gott!!!!

Sitter här och äter min lunch medan bulldegen vilar. har bara en lektion idag! Fett nice! Där efter åker jag nog till stallet för att ta hand om Killen.
Igår tog min barndomsvän Andreas studenten. Lite avis i att han redan gått ut. Men det är bara att vänta! En rolig sak till var att min klass igår vann en stafett tävling i skolan. åh vi van. Detta betyder att vi kommer att springa ut som andra klass när vi tar studenten! Bara en vecka kvar!!!!
lunch på menyn :)
Nog det godaste som finns, och det är väldigt lite kalorier i det oxå!

Pink!

God morgon!
Har precis lagt in lite bilder från min kameran till datorn. Medan jag äter min frukost, jag måste bli bättre på att raderra bilder på mitt minneskort haft bilder kvar från i feburari.
Idag ska vi lämna tillbaka skolböckerna och ha olika avslutningar. Asso med lärarna. Sedan är vi näst intill lediga. oavsett från de lektioner som vi måste gå på. Vilket är typ biologin på torsdag. Men då ska vi till Cosmonova och titta. Fett kul!
Smoothe Frukost!

Goodnigth

Nu har jag äntligen kommit hem från joggingturen. Har gjort mina armhävningar och situps. Nu ska jag börja på en ny träningskula efter två veckor fylda av Plugg med godis och hosta. Snacka om hur läskigt fort man tappar konditionenen när man är sjuk.
Imorgon ska jag ta en förebild- och om en månad kommer ni få se en efterbild. 
Kanske det får upp min motivation.
Se till att få er skönhetsömn nu! Jag ska duscha sedan få min. Godnatt!
Trött efter träningen?

solbärnna!

hej bloggen. Gick just in för att svalka mig lite. Har Solat hela dagen. Förutom den halvimma som jag och pojkvännen åkte till Sickla. Jag för att köpa ett sele till Sesi och han för att köpa nya joggingskor.
Kvällen ser härlig ut. Lugn och fin. Ska ut och jogga med Sesi, när temperatren är lägre. Men innan dess ska jag göra klart min historia läxa, fick en uppgift till för att kunna på MVG. Sen ska jag sola mer!
Har ni ätit några jordgubbar än? Inte jag. Men får väl göra det snart!

Restart!

Nu är jag tillbax! Den här gången frächare och med så mycket mer tid.
Sista skolarbetet är inne och jag är fri!
Hur är det med er? Haft mycket på era tallrikar? Det har i allafall jag!
så snart är det dax att springa ut!

just saying

för ni som inte vet vem snyggingen är så skäms på er!
(Jimmie strimmell; Sångare i Dead by April)