dags att hoppa i badkaret och plugga fysik

Nu har jag läst runt på lite olika bloggar, de som jag följer.
Fynderar på att hoppa ner i badkaret och läsa i min fysikbok tre prov nsta vecka. Jättekul.
Nemnen titta där är min nya vägg. Nytapetserad och klar

hoppsan

Att blogga är en drog. Dock upptäckte jag just att det var fem dagar sedan jag bloggade.
Helgen spenderade jag så klart med pojkvännen. Vi tog en chill fredag i soffan, vaknade tidigt på lördagen sedan intog jag tapetserar yrket för dagen. När jag var klar så kom F över för att hämta mig. (f är pojkvnnen) Vi åkte och Bowlade. Snacka om att jag itne var duktig alls. Jag tror killarna slutade räkna med mig efter tyo tredje kastet.


Sov så länge du vill!

Det fungerar inte för mig! Inte idag i alla fall. Det blev lite för få timmar av sömn idag så när jag slutade  skolan 11.05 så åkte jag hem för att plugga. Men jag var så trött att jag gick och la mig en timme i sängen. Mycket välförtjänt sömn. Nu snart ska jag åka till stallet. men först ska jag göra två uppgifter klara i fysiken.

Några vet att jag ska på maskerad/18 års fest nu i veckan, Tema är indien och nu ska jag citera från eventet på fb vad som stod. "TEMA : BOLLYWOOD dvs Indiskt, kom utklädd eller stanna hemma! 
no comprende? tänk er: aladdin, sultan, hinduiska gudar, buddha, anden i flaskan, en ko, Paki, apa, elefant, magdansös!"
Tydligen är det bara jag som finner felet i denna förklaring. Finn felen.
Jag tänkte mig i alla fall för att klä ut mig. Å nu har jag kommit på den bästa outfiten ever! Jag frågade min indiska kusin om hjälp och genom att komenera min och hennes förslag kommer jag vinna outfit-tävlingen.


momentanhastigheten

Fysiken är jobbig men inte omöjlig! Läste just på S's blogg. I sitt senaste inlägg snackade hon så klart om träning och hur man räknar kcal. Rena rama fysiken i det. Blev lite små less på henne och mig själv för att hon är så dukig samtidigt som jag kom på mig själv att äta en chokladbit.
Denna dag har annars varit en smal dag! Vaknade nämligen upp med världens sexigaste mage, så jag tyckte att jag förtjänade lite choklad.
Snart kommer mamma hem efter dagis hämtadet av Sesi å när hon gör det så ska jag städa mitt rum! Pojkvännen kommer över idag. Han kom inte över igår eftersom han tyckte att jag inte skulle bli distraherad när jag pluggade.... rena rama Bullshiten... vadå distraherad, det blir jag väl inte alls? xD
Dock tror jag har känner mig mer än vad jag gör i den biten. För om han skulle vara här så skulle jag inte kunna plugga.
så jag ska inte skylla på det. Ska laga honom ett gott kvällsmål efter hens träning så att han inte behöver sova hungrig. *duktig flickvän jag är* 

Dagens låt!

När jag satt och tryckte runt på youtube så hittade jag Mina Tindle. Hon har en anurlunda röst må jag säga

på tv:n

Jag lyckades få in många "på tv:n" igårdagens inlägg. Vilket ledde till att det lät lite roligt när jag läste det.
Nu sitter jag i köket allesammans och dricker mitt te. Äpplet och ägget är redan slut. Så nu snart ska jag ta min kopp te och gå upp för att fixa mig för dagen. Tror det blir mys outfit idag. Asso typ jeans, långärmad T-shirt och en stor stickad lusekoffta! Frös så för jävligt igår så jag klär på mig idag.

att dansa naken

Med laptopen i knät framför TV:n och tittar på svt. Som vanligt gråter jag när det är sorligt på TV:n. Just nu är det flugan på tv vilket handlar om nakenhet! Gud vad jag Garvar! Haha

Nu ska jag titta på Anno som en vän till familjen har varit med och byggt kulisserna i.

tre prov med ett lov i mellan

Nu har jag tagir en liten paus i pluggandet. Ska snart ner till köket för att plugga lite till, Å jag tänker inte hjälpa mamma med maten. för jag ska plugga. Å denna gång tänker jag göra det oxå kära läsare. Har inget vettigt att skriva just nu så ni får se på lite bilder.
leka i den blöta asfalten

Idag är det månads dag för mig och pojkvännen. Igår var en fullsmäckad dag då det var dans, sedan hämtade pojkvännen upp mig så åkte vi till Lidingö för att kolla lägenheten. Sen fars det till östertälje. På kvällen var vägunderlaget superbra för att leka lite. Så vi åkte ut och var ute nästan hela natten.


får vad jag vill!

Sitter här och dricker mitt eftermiddags kaffe. Känner mig vuxen idag vet inte varför, men jag bara gör det. Ska nog ringa pojkvännen snart, som sitter och kör bil. Väntar även på att Mammsen och Pappsen ska komma hem. För när de kommer hem ska jag spackla lite på väggarna. För i morgon blir det TAPETSERA min våning.
Nä nu voffade sesi och vill in. Hon ligger nämigen på framsidan och vaktar trappen, men hon ska inte in tycker jag, för jag ska ju ut och gå med henne nu.
Vi ses :)

Det straffar sig!

Vaknade i morse, försov mig, och när jag tittar mig i spegeln så står en skräcködla och ser tillbax på mig.!

Det straffar sig direkt när man äter dålig mat. Igår slängde jag i mig en pizza. ULLIS ÄTER PIZZA det här är något som måste antecknas! Äter nämligen inte Pizza kanske en gång om året men inte mer. Jag har mina orsaker till varför. En av dem är att jag inte tycker det är så gott, en annan är att jag får så dålig hy och känner mig äcklig. Som sagt idag var det en skräcködla som såg tillbax på mig. Man verkligen ser när hyn är oren BLÄ! har dock inte fått några finnar än konstigt nog. Så idag blev det smink i ansiktet. Brukar annars gå osminkad.
så tillbaka till den nyttiga maten oavsett fast jag Är jätte sugen på MAT, någo som jag inte heller brukar känna. Hmmm detta måste undersökas. Vet att om jag tränar så blir jag mindre sugen på mat och onyttigheter så de är i alla fall en början. Asso att jag ska börja med min träning igen. Dock har jag inte tid för ett gymkort :(

Btw S har skaffat blogg.. -.-' Inte snäll! Vem ska jag skriva om nu då. HAHA

JAG ÄR STOLT!

Nu har jag äntligen skrivigt klart min labrapport om Dykreflex. Det tog tid. Jag kom på för en timme sedan att jag har prov imorgon. Så nu har jag läst klart Religionsboken oxå. inte för att jag kan något om Hinduismen i alla fall.

Viktminskning är överskattat!

Tittade precis igenom mina inlägg och ser till min häpnad att S är en huvudkaraktär i dem! hmm är det min eller hennes blogg? Kanske det just blev bådas blogg, dock så är det jag som är författaren. :s
Det är så mycket snack om att gå ner i vikt nu, å jag är en av de som snackar om det, men just för tillfället kommer det inte att gå! Eftersom fuckng Skolan tar all min tid! Å när man pluggar måste man ha snacks Å glöm INTE kaffet! Vilket är mer än rekomenderad intag av kcal.

kaffe,plugg och sedan TOA!!!!!!

Jag har kockat mig en stor termos med kaffe för att inte behöva lämmna bordet när kaffet tagit slut och hämta fis ljummet kaffe från kaffekannan, för att sedan värma i micron. Jag märker dock att kaffet har rubbat min hypofys, eftersom njurararna släpper ifrån sig så mycket sekundärurin. visst lät jag smart! haha
Nä men vi har just lärt oss i skolan om att kaffe samt alkohol har en förmåga att de efterliknar de föreningarna som kroppen själv använder för att "mäta" vattenhalten i kroppen! Eller vad vår lärare sa nu igen. De rubbar i allafall hypathalamus/thalamus i hjärnan. Detta gör att vi kissar mer när vi dricker alkohol/kaffe/energi dryck.
Inte konstigt att man blir rubbad i huvet när man dricker lite för mycket kaffe och så.
{DETTA ÄR PLUGGFLUMM INLÄGG}

Dagens utsikt

dagen består av skola. Första lektionen börjar 09:25 det är samhälle. Ska börja skriva på min uppsats om självbestraffning. Om ni vill hjälpa mig med arbetet kan ni höra av er till mig. Vill gärna ha fler som berättar om sina erfarenheter om det. Sen blir det lunch efter lunchen, vilket är korkat, är det idrott, efter idrotten biologi, Religion och sedan prov i filosofi. Slutar kl:16.30. bröpl!
Nä nu ska jag klä på mig och plugga kapitel två på filosofin, jag fastnade framför dator igår. Inte bra!

Rättning/när blir det seriöst?/

Som ni kanske såg så fick jag en komentar om inlägget. Å det var så här den ska vara formulerad.
... Det blir ett seriöst förhållande när killen bajsar med olåst/öppen dörr hos tjejen...

tredje inlägget för kvällen

Sitter och lyssnar till Carolina Liar medan jag väntar på att klockan ska bli 7. Då ska jag nämligen till stallet för det är teori! Ska nog ta med mig min kamera så att jag kan ta lite blogg bilder.
Imorgon alla håll i er så är det PROV i filosofi för min del. Jag fattar inget och jag ska nog snart läsa det sista i boken inför imorgon. Ska nog oxå gå upp tidigt så att jag kan plugga lite till.

En nackdel med att ha kille när man fortfarande är i skolan är att man inte knappt får tid för sina läxor. Vilket suger i sin tur, men det suger ännu mer att inte kunna träffa pojkvännen sin. Vilket ser ut att bli planerna för denna vecka. Dock får jag se framemot i helgen så vi "firar" en månad.

Tog lite bilder på vår stumptalrik. Asso vi brränner upp alla ljusstumpar på detta vis. Det är fett mysigt att sitta och äta när ljusen briner. Men glöm inte DEN SOM TÄNDER SLÄCKER!


Dagens låt!

I'm in love somehow!

När blir det Seriöst?

När jag gick in i badrummet här om dagen och drar ut badrumslådan ser jag en sööt ensam tandborste stå där, Det tog ett tag att inse att det var pojkvännen♥ som ställt den där. Snacka om att det värmer i mitt hjärta.
Vissa säger att man kan kalla ett förhållande seriöst när killen bajsar på tjejens toa. Men hallå hur vet man om han bajsar? HAHA
jag säger att ett förhållande blir seriöst när man börjar lämna saker så som tandborste, shampoo, o.s.v hos varann. Jag tycker även att ett förhållande blir seriöst när man inför en rutin.. så som Hos mig i veckan, hos han på helgen. eller nått...
Så när tycker ni att ett förhållande blir seriöst?

Plugg, Kaffe och yamas

Sitter i köket medan min mamma och pappa renoverar och målar på övervåningen. Det är plugg time som gäller. Det är söndag vilket innebär en PJ dag! Kaffet mitt har kallnat så jag ska nog gå och göra mig en ny kopp. S drygar sig en aning men jag förstår henne, PLUGGA i 10 timmar i går och idag göra desamma! Det kallar jag inte någon som helst bra idé. Inte konstigt att fler och fler NV elever går i väggen redan som 17 åringar (andra året) och om man inte gjort det i tvåan kommer man alvarligt hamna i psykiskohälsa som nybliven vuxen! Inte bra. Tycker så att politikerna måste göra något åt saken. Kanske sätta in ett fjärde år? Eller grilla än i ettan.
Jag har precis gjort klart min första labraport, snacka om att den blev bra. Nu ska jag sätta mig och fucka min hjärna med filosofiboken. Har prov på det i veckan. Baiis

vet inte det jag!

S tycker allvarligt att jag uppdaterad min blogg sällan på sistone. Visst jag har tagit ett litet uppehåll och skriver så ofta jag hinner. Ska nog berätta om veckan i kronologisk ordning.
Trött, trött, trött, Började inviga min dåliga vana, Inge kaffe på mrgonen ingen start på dagen, Ridning, Gym med S, Prov, trött shoppingdag, hem slänger mig på sängen, Middag, Spitfire me Prinsessan♥ , Dans, SOVA!
i Torsdags träffade jag S vi gick senare till gymet
Jag med världens konstigaste pose! xD

TRÅKAR och är ÿber speedad

Sitter med labben fortfarande men jag kan inte komma på en hypotes så jag kan inte skriva en slutsats. Det är så fail. Jag är fett speedad och det är overkill på allt jag gör eller hör!
Vet inte vad jag ska hitta på att göra för tillfället!
Hjälp?!?

plugg time!

Sitter nu och skriver på en av tre Lab.raporter som jag ska skriva. Blev ner skickad från övervåningen då pappa är i fullfart med att bygga vägg och skrivbordet är okuperat utav massa verktyg. Så nu sitter jag i Köket och har satt på mig hörlurarna i samet för att inte bli störd av allt bank-bank-såg-såg som kommer från övervåningen.

Svar på kommentar!

Fick en kommentar om att lägga upp en bild på pojkvännen min.
Jo jag skulle nog gjort det redan, men jag tycker att han själv få välja själv om han ska få bli sedd för allas ögon. Tills dess får han vara anonym.
Å Fiina Sara. Om du hade haft fb tillhands hade du fått se han. ♥

morgon!

Nu har jag skickat i väg pojkvännen på sin match och Sesi ligger i sängen och sover.
Daden ser fin ut. Jag ska först iväg till dansen och dansa av lite kalorier sen ska jag hem för att hjälpa pappa att resa väggen. Sen blir det utgång på kvällen. Kanske blir det Spitfire. Vem vet.

Igår var vi på middag, jag och Pojkvännen. Vi var hos finfina Linnea. Men vi kunde inte följa med och Bowla eftersom både jag och Älsko skulle upp tidigt.
Nu ska jag sätta på mig dans kläderna för att åka in till stan för att dansa!

S med pojkvän?

Jag kollar på telefonen och får ett mms, där är S med en kille och till bilden står det Min Nya POJKVÄN! Kanske den här mystiska kill "modellen" hennes Bf. vad tror ni?

jag och mina favoriter
Smal?

Jag känner att jag har lagt av med träningen och målet på att bli smal. I somras tappade jag 5 kg bara pga att vara sjuk samt mycket gym träna. Så börjar skolan och man tappar allt.
Jag lägger upp ett nytt mål. Sluta äta så förbaskat mycket som jag gör! Det kommer vara lättare sagt en gjort. För jag älskar bullar och bakelser. Samt kommer jag att befinna mig på olika hundträffar där man frossar i kött och grillat.
Men jag kan inte bli slö nu bara för att jag skaffat en underbar pojkvän och för att jag går i skolan. Måste ju vara fiin för han oxå lixom, inte för att han har sagt något han gillar ju mig som jag är, Men jag vill känna mig fiin för han.
Så nu sitter jag och funderar på om jag ska ta upp min matdagbok igen och se till att komma tillbaka till mina matvanor jag hade för en månad sedan.
Varför jag snackar om detta nu är för att S som alltid varit fiin men haft lite större mage än mig har gått om mig oh blivigt en sExboomb! Dock tror jag inte hennes livsstil är sunn, men ändå den som vill bli fin får lida pin? Pratade med pojkvännen om att vi ska börja träna, vilket han redan gör, och han tyckte det lät som en bra idé. Så nu ska vi börja med att jogga tillsammans.
Vet inte hur det ska gå men för jag har tappat all kondis.
ägg och nötter till frukost! :)

Plugg?

Har varit hemma några timmar nu. Hade bara en lektion idag tydligen. Min historia lärare är sjukskriven på halvtid, då hon väntar barn. Så vi fick gå hem från skolan tidigare. Super härligt.
Nu sitter jag och ska skriva på min labbraport, som jag så väl har glömt bort "omedvetet", medan jag dricker mitt dagliga kaffe.
Dagens Ilansdproblem kommer att bli Pendeltåget! Gud va det altid krånglar. Det är antingen någon som begår självmord genom att hoppa framför tåget, eller så går tågen sönder, eller så är det bara så enkelt att tågen gör sig själva försenade.... Ghud vad jobbigt. Dock hann jag precis till min första och sista lektion.

blooooooooogggggggaaa

Idag var det SKOLA! För er som inte hade skola idag så grävner er någon stans. thihi nej skämta. Skoldagen var inte så jobbig även fast jag slutade halv fem. Nu sitter jag och lyssnar på musik och packar för att åka till Pojkvännen ♥ eller han hämtar mig efter sin träning.
När jag kom hem tog jag mitt dagliga kaffe och satte mig för att skriva rent i min nya sjuämnes kolegeblock. Jag lovade mig själv i ettan att aldrig någonsin köpa ett sådant block någe mer då jag massvis med gånger tappade den på golvet och alla papper föll ut. Men nu så här i trean orkar jag inte gå runt med flera olika block till alla olika ämnerna, glömmer dem hemma eller så pallar jag inte hämta blocken. Så till helgen blir det nog att scrapbooka framsidan så att den blir personlig.
jag med min nya hösthatt som införskaffades på junsele marknad i somras.

inköpet från min spabehandling

När jag var i Sörsjön passade jag på att gå på spa. gjorde en ansiktsbehandling och köpte in en rengörings mjölk. Måste säga att Anna är den bästa skönhets terapeften jag varit hos någonsin å jag jämför med sturebadet och hasseludden yasuragi. Om ni vill dit hittar ni linken här till Norsjön
Cleansing milk gentle
MARIA Åkerberg

söta pojkvännen

Pojkvännen min är underbar, saknar honom redan. Titta bara vad han gav mig igår när han kom hem till mig!

:)

6 dagar och 21 timmar sedan mitt senaste inlägg. Haft fullt upp. Kom hem från Sörsjön igår, och på kvällen spenderade jag med pojkvännen.
För ni som inte vet vad jag gjorde i sörsjön, så ska jag berätta för er.
Polarhundsklubben har olika träffar under året och i helgen var Björnrundan det är en tre mila bana i skogen som man ska dramed hundarna. Jag fick låna en liten hane av Kriser och Kristin som Sesi kunde springa med. Jag tycker min hund var duktig då hon spang hela banan hon som aldrig sprungit mer än 1,2 mil.
sötis valp
<3