Vem blir din 2011?

Alla har väl hört om den Magiska NY ÅRS kyssen!?
Vem har inte? Det är något vi växer upp med.. Att den man kysser på nyår kommer bli den du håller ihop med resten av året. Men är det sanning? Vi får se.
Jag sitter nu och väntar på min 2011. Som kommer körande från Falun. Vi får allt hoppas på att han kommer välbevarad till Sthlm.
Puss kram och GOTT NYTT ÅR på er alla!

Skid tur!

Idag vaknade jag tidigt. Vid 8:a att vara exakt. Hoppade upp och åt frukost med mamma och pappa. dagens frukost blev inte frukt utan turkisk yoghurt med kuddar och kiwi. Det var min vanliga frukost i över 6 månader men nu har jag slutat äta frukost. eller jag måste ju äta något så det blir alltid fruktsallad, ingen näring i det dock. Men jag klarar mig på det till middagen.
Så idag när jag åt min yoghurt till frukost höll jag på att spy, man blev äckligt mätt. Så tror inte att det blir det någonsin igen, eller kanske kommer vänta med att äta det.
Men i alla fall efter frukosten satte jag på mig min julklapp (underställs tröjan) för att vi skulle ut i spåren i nacka skogen för att åka skidor!
Sesi min kära lilla hund Sesi, fick dra mig idag, Det gick galant! men för första gången i år har jag ramlat. Så om ni ser stora hål bredvid spåren, så är det JAG som har gjort en Face plant! haha
Sesi i sin alldeles för liten  korg! Men hon envisas med att sova den! :)

Nu är kvällen här!

Nu har jag rakat benen och fixat i ordning mig för morgondagen.
I morgon kommer nämligen Erik över. inte mitt ex Erik utan en kille jag träffade på Rise Against konserten här i Sthlm förra året.
Jag är nervös. Vi har inte träffas sedan vi först träffades.
Jag blev fett irriterad på att min veet hårborttagning tog slut mitt i allt! Så jag fick ta till rakhyveln, snacka att det tog lång tid!
Alla som har prövat en bikini waxning vet att det gör åt-helvete-mega-ont men att resultatet oftast är bäst. (Om inte wax tjejen råkar göra blåmärken på dig!) Jag har kommit på det ultimala för oss som inte orkar ta oss till skönhets avdelningen och slösa 700 spänn var 4 vecka. (visst kan du åka utomlands och göra det för 50 skr om du så har lust) Men för oss vanliga Svenssons som inte pallar beställa tid hela tiden klan man ju använda sig av en epelator, hårborttagnings medel, eller rakhyveln.. Jag har bojkottat Rakhyveln ett bra tag nu men så kom Rfsu med en underbar rakgel.  Easy shavin'
Det är en helt Underbar produkt! Ett måste i badrummen!

Gör i ordning mig för att gå ut!

Äntligen har det stora fula tomburken åkt ner från "min" övervåning! Stod inte ut med att se den stå där och bara vara.
Nu ska jag göra mig klar för att åka in till stan men Nadija :) Ha så skoj!
ses när jag kommer hem

Måste man alltid ha en rubrik?

Ghu vad jobbigt!
Jag sitter här och sammanfattar året som varit alltså 2010 och kommit fram till att det varit ett hyfsat dåligt år men med några guldklimpar.
Dock har jag dragit mig tillbaka från vänner, eller snarare glidit ifrån dem! Så jag har mig själv att skylla! Men Men.
I mitt letande efter fina bilder från året, fick det mig att lämna den nya datorn för att gå in och säkerhetskopiera alla bilderna på den gamla sega datorn som har en betänketid på 30 sekunder. Det ska ta 58 minuter att ladda över alla bilderna! Snacka om seg dator! Fast ska säga att den har varit min bästa vän i många år så den måste få credit för det!
Ha det gött så kommer sammanfattningen snart!

2010

Hoppas alla har det bra där ute i Svea rike!
Nu är det inte långt kvar på året och jag tänkte sammanfatta det!


Januari:

Jag fyller 17år


Februari:
en massa med prov!

Mars:
Farmor 90 år
och en begravning.
RIP Hoffe <3
Träffade Eric blev pojk- och flickvän den 29

April:
40 graders feber under påsklovet
Förhållandet tog slut

maj:
orolig över vikten. börjar banta!


Juni:
sommarlov!
var hästskötare på en W.E tävling.
Åker på Festival! West Coast Riot och Melat town

Juli:
Makedonien med S! En oförglömlig resa! Två tjejer på en resa tillsammans!
Augusti:
Kusin Mika gifter sig!

September:
Prinsessan fyller år!
Oktober:
Åkte till Prag och sov på de hotell där min mamma bodde när hon var liten.
November:
Nadisen fyller år!
Sum 41 konsert i sthlm <3 <3 <3 <3
December:
Julafton!
Med dessa bilder sammanfattar jag året som har gått!
Men en bild måste upp! Det är bilden på min stöd pelare! Hon som fått mig att gå upp på morgonen, hon som alltid funnis där när jag behöver tröst! Om jag hade de där 60 000+ kronorna skulle du ha varit min för så länge sedan! Fast jag är glad att du alltid finns där i stallet. Jag älskar dig oavsett att du nu har blivit blind på höger öga, du reser fortfarande ditt vackra huvud när du hör mina fotsteg i stallgången och tittar på mig över spiltväggen (det värmer i hjärtat). Jag älskar dig Fast du kan vara en ragata i spiltan. För du finns alltid där. Du är min trognaste vän!
KANIA <3

JULEN är inte över än :)

hela mitt rum är fullt med tomtar! ändå tycker jag inte att det känns som jul :S

Mina underbara julklappar!Fick en massa filmer och en Box. Filmkväll någon?Nu kan jag och sesi gå ut och å och vara lika :P  fick den av älstastorebror :)jag och Sesi <3Äntligen kan jag ladda min mobil i BILEN! min kära lillestorebror gav mig en del teknologi!som en ny webbcam, äntligen behöver jag inte dampa loss på min gamla.Fin i håret kanske?En NY VÄSKA! En blå Björn Borg väska!Någon verkar ha blivigt trött på att jag snor deras underställ när jag ska till stallet! Så här fick jag något jag verkligen behövde! :)Konstigt nog blev det bara en  CD men vad gör det när man fick en efterlängtad sådan?Någon som vill på bio?


nya skor oxå!

Jag fick bara saker jag önskade mig! Konstigt nog fick jag inte någon av de närmare 20 böckerna jag önskade mig. Förklaringen var: Du önskade dig ingen, stod inte på listan, det som stod där var väl filmer :) Jag tror den sanna förklaringen skulle låta något som liknar detta: Du borde inte läsa så mycket som du gör, Du slutar ju prata med oss! xD (jag nemligen stäckläaser böcker och jag låser in mig på mitt rum och läser, jag läser vid matbordet, till frukost, Till och från bussen, på busen så fort jag får en ledig stund och då blir jag osocial) xD

God Annandagjul!

en Underbar jul so far!

A night to remember <3 <3

I'm full ( jag är full "i magen")
Jag har ätigt så att jag spricker! haha!
Idag vaknade jag hos S. Vi hade ett sex in the city maraton i går kväll. Eller Snarare skulle, vi somnade nästan efter 5 avsnittet på sesong 2 i våra respektive soffor.
Så vad har hänt idag då?
Vid 12 tiden kom jag iväg från S och skulle ta mig till gymet! Snacka om att jag var blond när jag tog bussen åt fel håll! haha Men till slut kom jag fram och kom inte ut från gymet förrän 2,5 timmar senare! Fatta va skörnt att gyma!

Senare på kvällen åkte jag hem till Prinsessan men till min stora förvåning var hon inte hemma när jag knackade på dörren. Hon hade tagit med sina fötter och sprungit över till grannen för att dra ut ett fotto. Så undertiden stod jag i köket medan hennes mamma stod och baka och under tiden var jag social. Under tiden som Prinsessan slog in sina inköpta julklappar tog jag mig friheten att undersköka hennes Locktång/vågtång! Å som den Naturvetaren jag är blev det en labbraport om den.


Bakrund: Hade inget bättre för mig
Hypotes: Håret blir vågit.
Utförande: värmde tången, och använde den på mitt hår.
Resultat: Lyckat!
Diskussion: Den hoppar vi över :P
Slutsats: Det blev som sagt lyckat och fint. men det är ju bara vågor, du kan lika gärna sova  med inbakade flätor och få samma resultat :P

Efter det åkte vi till Sickla för att käka middad, vid det här laget var klockan runt åtta och ingen av oss var hungrig, men endå beställde vi båda in en hamburgare var! haha
Snacka om att känna sig Full i magen! Känns nästan som att det inte kommer bli någon mat för mig på en vecka!
Under tiden vi väntade på maten fick jag öppna min julklapp! Jag öppnar den och ser HELT RANDOM!
Jag tänkte helt OMG en bok som har mitt ord som titel! det är fucking helt RANDOM! Snacka om att jag e über glad Prinsessan TACK!! Nu måste jag se till att hennes paket hinner bli klart inna Julafton!

Dagens sjukaste: Var när hamburger kocken frågar om mitt nummer! hahahhaha omg! sjunka lågt! Inte okej!

Ha det gött på fortsättningen av denna lördag!Ett måste!

y


Jag hittade världens sötaste kjol! dags att införskaffa sig en ny garderob

den ser så skön ut!! önskelistan nästa!

Gick in på mina favorit affärer online och upptäckte en massa som inte finns här i sverige. Så det blir till att shoppa online i stället!
Här är två av de saker jag måste ha!
En mega fin kjol och en über gosig kofta.

tick tack

SKOLA..... -.-'

Sitter i skolan och skriver en essä om krig. Jag pallar verkligen inte med att sitta och skriva något man igentligen inte vet ett piss om.
Så istället så loggar  man in på facebook och sitter och tråkar...
Facebook är verkligen ett tidsfördriv. När man har tråkigt så loggar man in på facebook och bookar omkring..
Det nya rönet på fb är att skriva nummer, eller snarare skicka nummer till varann så att man kan komentera i "hemlighet" om någon. Snacka om jobbigt när alla i sin kontaktlista skickar ett nummer. jag då håller mig utanför detta rönet.

tick tack... klockan går så fydunnders långsamt. Slutar om 20 långa tråkiga minuter och då ska vår essä vara klar och inlämmnad :P haha vilket jag redan är klar med :)

puss kram ha det gött

nytt hår!

en fredagSitter här och sjunger på en låt som har fastnat på mitt huvud. Konstigt nog är den bra men jag tycker endå den suger. haha. Så varför lyssnar jag på den då? Kanske för att texten säger så mycket.
Å jag tror alla kommer att hålla med mig om att när jag säger att vi alla har blivigt svikna någon gång så är det sannt.
Idag bojkottar jag en fest. Jag bojkottar S fest eftersom jag tycket hon var lite små jobbig. För först sa hon att det var okej att jag tog med min Nadi. Men så för en vecka sedan smsa hon mig och sa att jag inte fick ta med henne, det blev för mycket folk, men att jag fick komma. Nej tänkte lilla Ullis och bestämde sig för om inte Nadi får komma tänker inte jag komma och hjälpa henne städa :).
Visst kan jag förstå henne i att börja avboka folk om det blir allt för många. Som i detta fall. Men det jobbiga är att GÖR man så mot sin allra bästa vän? Visst sure om jag hade dragit med mig någon outstander och typ många av dem. Men Nadi av alla personer? Nä där var droppen.

Som vanligt kommer folk säga att jag får skylla mig själ och att S alltid har rätt. För så är det! En som har högre status och fler vänner kommer alltid att ha rätt. Det är något man har lärt sig från barnsben, att den som sitter högst på tronen kommer att göra allt för att inte mista sin plats. Men vi som är trälar under denna övre status har inget att förlora och därmed inte bryr sig om sin plats i livet. Vi är inte en enskild människa utan bara en tår i svarta hav. Utan oss skulle inte kungen kunna regera. Endå så ingår vi ej en pakt och fäller kungen. Nej, vi förblir den vi är född till.
dagen

GHA! Jag dör! Sitter här med näsan nertryckt i biologiboken och förstår inte vad jag ska göra! JAG verkligen Ogillar Statestik! Vi ska nemligen göra en CHI-analys om majs och klyvningstal! Är jag dum eller är det svårt?

Jag är nog bara mega trött! Knas lä mig inte sova när jag ville, utan höll mig vaken till halv 3 och sedan lykades jag övertala honom att låta mig sova. det ända jobbiga här är att jag vaknade kl.7 av att min mobil ringde och jag var tvungen att gå upp!! -.-

Så vad har jag gjort idag? Jo jag har varit ledig. :P thihi så jag åkte och klippte mig hos anna! Jag blev fett nöjd med frillan.. pappa såg som vanligt inte att jag hade vart hos frisören, även fast en desemeter hår är borta! haha. Anna berättade något intresant om mitt hår idag, och det var att de äter upp alla hårprudukter. Så äntligen har jag fått en förklaring till varför hårspray aldrig funkar i mitt hår längre än 2 minuter. HAHA! Men det är endå skönt att rishögen jag hade innan nu är borta!

ps: bild kommer snart!

.

.

i väntans tid!

OhOJ!

Dagens mission har varit att plugga inför matte C nationellapriovet! Men nej, vad gör man jo man sätter sig framför tv:n och sätter på en film som är 3 timmar lång! Det kallar jag skills.
Idag har varit världens chillaste dag då skolan inte var skola idag! alla skolans lärare var iväg för att få sitta i skolbänken själv och lära sig om det nya betygsystemet som införs nästa år.

Nu sitter jag och är fasit, över telefonen, åt min kära vän S. Det roliga är att jag inte har gjort ett enda tal i matteboken och jag hjälper henne. xD Detta gör jag undertiden jag sitter och väntar på att Knas ska komma över så att jag kan gå och lägga mig.

Jag funderar på om jag ska vara en duktig flicka och ta mig an att läsa sista kapitlet i boken "About a boy" som skulle ha varit utläst för två veckor sedan! Snacka om att jag är skoltrött. Varför kan man inte ta studenten idag, och vara ute och jobba imorgon och tjäna stort med pengar! Fatta va nice att vara ekonomiskt oberoende, snacka om att jag skulle shopppa sönder mig!  

tingeling schingeling! xD <3


I got a million little triggers and they're ready to blow

HEJ!
Det var en tid sedan jag skrev här. Om jag ska vara ärlig har faktiskt glömt att jag hade en blogg! Mitt liv har varit fullt av nya händelser och motgångar, bra och dåliga. De sägs att livet ska gå vidare men ändå känns det som om jag gör piaff.  (trampar på samma ställe)

Jag har så mycket som kretsar runt i mitt lilla huvud, så mycket att jag nu har exploderat. En explosion så stor att alla runt mig gick i bitar. Alla de träffar av kulor jag har tagit för mina nära och kära, likt en skottsäkerväst har jag stått där framför dem, men inte fått något tillbax. Det har gjort att min tid här nu är knapp. Jag har alldeles för många hål i min kropp och själ för att kunna läka.
Ibland är det den stora och hårda motgången som kommer få dig att inse sanningen om dig själv. Precis som i mitt fall. Jag har ljugit för mig själv, jag ljög så mycket att jag inte viste om att jag levde i en lögn. Det är svårt att inse det, men så är sanningen och den må vara den hårda vägen. Fast i slutändan är det sanningen som kommer vara den du kommer kunna klamra dig fast till och leva för. Men endå har jag ljugit så mycket för alla runt mig och mig själv att när jag nu exploderade föll alla offer för mitt fall. Det jag nu vill är att be om förlåtelse och jag står här på mina bara knän och ber, men jag vet att det ändå är försent. Tiden är ute, och min andra chans är för längesedan borta. Jag förtjänar inte den förlåtelsen jag ber om, det vet jag. Jag får skylla mig själv, Jag försökte ljuga mig till himlen, och det var så mitt helvete skapades. Ett helvete där jag vandrar omkring och tror att jag mår bra men i själva verket är jag bara ett skal. Det finns inget kvar! Nu vandrar jag här en än gång med en skottskjuten kråka i famn och ser vad jag har skapat.