från en period utan bråk med mamma, vi bråka kanske en gång om året, till att vara sur och småirriterad på henne hela tin.
Jaja, jag får som sagt låsa in mig på min våning och be henne försöka hålla sig borta! Vilket inte går så bra. Hon ska alltid komma efter mig.
Jag brukar ju gå ifrån när jag blir arg, och det säger jag, nu går jag här ifrån, lämna mig ensam... men vem är det som springer efter en som en svans jo mamma. Det är jättejobbigt att ha en svans när man är mega arg!!!!
FÅR se till att hon lyssnar en gång för alla!!!

utöver mitt mamma problem så mår jag bra! Imorgon ska jag och mina flickor ha en förkväll och sedan göra stan osäker!
den bjuder jag på!

Att vara vacker är inget jag är bra på

Nu har jag tröttnat totalt på hur jag ser ut! Ska från och med idag börja hård banta om de så kostar mig bullimi på det!
På senare tid har jag bara blivit mer och mer missnöjd med hur jag ser ut, och provrummen i affärerna gör ju inte sanningen bättre. Jag orkar inte längre stå i provrummen och börja grina för att jag är så ful som jag är, eller tjock är nog det sanna svaret.
Jag tror att många av oss vill ha den perfekta kroppen och det perfekta livet. Just nu är det hur jag ser ut som gör mig gråhårig. Jag har inte kännt mig vacker på flera månader! Jag skriker efter fina käder men jag vill inte klä mig i dem, för jag känner mig för tjock. Vill bara resa bort en månad och komma tillbaka med sen snyggaste kroppen ever!
Så nu har jag satt upp ett nytt Diet schema som jag tror kommer passa mig perfekt. Höres, kan inte sitta här och prata måste träna lite nu! under tiden kan ni titta på lite bilder från i söndags när jag var ute med Prinsessan♥