så var det dagens låt!


Dagens låt! som passar till dagens känsla!


segpropp!

dagen har varit den segaste på länge! Tog hela söndagen för mig att repa mig efter en galen lördag ute på krogen! Somnade på DJ-gurrejs soffa och nu har jag ryggskott! Jätteroligt.
Jag är en snäll flickvän som låter min pojkvän sova, i brist på en nattssömn. Hans flyg blev inställt igår så han fick åka buss hem. Å när han kom hem, vid 3, upptäckte han att han glömt sin nyckel. Tycker synd om honom så jag låter hoom sova.
Igår var det the horse show för alla häst galna. Jag var där med linnea! Det var mega mystigt. Vi shoppa galet i anexet. Eller inte jag då. Jag hittade inte den typen av nosgrimma jag sökte till hästen min. Men dock hittade jag en kudde till mig. fett skön är den... Jag klagar alltid på mina kuddar och nu närjag äntligen hittat den kudde jag letat efter behöver jag inte köpa Tempur kudden.
Nä nu ska jag fortsätta plugga sedan så ska jag nog köra en slutstädning på övervåningen så ska ni få se för och efterbilder!

dance into the nigth

Ingen mat för mig idag! Så känns det i alla fall. Mår illa. Vill inte bli sjuk.
idag när jag kom hem från skolan gick jag och la mig. jag vaknar av att pappa dyker upp i mitt rum och säger. "JAHA så du är hemma, vi har försökt att ringa dig!"
Både mamma och pappa hade försökt att ringa hem och till min mobil men jag sov för djupt för att ens lägga märke till det.
Nu sitter troligen pojkvännen på planet. Han ska flyga för att tävla lite. Oh jag får sitta här i min ensamhet och bara vänta på att han ska komma hem igen. HAHA nä så ligger det inte riktigt till. Visst han är på flygandefot, men jag kommer endå nte vara hemma den här helgen då jag ska stå på scen. Ska dansa. HJälp jag snurrar bara åt fel håll hela tin.

 


GET SICK SOON

Hej hopp bloggen! Har just målat klart mitt själkomponerande tv bord. Den ska målas en gång till vilket blir imorgon. Imorgon ska ävenB BRUKA ringa mig för att säga att min hylla har kommit hem.
Sitter just och pratar med min sjuka pojkvän. Han har på något vis fått flunsan och har "förbjudigt" mig att komma över innan han mår lite bättre.
Denna låt är för dig älskling!
samt alla er som är sjuka där ute!
Ska snart ta mig ner till köket för att börja baka lite. Julbaket börjar nämligen denna vecka! :)

plugg time med Prinsessan

hoj hoj! Nu sitter jag och pratglada prinsessan♥ nere vid runda bordet och pluggar. Ska skriva en avhandling på medeltiden. Fuck... Orkar inte med det som vanligt.
Dagen har varit bra. dock har jag fått skador från idrotten. Ett jobbigt blåmärke på underarmen efter en bandyklubba och huvudvärk efter att jag fått en armbåge under hakan så att jag slog ihop tänderna, tur att jag inte hade tungan rätt imun.
Ses senare. Puss Puss

Nästan klar!

Idag är det som sagt farsdag. Har varit hem till morfar och fikat. Det var länge sedan jag träffade honom. Några månader i alla fall. Har bakat till min egna FAR och nu väntar jag på att maten på spisen ska bli klar. Jag och Min Lillastorebror (min yngsta storebror) Har fixat middagen.
Övervåningen är snart klar. Ska bara måla en sak till och sätta upp konst och köpa lite nya möbler innan jag är klar och ni får se hur det blir. :) Jag är mega nöjd hitintills.

dagens LÅT


Morgon-framför-spegeln

NU är det Lördag! Var ute iigår som sagt. På dunder härliga The Spitfire. Nu sittar jag och väntar på att jag ska ut till bussen för att åka in till stan. Ska möta upp Pojkvännen.
Just nu sitter jag och fixa en ny spellista. Den heter morgon-framför-spegeln. Har länge velat ha en sådan spellista som jag kan sätta på när jag gör mig i ordning på morgonar eller till fest, eller allmänt. Så nu är den på g att fullbodas. har 10 låtar än så länge. Önska mig lycka till.
PS: Glöm inte att det är farsdag imorgon!

du är H:et i min alkohol

hej bloggen är på spitfire med prinsessan vi har det som vanligt mysigt när vi är ute. det är helt fantastiskt awesome!!!!!

.........

hej bloggen!
Dagen har varit fett chill. Bakishuvudvärken börjar ge sig och jag börjar piggna till. imorgon åker jag till Piteå för att göra lite på projekarbetet. :)