BLOOOOOODDDD

 
Detta på nyår tillsammans med mina latexkläder och huggtänder. 
HEJHÅ NU KÖR VI 

Dags att hålla kollen

Äntligen har jag tagit tag i mitt träningsliv. Maten har fallit på plats och jag mår så mycket bättre. Det ända som fattas är att kunna ta sig till gymmet. Det är ganska så svårt då jag fortarande är förskyld. 
Så nu preppar jag mitt imunförsar med ingefära och citrontea. Man använder sig utav färsk ingefära och citron. Detta är min fina Prinsessas♥ förtjänst. Då hon inveg mig att dricka det. Jag har även börjat hålla koll på hur mycket jag stoppar i mig och hur mycket jag förbränner via Dumbbell.se. Jag har även sett till att fixa appen till, så att jag alltid kan hålla koll på hur mycket träning som görs. Det är ett måste att pröva.
 
Hur gör man:
Skiva citron/lime, lägg ner två eller tre citronskivor i en kopp (mängd beroende på kopp)
Skiva några bitar ingefära.
Slå på kockvatten
(Om man vill ha det sötare häll över flytande honung)
 
 
 
Gott i gott gott!
 
 

BUllar med mjölk

Mitt Godis stopp är en sopptunna. I alla fall när det kommer till BULLAR. Bullar är ju jättegott. 
Tänkte på att om ett år när mitt gymkort går ut så tänker jag ge Iitrim ett försök! De jag känner som gått där säger att det är jättebra.
 
 
(bilden och texten har jag tagit från Google)

Dagens låt

 

NÄ NU DU

SE UPP FÖR HÄR KOMMER JAG!
Jag ställde mig här på vågen för någon dag sedan och möttes av en chock, 5 kilo för mycket. Det var droppen!
Idag, alldeles nyss faktist, så tog jag min sista Godis! 
GodisSTOP tills i jul! 
Detta gäller allt till och med mina supergoda kanellängder som ligger i frysen. Dock så måste jag ha en äta vad jag vill dag kan ni hjälpa miig med att bestämma vilken, om det ska vara Fredag eller Lördag.
 
Har kommit fram till att detta kommer bli jobbigt att hålla då jag jobbar kväll/natt på en resturang, där man alltid efter ett jobbigt pass kan stoppa i sig kvällsmål. Har hört en fågel viska till mig en gång att man inte får äta efter 21. För då så går man upp i vikt. 
 
Jag vet inte vad som hände med Prinsessan♥ och min powerwalk mil som vi gjorde typ varje dag. Det var härligt och jag gick faktist ner i vikt. Så imorgon så blir det inte en slösafötterna promenad till dagis och inte heller snabbaste vägen. Utan detta blir en powerwalk som kommer gå från mig, genom milspåret baklänges, till dagis. Sedan om inte jobbet ringer så blir det till gymmet och fara. Undrar just när det öppnar imorgon.