dagens låt!


korsdrag?

Har legat i soffan nästan hela dagen. Det var mysigt men jag är förbaskat trött. Kan inte gå och lägga mig förän min kusin, gudmor och deras barn kommer hit. De skulle landa på arlanda för 7 minuter sedan. Men man vet ju aldrig hur det är med flygplanen. Funderar på om jag ska ta mig en svalkande dusch och sätta på mig lite myskläder.
Sitter nämligen i mitt rum och har alla dörrar till rummen öppna samt att alla fönster på övervåningen står på vid gavel. Kanske kan sova lite i natt. Innan jag måste upp igen. Kan inte fortsätta vara så här degig. Måste få ett stop på allt slöande.
Här med lovar jag att morgondagen kommer  att inehålla gym!

Dagens mission!

Lista:
  • plocka iordning i huset
  • Sätt på en tvättmaskin
  • åka och köpa bok
  • byta mina skor
  • gå till hittegods
  • handla mat
kommer ni ihåg dessa? de har gått sönder så nu ska jag fixa ett par nya.

landet är fint

Idag är det födelsedag. En av mina bröder fyller år idag. Får se om jag kan få honnomm att komma ut till landet så att vi kan fira honom.
Det är helt underbart att äntligen kunna sitta på landet och skriva på bloggen eller att kolla upp vad som händer på fb.
Vad fick ni i midsommarpresent?
Jag fick en flyttbar hårdisk (My pasport) det är fett fin. Pappa är allt gullig ibland.
Så vad har hänt egentligen? Jag har firat min midsommar här ute på landet med 13 andra. Igår blev vi överbjudna till grannarna för att äta lunch med några amerikanare.

rent och fint!

HEEJ. Idag åker vi hem till Sthlm, det är så härligt så. Prinsessan och jag var på Liseberg igår, det var jättekul dock kom vi fram till att det inte är kul att åka en attraktion mer än en gång.
Snart ska vi sätta på lite True Blood, vilket är min favorit serie ever. Prinsessan har aldrig sett den serien förut så jag visade den för henne och nu är hon lika fast som mig! Så nu ser jag om alla avsnitt från början.

Start wearing purple

Hej hopp! Idag har jag ätigt världerns största kanelbulle med Prinsessan och min bror. Nu sitter vi och lyssnar på ett roligt band. Denna kommer även bli dagens låt!  :P

??????? vad gör Saade på Metaltown?


uppdatering?

Hej alla glada, ledsna och sura. Nu sitter jag här på golvet i en etta och ser på folket som sover. Vi kom hem vid 6 tiden igår vilket var mindre kul.. dock hade vi en underbar natt/kväll.
Hände lite knasiga saker och jag tappade bort Prinsessan bland < 25 000 människor när vi skulle hem. Så vi fick ta olika bussar hem. Något de inte har tänkt på var busstrafiken från området. Det skulle nog ha organiserat buskön lite bättre. Men vi kom ju hem i allafall.
.

Välkommen till GÖTERBORG!


i väntans tid.

sitter och väntar på att jag kan gå ner och äta middag. Börjar få resfeber.

Äntligen sommarlov!

Har kommit hem nu och har äntligen sommarlov. Snart om några timmar beger jag mig med Prinssessan till Centralen för att sätta oss på ett tåg mot götet. Funderar på om jag ska köpa festivalbussbiljetter eller om vi ska ta oss dit på egen hand. Troligen måste vi det då de vanliga bussarna kanske slutar gå vid 12-1 tiden. Får ringa och fråga mina fina brröder.
Nu ska jag snart dra ihop väskan eller väskorna men först måste jag packa klart dem. Efter det måste jag städa min våning då jag har lovat mamma det -.-'
Vem låvar något sådant!?!
Har fått någon konstig inflamation!

Sommarlov?

Not yet! Ska snart till skolan för en skolavslutning. Tror jag kommmer behöva gå eller cykla ner till bussen idag eftersom älta skola oxå har skolavsutning och då är det alltid proppat med folk! I så falll måste jag gå nu :)

Packar

Packar till imorgon!
Festival!!
Dettta är det jag har hunnit plocka fram! :)

var ju sjuk igår

Jag var ju sjuk igår, har även ont i magen nu oxå. Läkaren trodde allt berodde på att skolan varit så stressig att när jag nu kan slappna av så slutade min mage fungera. Hatar att må illa, Jag spyr hellre än att må illa. Det är typ skönt att spy när man veerkligen mår piss. Är inte som några av mina kompisar som gråter pga att det spyr, jag gråter eftersom jag mår illa. Lixom Närman spytt klart är det lungt för en tid framöver vilket är bättre än att ligga på toagolvet och vänta!

Var ju hos min frisör i Fredags och titta vad gullig hon var och gav mig nytt shampo och balsam då jag frågade om vad jag skulle göra åt mitt fettiga/torra hår!

Det coola med det här är att du bara behöver en ärta stor klick med shampo och sedan tio delar vatten för att få ett finfint resultat. Använde det och nu en och en halv dag senare ser mitt hår inte äklickt och smutsigt ut, som det brrukade göra efter en dag.




sådant händer

Slår vad om att nästan alla av er har sommarlov. Det har inte jag!! Sluter på onsdag! och har ett prov imorgon. Jag måste ha lyckats stänga av min mobil i sömnen för jag vaknade för tio minuter sedan. Med andra ord jag har försovit mig 3 timmar. Det har dock sina orsaker. Jag vaknade nämligen vid 3 tiden av världens ondaste mensvärk, vilket ledde till att jag var tvungen att gå upp ta en Ipren som inte började värka föräns typ runt fyra tiden. Å det gjorde så ont i magen och jag mådde så illa att jag satt på toagolvet och väntade tills tabletten skulle börja värka.
Men nu värkar det som om nästa tablett måste sväljas. Baiis. Brukar inte ha så här ont i vanliga fall
=

Last nigth

Av checkning:
  • var och träffade släckten √
  • grillad mat till middag √
  • tog bussen in till stan √
  • träffader prinsessan √
  • åkte till Rålis √
  • satt och chillkrökade med minst 30 andra √
  • Såg solnedgången √
  • såg soluppgången √
  • gick till slussen √
  • Såg slutet av en misshänling √
  • ringde polisen √
  • gick sista biten till slussen √
  • Åkte hem √
  • SOV! √

Igår var en fantastiskr rolig kväll. Jag följde med Prinsessan till Rålis för att fira sommarlovet (dock inte jag eftersom jag går enda till onsdag)
Vi satt och cillade i flera timmar. Sedan så gick jag Prinsessan och några andra till slussen för att ta bussen hem. Men när vi kommer till bron över till Riddarholmen (gammlastan) så ser vi folk som slår varann. Prinsessan tar upp mobilen och slår 112 sedan ger hon mig telefonen. På 4 minuter kommer två stora minibussar med poliser dit och jag kunde andas ut.
Sedan åkte jag hem och sov.

godagens!

Hej halloj har precis kommig hem från Sickla. Ska göra klart min läxa men förs så ska bateriet på datorn laddas så jag kan sätta mig ute på tomten och skriva klart rapotrten.
Mina fina sommarskor. Från tommy Hilfiger
Snart ska jag ta cykeln till centrum för att byta min klack på mina skor. hoppas det löser sig.

hatar skomakare!

En skomakare har än en gång pajat ett par skor åt mig! TACK säger jag bara! Det var mina favorit Marc o'polo skor. Jag skulle klacka om dem för att de skulle hålla bättre o vad gör han han sätter på en svart klack på en träklack och slorna i säg är av brunt läder! HUR FAN tänker man!

Länge sedan!

Det var några dagar sedan jag bloggade. Snart så ska jag sätta mig på bussen för att åka till min frisör på Pure. som ligger på linnegatan på östermalmstorg.
Först ska jag leta fram någon klänning att sätta på mig för dagens äventyr, samt sminka mig och packa väskan. Är nämligen ledig idag, 3orna går ut idag. :)

titta vad som väntade på mig!

Jag har fått en Cykel!

igår!

Nu har jag hämtat min korsett SE så fin den är!

Nationaldagen

nationaldagen firades i vasaparken med Prinsessan och Mupz. Vi åt allt från pannkakor, jordgubbar, godis och melon. Det var en fin fin dag med uppträdanden på scen. Vi spelade en hel del kort. Vilket var mycket trevligt.
fina flickor!

Du tronar på minnen från fornstora dar,

Det kan inte vara bara jag som älskar vår nationalsång! Texten är så bra på någe vis!

NOT Nice

kan man hata någon för att den inte kan bestämma sig?
Fr det är just vad jag gör nu! Jag hatar den här personen eftersom han inte kan bestämma sig om vi ska ut eller inte. Ena sekunden är det ett ja sedan bir det ett nej. VAFAN... Å nu är det ett KANSKE! jag blir frustrerad och vill slå i något riktigt hårt. Eftersom han inte kunnat bestämma sig har hälften eller snarare alla hoppat av och min kväll är FÖRSTÖRD! Hatar sådanna människor. Känner ett antal nu när jag tänker efter. FYFAN oxå!
Så snälla om du läser detta och är en sådan person så ska jag säga dig snart kommer dina "vänner" att vända ryggen till.

utsikter

Hejsan!
dagens planer
  • Äta frukost √
  • städa köket √
  • smörja in sig med solkräm √
  • Måla naglarna √
  • klä på sig bikini √
  • sätt på tvättmaskinen √
  • vaxa benen
  • häng upp tvätten
  • ut på baksidan och sola
  • PLUGGA (utan mattebok)
  • sola lite till
  • tvätta håret
  • handla mat
  • laga middag (mega gho köttfärspaj)
  • fixa sig för krogen
  • utgång.

God dagens!

hej haloppan! sitter i shorts och bikiniöverdel samt en tjocktröja! Mitt huvud värker, vilket det har gjort hela veckan. Jag såg mina nya grannar idag. Han nämligen börjat bli en gammaltant som sitter och tittar ut genom fönstret och kollar på folket omkring. HAHA
Ska snart ut igen när tvättmaskinen slutat gå. Måste nämligen hänga tvätten och funderar på att göra det ute i solen. Sedan ska jag nog till Gymmet igen. Det påminner mig om att jag måste fixa ett till PT tillfälle. behöver lite ny inspration.

nya tips!

Jag har blivigt tillfrågad om smink.
"När man köper mascara står det då om det är volum eller vattentät? När den är vattentätt kan man då tvätta bort med vatten och tvål samt om den inte är vatten tätt kan man göra så med då?"
Jag tänkte vara snäll och förklara detta grundligt.
(Ja det står på mascaran om den är vattentät eller volym)
Att välja rätt Mascara:
Tänk alltid på vad just du vill ha för resultat och i vilken prisklass du hade tänkt dig.
  • titta och jämför de olika sorternas borstar. (silikon,"vanlig" djurhår, finns även andra typer av matriel)
  • välj den tjocklek/storlek på borsten du tycker är skönast att måla med.
  1. långsmal (ger långa fransar) samt passat bra för folk som har korta fransar eller bara är ovan att måla fransarna.
  2. Tjock/stor borste (ger volym) passat för er som vill ha stora fylliga fransar med volym.
  • titta på priserna på mascaran. rekomenderar att du köper en billig mascara om du precis ska börja använda mascara och hitta din favorit. Det finns mascaror från 70-900 kronor. Håll dig runt 90-200 kr för att veta att du kan lita på den.
  • om du är alergisk så köp INTE något B märke. Jag rekomenderar Clinique (finns inga bortfeklaringar till varför folk som är alergiska inte ska kunna använda smink). Här kan du även köpa tex ögonskugga.
  • Det bästa tipset jag har är: RÅDFRÅGA om hjälp av en make-up artist. Eller en expedit, som jobbar med det märket. Jag vet att på Åhlens så är de duktiga och kunniga när man frågar om hjälp.
  • om du vill ha båda resultaten (volym/längd) använd två mascaror. både en volymmascara och en längdmascara.
Vad vill du ha för resultat?
Vattenfast mascara är inte något du måste ha till vardags. Jag rekomenderar dock starkt att men köper en vattenfast mascara om man ska åka utomlands och bada mycket eller om man är en weeper. (gråter mycket) Jag använder dock "vanlig" mascara till vardags då den är lätt att tvätta bort på kvällen.
Hur ska man sminka sig?
som sagt man kan välja själv om man vill ha ögonskugga och eyeliner dagligen och till vardags men oftast har man inte tid att fixa en hel make-up på 5 minuter. (vilket är vad jag spenderar på morgonen eftersom jag är morgontrött) Tips... Anvnd inte mer än 10 min åt en vardags make-up. Du kan alltid träna på din vardags stil på kvällarna eller helgerna då du inte ska iväg någon stans och har tid att göra misstag.
Med tiden kommer vardags make-upen att ta runt 5 minuter. Där ingår:
  • användingen av concealer
  • ev: fondation (om det är höst och vinter)
  • miniralpuder
  • (ögonskugga) om man vill
  • eyeliner
  • mascara
Du kan dock använda dig av 15-30 minuter på en fest make-up.
VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:
Köp alltid en eye make-up remover! Vist kan du tvätta bort mascara med tvål och vatten men det skall undvikas då det sliter på ögonfransarna.
Den här är för waterproof make-up men fungerar lika bra på vanlig.
.
glömm inte att skaka removern!
Ni som har läst min blogg vet ju att jag gillar Diors mascara. Dock valde jag inte att köpa Diors remover då jag inte tyckte den var någe bra på deras egna mascara. Dock är deras Remover bra till mina andra mascaror. Knas.
EN mascaras bäst före datum står på förpackningen. (gäller allt smink) då du ser en liten burk på förpackningen med ett öppet lock på. På den lilla burken står det en siffre sedan ett M det betyder att öppnad pruduct håller sig bra innom dessa antal av månader. Tilexemple: 6M = öppen prudukt håller sig i 6 månader.
Dock tar ju mascaran slut innan dess. Man kommer lägga märke till det genom att mdu kommer få ta fler och fler tag för att få samma resultat.
Få mascaran att inte torka ut i förväg:
  • Pumpa inte in luft i mascaran.
om du behöver ta ny färg på borsten tryck tillbaka borsten och skruva den, och inte dra den upp och ner! Detta gör att den inte torkar ut och du kan använda den längre.

dagens låt


VAX!

Sitter nu i sängen efter en lång dag. Har varit i stallet efter att min migrän släppt. Sitter just nu i sängen och messar med massa polare och har just satt på mig min nya PJ. ghu va mysig den är!