skönhetssömn

min nya vän!!
jag har börjat sova med ögonbindel! Nu behöver jag inte slänga kudden över ögonen när jag har migrän eller bara inte kan sova! Man sover verkligen bra med ögonbindel!
Ska dock pimpa upp min som jag har :)
Vad har ni när ni ska sova? Vissa måste alltid ha ett glas vatten vid sängen, andra gosse djur. Vem är du?

HJÄLP!!

Mamma bad mig att laga mat idag, jag ska laga något med köttfärs och jag vet inte vad! Kan någon komma på något att laga? Kanske ge mig tipps?
PuSSs

i'll give everything!

Ja ni! kanske ska säga att jag sitter och skriver på min nya dator! det är en PC. Fatta vad glad jag är över att jag bestämde mig för att köpa den! har spenderat en timme på att läsa igenom de bloggar jag följer. Ibland är det jobbigt när man inte uppdaterat sig på dagar! Men nu har jag acces till min data var jag än är i huset!
Funderar på att ringa kommunen och fråga om sommarjobb! Jag är lite sent ute dock. Men vi får se vad det hamnar.
Jag har så många dagens fail att berätta men jag kommer inte på något bra sätt att skriva dem på.
Mission:
Veckans inköp kommer att bli, en dator väska så att jag kan transportera dator utan att den går sönder. sen kommer det bli att köpa nytt puder, min kaka gick sönder :( hatar när det händer. måste köpa remover-servetter som man kan ha med sig när man går ut, så ifall man sover över hos någon så är det lätt att få bort sminket. Måste även ringa Anna och be henne om att jag behöver hårprodukter. Anna är min nya frisör, jag övergav Micke min förra frisör. Mamma går dit fortfarande dock. Han är duktig och allt så men jag villa ha förändring! Jag måste även köpa in någon bra outfit som jag kan ha på mig nästa krogbesök. :P
ha det gott :) <3

Vad är en natt på krogen? den kan vara helt dö trist och helt UNDERBAR!!

I natt firade jag min 18-årsdag! på RIKTIGT den här gången. Bror hade ju lovat mig att han skulle ta ut mig på krogen när jag fyllde år!!! Gurrey kom hit runt 9 och så åkte vi iväg till stan! så det var jag, bror och Gurrey in till Östermalmstorg och gick till Spit fire! en Irlänsk pup till utseendet men ja det är en pub. Där träffade vi gurrey och brors krogkompis. Jag började med en öl! eller den var lika stor som två öl! Sen beställde krogkompisen/bartenden shots till alla! Jag fick en Tison/flatline de kom in med ett glas mjölk till mig oxå! så min första shot ever innehåller lakrissprit, tuqila och tabasco. Den var god men jävligt stark därifrån kommer mjölken in! Sen gick vi in på oxid där det var fult ös. där drack jag en hel del. Innan vi tog oss vidare till lougth så åkte vi till söder för att gå in på en pup, och hälsa lite på tyresöfolket. När vi kom till lougth så var kön lång. kändes fantastiskt att gå förbi hela kön. Jag rekomenderar starkt alla dessa ställerna, dock finns det en hake, och det är oxid. Bra klubb, men bara en massa "nyrika" Ötermalmare. Eller det beror på hur vi ser det så klart, jag är inget fan av musiken och ja människorna. Thihi
I alla fall, kvällen slutade med att vi åkte "taxi" till Tyresö för efterfest. Jag var dock mega trött och somnade i soffan :P
flatline

Konstiga saker i brevlådan!

Jag har fått brev från staten, eller va det är, måste tydligen fylla i en enkät om mig själv så att jag kan komma med i försvaret när de sätter det som ett måste igen. Hjälp!
Nu sitter jag och tar bort mitt fula nagellack, för jag fick överdrivet mycket med tid i morse när jag gick upp. Så egentligen sitter ajg och fördriver tiden tills min buss ska gå in mot slussen! Ska nämligen in till dansen! Efter det ska jag träffa pappa i Sickla för att kolla på en PC till mig! Undra om jag kommer hem med något. Plus att jag ska försöka få honom till att hjälpa mig plocka ner min stationära som står i mitt rum pallar inte med att den tar upp så mycket plats i mitt rum!

outfit

underbar låååått! April divine
Har klädröta! inte den typen av röta när man har tur utan den röta när man inte har något och allt går åt helvete!
Min buss går om 10 min och jag har inte sminkat mig eller något!
detta blev vad jag satte på mig tillslut!
i know, dålig bild!

kom just hem

Jag börjar inte fören kl 12:20 idag, men jag var ändå uppe vid 6 :P Tyckte det var dags att träna, så jag åkte till gymet!
Det är mega mysigt att träna på morgonen, plus att mitt gym, där jag går och tränar, är fett "mysigt", idag blev det konditions träning och stretchning  som gällde! Jag måste hålla mig någorlunda smidig till dansen! Att stretcha är min favorit del i all träning! Det är en skönsmärta i musklerna när man tänjer ut!
Om ni vill börja gyma och vill få ut mycket för pengarna så rekommenderar jag World class. Det ingår, i alla fall mitt gymkort, 4 PT tillfällen (PT=personlig tränare), frukost ingår varje vardagsmorgon, alla kurser och pass, 15 minuter solarium tid och så klart ta med en kompis och provträna tillfällen. Allt detta för 300 kronor i månaden. Ut över detta kan man beställa olika behandlingar, så som massage!

Dagens outfit

nu ska jag fundera på skor! :) och sminka mig!
Tips: När du har en vit- eller någon tröja du är rädd om, Knyt en sjal runt halsen när du sminkar dig. Du kan även använda sjalen när du har sminkat dig och kommer på att du vill byta kläder. Täck då ansiktet med sjalen, lixom som när man lekte spöken när man var liten och sen trä över tröjan! Trolleri och inget smink hamnar på kläderna! :)

Vad slag med Nicklas

Var som sagt ute på krogen i lördags med Munken och Jesper! När vi skulle där ifrån kom vi in på märket Stone Island och att alla visste vad det var för märke!
Tydligen visst inte Munken om detta märke så jag och Jesper slog vad med honom, genom att göra ett inlägg på fb. och vinnaren skulle få 100 svenska kronor av förlorarna!
Jag vill verkligen inte förlora! MEN vem fasiken vet inte vad Stone island är för något märke. Det är en kultur svår att ungå!
Om ni har sett filmen Green street huligans så vet ni vilken typ av människor som har denna typ av märke!
Så snälla hjälp mig att vinna vadet! :) För som sagt vem vet inte vad Stone island är för något!
Om ni vill hjälpa mig så skicka ett mail så linkar jag till fb! :)

Trångt i sängen!!

Nybäddad säng är nog det härligaste som finns. Lite trångt är det dock när Sesi sover ovanpå täcket. Ni som nu säger att jag ska putta ner henne, behöver inte ens unna sig besväret. För hon är på söt när hon ligger utsträck med tapparna i kors. Visst hon är en hund och hundar hör hemma på golvet. Det kan jag hålla med om. Det är nämligen bara i min säng hon får vara. Men snart blir det ändring på det. För jag ska köpa en ny madrass till henne som jag sett på djuraffären. Det är typ en temphur-madrass fast för hundar, och den motverkar ledskador. Tycker hon borde få en eftersom hon är ju trots allt en Alaskan malamute på 38kg. haha det finns ett Alaskan malamute test, när hunden klarat det blir den klassad som riktig malamute. Testet går ut på att hunden ska sova en hårdk natt ute själv. Inte för att jag tror Sesi skulle bry sig det minsta, hon älskar att ta en tupplur ute på tomten. Men vi tycker att det är lite osäkert, tänk om hon blir bortrövad. Tills den dagen kommer då hon får sova ute, sommar, på landet, får hon allt vara en bortskämd stadshund som får sova under mitt öppna fönster. Är nämligen så att jag sover med öppet fönster året om, gränsen går runt -20 grader.

ny header!

Äntligen har jag gjort en ny header! Eller den är tillfällig tills jag orkar göra en mer komplicerad!
Ni kanske undrar var uttrycket "Helt Random" kommer ifrån. De ska jag säga dig! De är den mening jag missbrukar!

klagomål!

Jag måste klaga! Min svenska lärare säger att vi måste skriva två inlämningar, men jag har inte fått reda på hur hin vill ha det skrivet! Jobbigt läge!

A Rocket To The Moon!

Nu har jag äntligen vaknat! Gissa, jag vaknade med träningsvärk!!! Dansen började igår och det var mega kul! Har saknat det så mycket!
Kom hem halv 2 i natt, var ute på krogen med två polare! Det var kul! Jag tog det lugnt med alkoholen eftersom jag inte ville spy. Jag drack en öl och en Long Island.
Köpte Nya KLÄDER igår! Jag vill ha mer mer mer! Det blev en kjol en T-shirt och en kavaj!

Då är det dags för fredags mys

Har varit med Knas  idag, Jag åkte till Fiskis för att träffa honom. Jag tycker det är läskigt att vara där! Inte var jag brukar hänga. Jag blir alltid lika glad att träffa min Knasboll. Är det möjligt att Älska någon utan att Älska den på det viset! Visst hugger det till i mitt hjärta när han berättar om allt. Visst vill jag kunna göra mer än var jag gjort hittills. Det är stunder som denna som jag verkligen börjar se vad jag egentligen har, å hur mycket jag borde uppskatta det jag har.
I alla fall. Vi gick in på puben där i och jag köpte för första gången alkohol.  :O stort! Jag köpte en stor stark till Knas och till mig en alkoläsk.
Nu är jag hemma och kommer från en för mig vanlig middag med hela familjen sittande runt bordet och prata. Detta är inte en självklarhet för alla har jag börjat förstå nu.
Fett läskigt det som hände idag, jag står och väntar på bussen i Tyresö, och som vanligt lyssnar jag på musik. Plötsligt börjar det knastra i öronen och jag fick STÖTAR! Det gjorde så jäfla ont att jag tog ut dem, är det inte olagligt att de ska ge ifrån sig stötar? Så jag satt hela vägen till Fiskis utan musik i mina öron! KATASTROF! Så det första jag gör när jag upptäcker att jag fått stötar är att smsa min kära far. Fick ett roligt sms tillbaka
Sänk volymen! HAHA
Min pappa har börjat få humor, när det gäller sms, så sött. Vanligtvis brukar det vara, när ska jag hämta dig? Framme? ok! sms aldrig någonsin har jag sett ordet HAHA.
Nä nu ska jag hoppa ner i ett bad och pröva mitt nya badskum och tända en massa ljus och ligga och lyssna på musik, synd att jag inte kan lyssna på min Ipod längre pga hörlurarna!
Min kompis Ina linkade en sak på facebook ganska cool video. Kunde inte bedda in den så här är linken

vem!?!

Hur kan man sno ett par skor!!!!!!! Var i stallet idag, och när jag skulle gå hem var det någon som har tagit mina nike-skor! Vem *** tar ett par skor!!!?

Have you been loved before?

Jag tror det inte finns en vettig tjej som inte har känt sig utnyttjad sexuellt.  Alla har säkert någon gång känt sig det mer eller mindre. Lixom känt sig tvungen att ha sex med sin pojkvän, kk, kompis, för att man har skuldkänslor. Visst finns det flickor och kvinnor som blir utnyttjad brutalt. Det jag syftar på här är all det sex man har utan att man egentligen skulle vilja ha det.
Typ som när man är men en kille, man ligger i sängen och myser. Plötsligt hettar det till lite och man kan känna hur han börjar vilja ha dig mer och mer. Du är egentligen inte på humör för ett samlag, men du låter dig i alla fall övertalas eftersom han ber dig så sött, å man vill inte se honom lida av åtrå. Så visst har nog alla tjejer någon gång haft sex för att man har skyldkänslor. Men det är inget vi egentligen pratar om öppet med killar och tjejer, det är något vi håller för oss själva och låter försvinna ner i djupet.
Så vad ska man göra nästa gång det händer? Ingen vet, troligen kommer det att fortsätta som det gjort hittills utan att någon egentligen vet.

Beach PARTY i februari

Vill skriva om något djupt igen. Så som jag gjorde när jag mådde piss. Men jag mår inte piss längre och behöver inte skriva för att må bra längre. Men jag vill verkligen skriva om något som berör mig igen, något som rensar min själ på nytt.
(Vilket inte detta gör)
Jag har just blivit informerad om att jag är bjuden till "beachgasque" i Göteborg i februari! Fatta va nice!
"beachgasque" är en fest som universiteten i Göteborg fixar, där de hyr in ett flak med sand och täcker golvet i en idrottshall med det! Klädsel är strandkläder och så klar åldersgräns 18.

natt bloggar

Vaknade av världens ondaste mänsvärk och envisas med att sätta sig i benen, magen och gör mig illamående. Nu ligger jag här i sängen och väntar på att värktabletten ska värka vilket är om typ 30 minuter. Hatar hatar mensvärk!!

kärlek till kläder!

Försöker komma på namnet på den hemsida där jag ska beställa en korsett ifrån. För några år sedan när min klädstil var helt från normal. Så Fick jag en underbar hemsida från en kompis till mig vid den tiden!
Visst det är en Goth hemsida med gotiska kläder! MEN de har världens finaste och sexigaste underkläderna jag sett! Jag vill ha en korsett där ifrån, Inte en sån som man köper på H&M för 200 eller va den kostar utan en som är skräddarsydd och har snörning i bak och "knipps" i fram, sån som man hade på förr i tiden! Så den är hård i modellen. Fick lusten att beställa den så att jag kan ha den på festivalerna i sommar. å för 2000 är det värt det!

El Romeo Colombiano.

Nu ska jag plugga försöka plugga!  hmm undra om det kommer bli något pluggande här. Vill INTE plugga nu. Har hoppat in i hans stora tjocktröja eftersom jag frös, vilken gentlemnan, och nu ska vi äta smörgås! Ska få smaka caffe på colombiansk vis
   


Cissi!

Sitter och läser min kompis blogg! Hon skriver om ett liv jag aldrig kommer att förstå , men hon gör det lättare för mig och andra att se världen med fler ögon än dem du bara har. du hittar hennes blogg HÄR. hon skriver verkligen om en annan sanning!
(syr för bilden)

Crystal bits of snowflakes all around my head and in the wind.

Vaknade i morse och ville verkligen inte upp! Jag är nog bättre hemma än vad jag är i skolan :) När jag hade ätit frukost och var påväg upp för trappan, gjorde jag misstaget att titta mig i spegeln! Jag blev nästan lessen när jag såg att mitt hår var smutsigt! Så jag sprang upp på min toalett och hoppade in i duschen och tvättade håret. Måste säga att det var nog den bästa idén på länge. Fönade håret och nu ser det fantastiskt ut!
Så nu har en dålig morron blivit en bra morron pga av att mitt hår ligger där det ska :)
Idag börjar mitt nya inval! Å jag tror det är psykologi, eller beteende. HAHA bra att jag inte vet! Får fråga min mentor igen. Mitt förra inval var bild och form, fick VG :( Hatar min bildlärare! han såg ju att jag hade teknikerna rätt! HAHA
Nnä nu ska jag fixa det sista packa väskan och bestämma skor :P

Hey soul sister!

Finns det ens förhållanden som håller till döden.
"till döden skiljer er åt"
Det verkar smitta det här med att skilja sig, precis som det är med att bli gravid! Hela tiden ser jag och träffas människor som har skiljda föräldrar, eller som ligger i skilsmässa. Det är nästan bara jag i min vänkrets som har föredrar som fortfarande är gifta och kära efter 20 år tillsamman (gifta de träffades 5 år innan)! Så nu är vi inte längre normala, eftersom de inte är skiljda.
Visst kan jag förstå om man skiljer sig om det verkligen inte fungerar! Men säg mig! Finns det äktenskap nuförtiden som kommer att hålla tills döden skiljer än åt? Jag vill fortfarande leva på den tron om att man kan leva tillsammans tills man dör, men nu har jag börjat att tro att detta är en lögn!
De jag tycker mest synd om är barnen i ett splittrat förhållande. Kan nog inte säga att någon jag känner har varit glad när deras päron separerade. Nästan alla har blivit ner dragna i sina föräldrars skit! De växer upp för snabbt och söker sin tröst i annat eftersom de inte längre får den kärlek de behöver. Ibland har jag frågat hur det gick till och varför de hamnade där nere i missbruk, å svaren blir oftast: allt gick åt helveten när mina föräldrar skiljde sig.
De som händer när föräldrar skiljer sig, hur bra det än slutar för dem, så tar barnen skiten och ansvaret. Den ensamma mamman/pappan mår säkert oxå skit men glömmer ibland att de har andra runt sig som mins av allt mår lika dåligt som dig. Jag som kompis till dessa ungdomar och barn vet inte vad jag ska göra, för jag kommer aldrig kunna ge dem en förälders kärlek till sitt barn.


(PS: detta är skrivet efter mina observationer av nära och kära!)


Helt random!

JAG HAR BYXOR PÅ mig! Det är första gången på 6 månader! haha hittade ett par jeanslegginsn, ska ju bara hämta sesi på dagis, tänkte inte lixom sätta på mig klänning  för det! Känner mig dock inte så bekväm i det! haha

She's a dollar, a catch, a winner

Dagens mission är lätt! Ska göra en labbraport. Vem i fridens namn tror att jag kommer göra den? Det jobbigaste av allt är att mamma är hemma och är sjuk vilket betyder att Knas inte kan komma hit! Satan i gatan! haha
Nu har jag tittat upp numret till Grellsta, tänkte ringa dit idag och höra hur det blir med Kania! Nu ska jag ut i bloggvärlden och läsa vad ni skriver :)

god morgon god morgon

Så idag har man STUDIEDAG! Super härlig om jag får säga så!
Det ska bli härligt imorgon när vi ska få återförenas med vår gamla matte/fysik lärare! Han gick i passion förra våren, och till hösten fick vi en ny lärare som inte funkade som lärare! Efter en termins klag till rektorn och önskemål om att få vår käre lärare att komma tillbaka fick vi nyheterna förra veckan.
Det var lite komiskt när alla i klassen jublade och blev jätteglada av att få tillbaka vår kötta-matte/fysik lärare :)
Under höstterminen gick en NV klass från riktiga NV elever, där alla älskar matte, till att bli "slackers" betygen sjönk och matte glöden släcktes! Så nu har en hel del elever två kurser att läsa upp den här hösten!
Dags att börja dra sig till Föreningstimmen?
Ha det gott så ska jag sova vidare. :)

De lyckliga kompisarna!

Upptäckte att punkbandet De lyckliga kompisarna finns på spotify! Det är FEL! haha
Nä nu måste headern göras om! Gillar variation, så imorgon blir det PSE jopp som gäller :) Några förslag på tema? :)

Det regnar!

Idag vaknade jag vid 12 tiden! Nadiija fick mig upp ur sängen med ett sms! Hon bha jag kommer till dig om si så där en timme! När hon kom hem till mig hade hon med sig Syrran vilket är hennes vita boxer. Så jag, Nadiija, Syrran och Sesi, tog bussen till Damtorp och gick genom skogen till Hellas! Det var så blött att vi inte orkade vara ute i skogen någe mer! När vi kom hem till mig så åt vi lunch och efterrätt i form av maräng swisch (eller hur man stavar det) När vi hade ätit klart gick vi ner och satte oss och tittade på Kostymfilmen The Duchess.

Nu sitter jag här Nadiija är hemma hos sig med sin hund och jag här! Vi har julgransplundring! Vi städar ut JULEN! deprimerande sak att göra!

paketen är öppna!

Ghu vad jag älskar paket! :)
FRÅN: Farmor! vi delar nöjet av antika prylar!
(gånger 6st)


FRÅN: Ina



FRÅN: morbror



FRÅN: Gunilla/Love



(ett par balerinaskor som nu sitter på mitt armband)

FRÅN: Kusinen och hennes familj

(ostknivar)

FRÅN: Faster och ingifta Farbror
(Första halvan)

FRÅN: Moster med familj



FRÅN: NADIIIIJA <3

(från vänster till höger: En halsband med en fingerborg, Victoria Secret lotion, en mini belock i silver som går att öppna!)

FRÅN: S <3 <3 (En trogen vän och läsare)

(En klubba å ett par änglavingar, kanske jag behöver dem som den ängel jag är <3)

Som ni ser är det en hel del som passar bra i när man flyttar! Önskade mig faktiskt saker till mitt "framtida boende" Har nämligen en så kalla "Brudkista" men i mitt fall är det ett antikt skåp, som redan är fullt med saker :)

själv insikt!

Vad är självkänsla?!?
Många av oss tjejer lever i rädslan om att inte duga! Om att ha för små bröst, förstora bröst. att ha för tjocka eller för smala kroppar! Många skyller på killarna och att de är deras fel att vi mår som vi mår! Då måste jag nog säga att det är en lögn! Vi tjejer har komplex för våra kroppar eftersom vi jämför oss med de tjejer vi ser hela dagarna, ute på stan eller i skolan!
Vi tittar på dem och försöker hitta fel på oss själva, vi frågar andra om hur de tycker vi ser ut! Å om det är uppriktiga mot oss så blir vi sura på dem!
Så hur ska man göra för att få en bättre självkänsla då?
Alla har olika knep och knåp. Mitt tips är att hitta något som får ditt endorfin i kroppen att spröda! Som för mig, jag mår dåligt och känner mig tjock så fort jag sätter i mig en bulle, eller bröd. Så istället äter jag det jag mår bra av att äta som sallad, frukt och "kött".
Även att ta en promenad eller gå till gymet gör mig glad och får mig att känna mig mer säker i mig själv. Alla är vackra på sitt egna vis! Å om det är något jag vet så är det att många killar gillar tjejer som har något man kan ta i! Lixom har lite kött på benen och ser ut som en kvinna!

kväll

Nu har alla gäster gått hem! det blev sammanlagt 18 st, blandat familj, släckt och vänner! Vi hade kul åt gott och när bilderna kommer ut på fb ska jag se om jag kan sno över några hit! Fick en massa dunder fina paket som jag tänkte visa för er imorgon!  xD <3
Ha det gott tillsvidare!

utsikten för idag!

Nu står blueberry muffinsen i ugnen och gottar till sig! Under tiden ska jag städa det sista i mitt rum och klä på mig för att åka iväg och jobba! :)
Ha det gott så länge.

on fb

Fick ett inlägg på min fb. sött skrivet av Jessi
Du får krama mig.
Du får älska mig.
Du får kyssa mig.
Du får hata mig.
Du får slå mig.
...Du får skjuta mig.
Du får döda mig.
Men skjut mig inte i mitt hjärta för det är där du finns

<3

Miss you hun!

Saknar våra foto dagar!

kvinna?

Ghu vad jag älskar att mina nyckelben syns! Det finns inget finare hos en tjej. Eller nu ljuger jag! Men jag älskar i alla fall mina nyckelben!

om man ändå hade en pojkvän som sjöng!


:)

Ghu vad jobbigt! äntligen har jag fixat alla kategorier och lagt in inläggen i sina olika kategorier. hoppas ni uppskattar ordningen :)

thi

Äntligen klar med läxan!
Tänkte fråga er om vad ni tror jag fick för betyg av för denna bild!

Nytt inlägg!

Sov inte så mycket i går kväll eller i natt så jag bestämde mig för att sova ut. Så nu kan jag istället fokusera på att göra läxorna istället! måste skriva en resenation om boken About a boy! JAG suger på att skriva engelska!!!!!!!

om igår

Igår var jag i stallet! De som känner mig väl vet att jag sällan fäster mig för bara en häst! Men nu så hade jag det efter två år lång väntan efter att Easy blev nödslaktad. Det var en höstdag då jag fick rida henne för första gången, efter det var jag fast för henne!
Hon hade ett temperament likt en satmara, ena sekunden kunde man stå och mysa, andra var det som hon sa "Å här tror du att du bestämmer!".
Under hösten blev hennes öga ordentligt infekterad, och en blå hinna började framträda på hennes högra öga. Hon brukade ha det till och från, men denna gång var det värre! Hon har nämligen ett virus på regnbågshinnan. Hon fick stå och gå på medicin men ögat blev inte bättre. Å kostnaderna för hennes medicin allt för dyra! Då så bestämde sig stallet att skicka tillbaka henne till ägarna så att det kunde bestämma vad hennes öda skulle sluta.
Så igår när jag kom till stallet berättade en ridlärare att hon skulle åka hem! Hela min värld krascha. Min underbara lilla älskling skulle lämna mig och inte komma tillbax. Så igår putsade jag henne riktigt fin, efter att mina tårar fått rinna mot hennes hals och mule. Hon har aldrig varit så gullig som hon var mot mig igår, hon puffade med sin mule på mig där jag stod och höll om henne och försökte dra in hennes lukt! Ni kanske inte förstår hur svårt det är att lämna sin favorit på kvällen! hade helst av allt sovit över och följt henne tillbaka. Så i natt har jag bara sovit 5 timmar å ja vaknade med påsiga ögon. ingen vacker syn.
Idag åkte jag tillbaka till stallet för att jobba! Det var så hemskt att komma in i stallet och se att hennes spilta var tom, och att inte ett huvud lyftes när man gick i stallgången! Så nu ska jag köpa en tavelram så att jag kan rama in hennes namnskyllt och stamtavla.
Men det värsta var nog när en ridlärare säger, nu får du börja kolla efter en ny häst att sköta, kolla runt bland de nya, för du kommer ha förtur på dem. Det jag känner för att göra är att inte bli skötare, eftersom jag har så svårt att hitta en häst som passar just mig.
Taget två timmar innan jag åker hem.
jag älskar dig Kania och om jag hade pengarna skulle jag köpa dig! <3<3
jag vet att vissa av er tycker det är töntigt att gråta för en häst! Men Kania var inte bara en häst hon var min hjärtesten och min bästa vän! <3

Why you?

Dagen började bra och slutade sämst!! Klarar inte av att skriva om det just nu. Så jag lovar att berätta om det imorgon kväll. God natt så länge.<3

vaknar upp och är 18

FICK en biljett till metaltown, fett jobbigt att det inte längre är på frihamnen!
Från grand fick jag två små örhängen som jag kan ha hela tiden och byta när jag när jag ska på fest.
mamma sa att det var kaosartat i denna affär när hon köppte...
Jag bha ????? jag har inte ens ett belockarmband!
Sen öppnade jag det här paketet! Mamma hade lagat min mormors armband! Jag blev jätteglad, men jag trodde jag skulle få det i studentpresent. Förklaringen var den att mamma och pappa verkligen hade svårt att hitta på 18 års presenter till mig :P haha Men jag blev ÿber glad över den i alla fall.
av pappa fick jag ett telezoom objektiv till min Canon!
blev överaskad eftersom jag gett upp att önska mig ett sådant! :)
I en så kalla "bonus" present fick jag denna av pappa!
Lite sött att han köper filmer till mig istället för böcker. :P
Det här är mina presenter so far!  Få se vad det blir i helgen :P
Min 18 årsdag var underbar!

tjoho

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga ut bilderna på mina presenter. Men om sanningen ska fram så orkar jag inte just för tillfället! så jag tänkte skriva lite om dagen!
Jag trodde det skulle bli stor skillnad när man drack alkohol! omg Jag blev typ inte ens lulllig :S Så en liten besvikelse var det där! Men det blir nog hårda tag på fredag när Knas ska ta med mig ut på krogen! undra var vi hamnar. som vanligt kom familjen in och sjöng (familjen: pappa å mamma, bröderna är i Thailand och gbg!), hatar när pappa leter fram min kamera och ska ta bilder på mig när jag sitter/ligger i sängen nyvaken! När jag hade öppnat paketen var det dags för frukost!
sen kom skolan! baiis!
Efter skolan så åkte jag inte till stan för att träffa päronen vid Norrmalmstorg. Nu va det dags att äta!
Vi åt på Mathias Dahlgren Å fy-fanders va god maten var!
jag tog först Kronärtskocka & purjolök, me vattenkrasse, gotlandstryffel, lökringar och lagrad ost. sen till "varmrätt" tog jag Stekt kyckling från Knäred, tryffelbechamel, stekt spenat och rostad lök. Sen kom den underbara efterrätten! vilket blev kaffe och en Ungsbakad vild choklad från Bolivia, gräddfil, tofféeglass och nötter!
Denna restaurang är varmt rekomenderad om ni ska festa till tillvaron, rätterna är såkalla medelstora rätter, vilket gör att de är mindre än huvudrätten men större än en förätt! Allt är producerat från fairtrade, eller närpruducerat och bara lagat på råvaror! GUDOMLIGT gott måste jag säga!
Ha en underkön kväll... PÖSS och KRAM!
Och tack till alla som har Grattat mig! <3
http://www.mathiasdahlgren.com/

HEJ

Hej underbara ni!
Vaknade kl:6 av att mamma och pappa kom in i mitt rum och sjöng JA MÅ HON LEVA!
Nu är jag 18 eller egentligen inte! Föddes kl.4 för 18 år sedan! Det tog 13 timmar för mig att komma ut.
Var egentligen beräknad att komma den 9onde men det gjorde jag inte!
Då säger pappa:
- Hon får komma vilken dag som helst men inte den 11.
HAHA och det trodde han verkligen att jag skulle lyssna på :P haha
Korten på mina presenter kommer ut i kväll!
Nu ska jag iväg på en LÅNG dag i skolan! <3 <3

TH

HAHA hittade en gammal bild från den tiden då! emo oui-oui och anwi älskade TH!
Är det bara jag som hatade dem?

En jobbig morron!

Vem har inte ångest att gå tillbax till skolan? JAG HAR MEGA ångest!
Satt just och åt min frukost och funderade på hur jag skulle få med mig alla böcker till skolan!
Å det mest jobbig är att skolan har trådlöst Internet men ELEVSKYDDAT, vilket är mega piss för då kan jag inte blogga i skolan!  Fuck face! Men jag får blogga när jag kommer hem och berätta om hur intressant min dag har varit! Min sista dag som 17åring!
låter typ deprimerande! Å det är det oxå!
Jag känner för att vara på dryghumör just nu :)
Pöss kram

nooo!

imorgon är det skola! Vill inte Vill inte!
Har precis varit ute med min hund. Hon var ovanligt seg!
Nu ska jag sova och har ångest över imorgon! vill inte!

Hur flätar man håret?

Kom just hem från stallet! Har varit och ridit! Fick en polle som heter Lucas!
Idag blir det ett dagens FAIL!  Eller snarare något som jag tyckte va långsökt kul.'
I sadelkammaren satt två av mina stallkompisar. tjej 1 sitter på en pall och ska bli flätad:
tjej1: - är du inte klar?
tjej2: - vadå klar? Jag har inte ens börjat!
tjej1 :- kan väl inte vara så svårt? Du delar håret i tre delar och så gör du den till en!
tjej2:- Jag försöker ju, men de är så trassligt!
Jag börjar skratta!
Ibland har jag verkligen natt-humor!

mars

detta inlägg skriver jag för att http://jolline.blogg.se/2011/january/ar-vi-fran-mars.html hade ett roligt inlägg på sin blogg. Som handlade om filosofiska tankar om hur det kommer sig att vi vandrar på jorden!
Det fick mig påmind om liftarens guide till galaxen vilket är världens sjukaste film/bok!
Denna bok är en helig bibel för alla som gillar sci-fiction!
om boken!

En helt vanlig torsdag vaknar Arthur Dent upp i sitt hus i England, tar sig en kopp te och börjar dagen som den bör. Men utanför hans hus finns två som vill riva hans hem för att bygga varsin expressled. Den ena kommer från kommunen. Den andre sitter i sitt rymdskepp beredd att förstöra hela jorden.

Det framkommer att Arthur har svårt att förstå just torsdagar, och just denna torsdag är han dessutom litet bakfull.

Nu kan man ju tycka att Arthur Dent skulle ha råkat illa ut, om inte i den första rivningen så väl i den andra. Men han råkar också känna Ford Prefect, som under ett pubbesök visar sig vara en galaktisk liftare som jobbar som redigerare för en alldeles otrolig bok - Liftarens Guide till Galaxen. Under pubbesöket avslöjas det en hel del saker, och mycket av det som sägs är för underligt för att Arthur ska förstå. Så de börjar istället prata om saker som han ska förstå.

Men så mycket tid att samtala blir det inte, och när vogon-flottan startar rivningsarbetet måste Ford och Arthur finnas redo att lifta med deras skepp. De blir upplockade av dentrasser.

Vogoner är inte de trevligaste av rymdens varelser och våra rymdresenärer blir därför utsatta för vogonpoesi sedan utkastade i rymdens vakuum, men blir räddade av Fords kvartsbror, Zaphod Beeblebrox, som också råkar vara Galaxens president. Men inte länge till, räknar de ut, när det visar sig att Zaphod stulit skeppet Hjärtat av Guld, med den otroliga osannolikhetsdriften. Ombord finns också Tricia, som nu kallar sig Trillian.

Zaphod är också helt besatt av att finna planeten Magrathea, av en anledning som inte ens han själv vet. Och så börjar jakten på en planet som ingen vet om den fortfarande finns.

I bokversionen anges att Zaphod Beeblebrox hade skaffat sin tredje arm för att bli bättre i skidboxning. Däremot anges ingenstans hur denna sport utövas.

Trailer till The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy från rstvideos trailerarkiv.


god morgon Sverige!

Haha jag är uppe och går på mina fötter! KONSTIGT. Jag som har sovit till minst 12 innan jag går upp.
Dagens mission är att göra lite fysik, innan jag åker till stallet för att rida! Det kommer ju gå så där nu när pappa eller bror inte är här och kan hjälpa mig!
Det är bara jag och Sesi hemma. scary shit, undra om päronen tror att jag ska gå ut med henne oxå?
Nä de kommer väl hem snart från IKEA, skulle köpa något tyg typ :P
SHIT! DE ÄR HEMMA!  Jag hör steg på mellanvåningen! :O
ha det gött!

coolt vad man kan göra med mobiler!


Samlar på adresser :)

HAHA sitter bland mina pennor och skriver in adressena till mina kompisar i min nya adressbok!
Det är roligt att göra det fint och prydligt med färg :)
dessa pennor är mina bästa vänner i skolan och hemma :)
Ett bra tips för oss som hatar att göra läxor och tycker det är långtråkigt på lektionerna! Ta dina antäckningar i fär i stället.

årets festivaler, ett måste att gå på!

Detta är de festivaler som jag ska gå på! Vet inte än om det blir Peace and love än! NÅGON som ska hänka?

Något jag stör mig på!

Jag kanske inte har rätten att tala om stavfel och sånt.
MEN snälla!
Jag har läst flera bloggar nu och alltid så använder svenska folket ordet JÄTTE (mellanslag)BRA.(eller va det är för ord de vill framhäva).
Vafan jag ser inga JÄTTAR som springer runt på bloggen? Om ni inte kan använda ordet korrekt ex: JÄTTEBRA! så sluta använda ordet!
Vissa bloggare använder ordet Jätte alldeles för mycket! Det är ett tecken på att man har ett litet ordförråd för att beskriva när något är "JÄTTEBRA", det visar även på att man inte kan variera sitt språk och meningsbyggnad.
EN BRUN HÅRIG SJUK SKÖTERSKA  - en brunhårig sjuksköterska!
SÄTT PÅ EN SKYGG LAPP - sätt på en skygglapp
HÄR BÖRJAR KASSA KÖN - här börjar kassakön
VI SÖKER BAR PERSONAL - vi söker barpersonal
Ser ni hur fel det blir? med särskrivning?

Reklam!

Tänkte göra reklam för en underbar app! Denna app är underbar om du brukar åka skidor mycket och har tröttnat på att ta sig till tv:n för att kolla vädret, komma ner till pisten och se att den är stängd!
Tänk att vakna upp på morgonen, knacka på appen och se alla nyheter om pisterna, vädret, lavinfara och mycket mer!
Denna app heter Pist guiden och finns till alla android mobiler! Du hittar den i din market!
PistGuiden är en applikation som i samarbete med Snörapporten.se erbjuder korrekt och uppdaterad information om diverse skidanläggningar i Sverige. Förutom information om snödjup, lavin risk, öppna och stängda liftar, backar mm finns det väder, pistkartor och webbkameror
Hoppas ni finner den lika bra som jag gör!

vad hände?

Detta är jag, men vem är du?
Vad hände mellan oss? Hur kunde vårt vänskapsband brista!
Vi blev bästisar snabbt, det var i slutet av 7an om jag minns rätt! Du så oskyldig för världen, så orörd! Men något hände! under de tre bästa åren i mitt liv, så såg jag dig förvandlas och försvinna bit för bit!
Hittade gamla bilder från vår tid tillsammans och ghu vad jag saknar den. Det hemska är att de aldrig kommer bli oss två igen! Aldrig kommer våra band vara flätade så starkt igen. Men jag vill inte ge upp på det lilla vi än har!
Jag har aldrig varit ärlig mot dig och berättat hur jag mådde under de sista månaderna, kanske för att jag visste innerst inne att du inte var mottaglig för något jag sa. Du hade en demon, om jag kan kalla det så, som styrde din kropp. Mitt försvar var att gå in i mig själv och låta dig försvinna sakta ur min famn. För man kan inte få någon som är beroende av en "demon" att lyssna på dig! Det måste vara ens eget val att sluta!
Jag ville få dig att lyssna på mig! Jag ville få dig att sluta göra dig illa!
I en trygg famn fick jag råd om att låta dig vara, tills du kommit på fötter själv! Han berättade om sin tid, och hur illa däran allt var. Jag ville inte tro honom, men jag litade på honom eftersom han  själv hadevarit i dina skor, och i slutet, oavsett hur ont det an gjorde var mina handlingar rätt!?!
Du ska veta att jag klandrar mig själv för att inte kunnat hjälpa dig tidigare.
Jag älskar dig fortfarande vännen! Å jag är så glad att du är på fötterna igen, å att du har gått på dem nu en längre tid!
Kan inte glömma allt bra vi hade!
LÖV YÖU!! <3 <3

bild!

Nu är jag klar med min första läxa! det var en av bild läxorna jag behöver ha klart tills på tisdag!
Före!
klar!
Fast jag HATAR DEN!!! kanske får ett G i alla fall! Hatar att rita med vanliga färg pennor! Ska vara oljepastell kritor!
Jag hatar denna bild. Men jag orkade inte göra den fin så jag får skylla mig själv får ha bättre lycka med uppgift nummer två!
vilket är en beskrivning om hur jag känner mig när jag flyger!
detta är skissen!

Äntligen!

Nu har jag äntligen köpt mig min Vad-har-hänt-idag-bok
Älskar gamla pinupa bilder:
Titta hon har till och med Tåspets skor! Man man ser att hon inte är en ballerina! haha
Här i skriver jag korta indrag om vad jag har gjort under dagen. Så kan jag hålla koll på vad jag har gjort under året!
Jag har en annorlunda hobby. Jag älskar nämligen böcker, och att fylla i böcker.
Jag har en "vanlig" dagbok där jag skriver långa och invecklade texter om dagen. (Bara om jag är utomlands eller något viktit har hänt!)
Jag har min filofax som följer med mig var jag än går.
Har min hemliga ROSA bok som jag skriver hemlisar i!
Har även en bok som jag döpt till BARA MIN BOK. Där i skriver jag kvalster och dikter! BARA MIN BOK ligger alltid vid min säng för man vet aldrig när idéer kommer till än. Mina idéer kommer oftast precis innan jag ska somna!
Det enda som fattas nu är en Fyll i bok om mina vänner :)
Ha det gott så länge ska ut i slask vädret med hunden Sesi! <3

Vem vill inte vara smal?

Jag fick ångest imorse när jag såg mig i spegeln! JAG är mega tjock! Magen är ok, men låren ghu fasiken va stora de är!
Kanske det är en bra förklaring på att jag aldrig har byxor på mig! Har det största komplexet ever över mina lår!!
Får allt ta och fixa en PT så att han kan lägga upp ett bättre tränings schema för mig och mina lår! xD nu ska jag plugga vidare!

The knockouts! <3


äntligen har jag lagt in bilderna från min mobil.

jag hade tänkt börja med dagens rättstavniing/fail!
Å försten ut är vår matsedel.
Man vet aldrig vad man får i matsalen. Denna dag var det PESTAsås!
Alla gillar ju första snön :)

dagens middag!

Fest middagen! Nu är jag mega mätt!
Någon lax shosan med avokado jox i! ätligt och gott! 
De va allt länge sedan man åt fondu. :)

Jag har ett dåligt förhållande

Förra året när jag fyllde 17 fick jag tre påsar Non stop av min pappa. nu är jag här igen! Mitt förhållande med Nonstop är inte sunt!
Sitter och smaskar i mig Nonstop igen! Det är verkligen Non stop på Non stop så det med namnet har Marabou lyckas med i alla fall! Du kan inte sluta äta dem tills påsen är slut!
Snart ska jag äta kött fondu, men först är det förrätt! Men jag är redan mätt på mina NON stop!!
ha det gött så ska jag äta i NON STOP! <3

är vi coola eller?

Buss 500, Skövde

Två killar ~18 kliver på bussen och pratar om var de ska sitta.
Kille 1: Ah men vi måste ju sitta bak, där de coola sitter liksom.
Kille 2: Men inte för långt bak, lite i mitten, sådär coolt neutralt.
Kille 1: Ah men här är ju skitcoolt att sitta.
Killarna sätter sig ner och bussen börjar rulla ut från stationen.
Kille 2: Men vafan, det finns bälten med. Det måste vi ju ha!
Kille 1: Vafan säger du? Bälten är la inte coolt alls.
Kille 2: Nämen asså, det är ju fett ocoolt att dö!
Kille 1: Ja, så när bussen kör i diket och värsta välter kan vi kliva ut som de enda överlevarna och alla kommer liksom tro att vi är odödliga eller något
Kille 2: Ja! Fan vad coolt!
De sätter på sig bältena och ser väldigt nöjda ut.


I think it's all beacase of you.

Sitter här och är nu mega mätt. Hatar att vara äckligt mätt. Det blir man när man äter gröt till frukost! ordet gröt är så jäfla fult! Det låter verkligen som det ser ut!
Så vad händer idag då?
Om 45 minuter ska jag vara påklädd och sitta på bussen till stallet hade jag tänkt! Kania behöver en puts. Men som vanligt fastnar jag här framför datorn och lyssnar på musik. Just nu är det Secondhand Serenade.
Ha det gött, nu måste jag nämligen leta fram stallkläderna :)

hänt idag?

Idag har jag vaknat, åkt till gymet och sedan hem och ätit middag! Det låter som en lång tid men om sanningen ska fram så gick det jävligt fort var i gymet från 1 till halv 4 vilket är tre timmar, När jag kom hem vilket var vid halv 5 så gjorde jag och mamma i ordning middagen. Det blev en sallad, gott i gottgott. Snart ska jag åka in till stan igen för att träffa S på 60. jag kommer dock inte kunna äta något för min mage är full!
Kom och tänka på en sak! Igår var jag ju på bio och vi såg Easy A. (världens bästa film, utklassade alla chickflicks hitintills) huvudrollens mamma påminner så jäklans mycket om min mamma. Fett läskigt! Men om man har världens bästa mamma så har man! å jag tänker aldrig låna ut henne till någon! :P
Ha det så gott!

Tjuvlyssnat.se

Snacka om världens bästa tränings redskap! Den är gratis och man har samtidigt kul! det jag menar är genom att kolla och läsa på tjuvlyssnat kommer du få magmuskler! Jag och mamma har suttit och rågarvat nu i 10 minuter och nu har jag kramp i mina magmuskler.

dags för frukost :)

Tidigt jag vaknade idag. Ligger fortfarande i sängen och väntar på... Jag vet inte vad jag väntar på. Nä nu ska jag upp ur sängen och göra mig en stor skål fruktsallad. Sen ska jag packa gymväskan och ta mig till gymet. 'n får vi se om jag träffar Knas eller inte. Måste även plugga minst två avsnitt fysik! Ha det så bra puss kram! <3

HEMMA!

Detta va en kväll att minnas! Som i inläggent innan så berättade jag att jag satt på SevenEleven och väntade på att en film skulle börja. Vi hade allt kul. På 7i11 som jag skrev öppnade jag mitt paket! Det var inte alls vad jag hade trott att jag skulle få.
1a gissningen: En vattenpipa!
2a gissningen: En chokladfontän.
Hur fasiken kom jag fram till dessa vilda gissningar? fråga inte mig! Kanske för att man alltid kan vänta sig det mest oväntade när mann är med Mupz och Prinsessan. Så när jag nu öppnade mitt STORA klumpiga paket blev jag ställd!
Jag fick!
Ghu, jag av alla personer i världen fick ett schackspel med shotsglas! HAHA fatta ironin! Jag är den minst utav den sämsta schack spelaren i världen, Den enda pjäsen jag kan är hästen! haha plus att det är ett shots spel. Jag som aldrig någonsin har fört alkohol till mina läppar. Men om man ska dricka så ska man väl göra det med stil ;)
Dagens skämt:
Mupz har värsta jetlaggen, för henne är det nu 6 på morgonen. Så efter två redbull och en stor kaffe, var samtalsämmnet inte det bästa. detta händer i kön till popcornen på biografen.
Mups: - Det var världens sötaste hund i Tailand...Den trasslade in sig bland massa bordsben.
Jag: lång betänke tid: - Va hur lång var den hunden?
Mupz: I kopplet, den trassla in sig i kopplet!
Jag och Mupz står dubbelvikta av skratt. Undertiden tittar Prinsessan på oss med förundran.

Prinsessan: - vad har jag missat?
Ännu mer garv!

När jag, Mups och Prinsessan är i görningen, kan inget stoppa oss. Vi är oövervinnliga. Man kan kalla oss flummpatrollen! Å som Prinsessan nämnde ett antal ggr. Man behöver ingen alkohol när man är med er!
Tack mina små änglar! löv you! Prinsessan jag kommer sakna dig när du flyttar ifrån Svea rike! Men vi ses snart när jag kommer och hälsar på dig om 8a veckor!

på bio

Nu sitter jag, mupz och prinsessan på 7I11 fatta skämtet. Vi väntar på att bio filmen ska börja. De firar min fööödelsedag. Fick ett drinking chess. Ses!

hitt på nått

Jag har trååkigt! Kom just hem från sickla, har handlat mat och bytt en julklapp jag fick av min moster! det var den vattenkaraff jag önskat mig. Retro stil på hör nivå. Det enda som var fel på den var färgen! så jag bytte den till en lila istället. jag älskar Guzzini's kollektion.
Från genomskinlig                                                                till lila
Du ser den i hörnet!

minnen

Det var länge sedan jag ritade för att jag ville. Saknar det :(

Knasboll

Den här texten är tillägnad min allra bästa vän! Jag kom och tänka på dig när Sick Puppies - All the same låten började spela på min Spotify spellista.
Det roliga är att han aldrig kommer läsa den! för när jag berättade för honom om min blogg så sa han något i stilen.
Knas: - Menar du allvar! Det är ju fett fail!
Många kanske tycker att han är dum, dräggig och ansvarslös. Men det är han inte! Vi hittade varann under min mörkaste tid. Han fick min att vilja leva igen. Du vet allt om mig, utan att jag egentligen behöver prata! Vi känner varann ut och in, jag känner när det är något som tynger dig, när du är glad. Vår vänskap behöver inga ord. Du är egentligen den ända som har smakat mina tårar. Du lyckas alltid få mig att skratta. Du har lärt mig att leva! Jag vet att alkoholen nu har tagit dig! Jag vet att du har det svårt! Å under alla dessa år är jag den vän som aldrig svikit dig! Du kommer och går! Vi bråkar! Men det slutar alltid med att vi blir sams. Du är min ända riktiga vän. För dig kan jag berätta allt, för jag vet att du inte dömer mig. Du ska veta att du gjort så himlans mycket i mitt liv och satt din prägel på mitt hjärta. Så när du den där dagen började dela med dig om ditt liv och dina känslor till mig, blev jag stolt över dig. Jag vet att du har gett upp tron på kärlek. Vem har inte gett upp den?
Kommer du ihåg här om dagen när vi snackade om just kärlek? Å då jag kom fram till att det finns olika typer av kärlek. Den mellan vänner, den mellan syskon och familj och den mellan två älskare. Du sa att det inte var någon skillnad mellan dem. Men jag vet att du långt innerst inne vet att de vi har är just kärlek. En annan typ av kärlek.
Så när jag nu hörde låten spelas på spotify fick det mig att tänka på dig. Eftersom varje ord beskriver mig och dig! så nu låter jag låten tala:

Alla vet skillnaden mellan att hållas vid liv och att leva. Du var den ända som fick mig att vilja leva! <3 <3

I will follow you into the dark!

En av mina nya dråg låtar! Den går minst 4 ggr om dagen på min dator!

konstigt nog!

Hur kommer det sig att jag kan skriva från min android mobil på denna blogg men inte på min andra? Tänkte ju börja bojkotta denna blogg nu när jag inte längre har en "kontrollpane" Den bara försvann en da. Eller i går! Hel knasigt. Varje dag börjar likadant har du tänkt på det? Man vaknar upp i sängen och har ångest över alla läxor så är det iallafall för mig. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på bandit. Ska väl gå upp snart. hörs

god morron

Äntligen kan jag mobilblogga!! Ligger i sängen och har ont i hela ryggen ! Får allt ta och köra lite pilates och stretch! Kom och tänka på en sak. Kan man få tillbax sin vig het innom loppet på två veckor? Har ett nytt nyårs löfte se till att jag tinte blir stel längre. Och mitt mål kommer bli att kunna fälla ihop mig själv som en fällkniv. (huvudet mot knäna) mamma och pappa är ute i spåren och åker skidor, ville inte följa med idag. Så nu ligger jag här själv. Det är alltigt mycket bättre att ha en brevid sig. puss kram <3

Män som hatar kvinnor!

Nu har jag precis tittat klar på de två första delarna i Män som hatar kvinnor!
Den filmen är BRUTAL men så jäfla bra! Om ni inte har sett den så måste ni!
Jag hade faktiskt inte några större förväntningar på filmen eftersom, hör mina fördomar, den är svensk. Men nu när jag har sätt den kan jag förstå varför folket gillar den!
Många (enligt mitt tycke) svenska filmer är mer eller mindre en så kalla Tack och adjö film. Men ibland dyker guldklimpar upp så som Snapphanar, i denna skattkista ligger bara de allra bästa filmerna. Samlingen är ennu inte fullbodad, men jag har mina smaragder, så som Mitt liv som hund, Snapphanar, En kille och en tjej, Jag är med barn, Arn och nu även Män som hatar kvinnor. Denna lista kan dock göras lång.
PS: ge gärna tips på fler filmer som jag borde se!

ny header!

Äntligen har man börjat bli lite mer skillad på att fixa sin blogg.
Jag borde plugga, borde plugga plugga PLUGGA!!!! Om 11 dagar ska jag vara klar med allt mitt bild och form underlag, så att jag kan få betyg i kursen. I vilket jag önskar jag får mvg i! Sedan har jag även ett FYSIK A provbanks prov samma vecka! JAG måste plugga! Ibland är det jobbigt att gå natur natur, men om man älskar MATTE so why not?
så vad kommer hända det här läsåret!?
Jag kommer få värsta fyllan! Har nämligen inte druckit eller smakat alkohol förr. Så det är ingen omöjlighet att hålla sig till 18 års gränsen. Jag ser fram emot att bli 10 000 kr rikare om 11 dagar! Hmm vad ska jag göra för dessa pengar!
kalla mig tråkig men jag ska spara dem till en häst! Så jag kommer ha 10 000 som start kapital.
Undra egentligen vad man kommer få på sin 18 års dag som är om 11 dagar? Hmm jag har listat ut en i alla fall. Eller jag tror jag har gjort det! Thihi å det är presenten som prinsessan och sanna har fixat åt mig! Å Prinsessan jag tror inte att det är en vattenpipa längre! Men vi får se om jag har rätt! :)

GOTT NYTT ÅR!

Hoppas ert ny års firande var roligt och lycka!
Mitt var mega nice!
Spenderade det med Erik från Falun, nu sitter han i bilen på väg hem! Så han åkte hit för att spendera nyårsafton med mig och sedan åkte han hem till sitt hus ute i skogen.
Ny års löften för min del blev typ inga! kom inte på några under själva 12 slaget! Men en sak kom jag att tänka på efter! Att jag måste Ta mig i kragen och komma iväg till gymet, å jag vill det idag! Men det är fucking stängt! :(
Så vad gjorde jag på nyår?
Jo Erik kom ju över. Ghu va det var länge sedan jag såg honom å hörde han röst. Kom att tänka på att jag har typ saknat honom lite. Hel knas.
Sedan åkte vi inte till stan för att äta. det blev en Pizza som kostade 150 kronor styck! jag trodde det skulle vara någorlunda stor pizza men när den kommer ut är den mega liten! haha men jag blev i alla fall mätt och orkade inte äta upp den. haha *Stolt*
Sen gick vi runt lite i stan och tittade runt. Erik kommenterade mina iiiiiiin hela tin och tyckte det var kul!
De han förundrade sig mest över var hur vi sthlmare kan prata med folk på bussen vi inte känner. exempel: En kille på bussen sa Gott Nytt år till alla i bussen och vi svarade tillbax. Självklarhet för mig!
När vi väl kom hem så var klockan nästan 10! Vilket inebar Junior VM Sverige-Kanada det blev 6-5 till Sverige!
Fatta vad nagelbitande matchen var!
http://usport.se/2011/01/hojdpunkter-kanada-sverige-5-6/
Jag och Erik somnade inte fören på små timmarna! typ runt 4.
Bästa nyårs afton på länge!
Nu är hela familjen hemma och huset är inte tomt längre :/