tidsinställt

HAHA nu är jag troligen någonstans i slussen och virrar runt för att leta efter Skivan jag ska på :)

livar upp tillvaron

Sitter och lyssnar på spotify för sista gången innan jag behöer att kirra premium. Jag ska på skiva i kväll, vilket är den mest oplanerade festen ever. Vill ju göra annat. Jag har kollat runt vad folket ska göra idag många ska faktist ta det lungt.
Så nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Sedan ska jag börja fixa mig. å det påminner mig om att jag måste kolla adressen till stället vi ska vara på.

morron!

God morgon små barn! Nu har jag ätit frukost och borstat tänderna. Det blev havregrynsgröt med äppelbitar och lingonsylt. Varför väljer jag att ta havregryn? Jo havre är har lågt energiihehåll och plus att det är bra för hjärtat och transporterar ut transfetter. Somm vanligt på morgonen så läser jag tidningen, och jag fastnade för en artikel om ÄLTA SKOLA. Det var den skola som jag gick i från 6års-6an 7 hela fucking år gick jag i den skolan. DN förklarar att denna Skola är en av sveriges bästa skolor. Baiis på det! Jag har hatade att gå till den skolan varje morgon. Det var verkligen en plåga för mig. Bästa skolan hitintills har dock varit Högstatiet. Då gick jag i Ekliden.
Nu snart ska jag sätta mig på bussen och åka in till stan. Dans u know.
ha det gott!

Fredag/mot/sitt/slut?

Se nu, Klockan börjar rinna iväg, ska upp snart. Dansen väntar imorgon bitti. Så Godnatt med er! Hörs imorgon

Nannananannana

Hej!
Hela dagen har varit galen. Skulle jobbat idag, men jag behövde inte eftersom Anna fick ett återbud. Så efter skolan drog jag inte till stan och träffade Prinsessan. Vi gick omkring i stan och snackade, jag skulle oxå hitta till en gatuadress dit jag ska imorgon efter dansen.
Har just fixat mina fötter, så nu är de sommarfina, ska snart smörja in dem med Scholl - Sensitive Foot Balm å då kommer de bli så mjuka och fiiiiina. Hade nämligen tänkt anända mina öppna Marc o´Polo skor imorgon när jag ska på skiva.
Juste glömde berätta att jag var på Skansen igår med skolan! Fy vad jag älskar Skansen. klandra mig inte för det!
titta den är ugglan Ullis!
eller?

:P

har precis varit ute och joggat. Blev 2,2 km! Jag hade mobilen med mig och prövade en Beta variation av en app min bror håller på att utvekla.
Så nu ska jag stretcha och sedan köra lite Pilates, Måste komma igång med min sjukgymnaastik!

kvinnor har ett bästföre datum.

Timmglas! Det bästa sättet att se livet på.
Ni vet den där filmen Good luck Chuck! Känns som att jag har fått samma förbannelse över mig som han har. Ännu ett ex har hittat sin framtida tjej. Eller de har förlovat sig. Visst är jag glad för han efter allt han genom gått, men ändå är man fett avundsjuk.
Varför är det alltid så för mig? Just nu känns det som om jag aldrig kommer hitta någon. Jag vill inte hitta min livspartner än. Känns lite för tidigt. Men man vill ju bli älskad för den man är. Inte bara one-nigth-stand.
Visst jag hatar kärlek, men endå så vill jag inget hellre än att bli älskad.
Det är inte alltid så att man hittar sin partner. Men jag vill verkligen inte bli en av de där 50 åriga kvinnorna som inte har hittat sin blivande man, och när det väl hittar någon så är det försent att skaffa barn.
Här om dagen såg jag på  How I met your mother. Å det jag kommer ihåg var när de sitter på puben och disskuterar tjejer och att de har ett bästföre datum. Varför kommer jag ihåg detta? Jo kanske bara för att det är sant.
Så, snart är det klippt för oss tjejer!


Missade bussen :s

Nu har jag missat bussen..... jobbigt. kommer inte kunna göra provet idag, så jag får väl göra det en onsdagskväll. blÄ!
idag är det första dagen i skolan och jag vill verkligen inte! JAG VILL NÄsTAN sjukskriva mig. Fast det tänker jag inte! Måste till skolan och plugga lite.
SES

fuffel

Många skriver om ångesten inför imorgon, och att skolan börjar igen. Jag har ångest över att jag har ett kemi prov imorgon. Å jag har inte öppnat boken. Jag tror att jag fortfarande är inne i min utbrändhet.
utanför mitt fönster lyser solen, jag sitter i sängen med rullgardinen nerdragen och släckt lampa. Det är mysigt.
Snart ska jag gå ner och äta min goda rulltårta! Ska nog kolla igenom boken oxå. Jag har pluggat till detta prov för typ 3 månader sedan. Men jag kom aldrig till skolan när jag skulle göra det eftersom SL jävlarna inte såg till att bussarna kom. Så jag ska bara repetera typ.

no grill

det blev ingen grillning igår. Min käre bror tyckte inte att jag skulle dit, så istället tog han med mig in till stan för att ta en bira med sina polare. Vi satt på Snaps. Jag prövade en CaptenCoke och fyfan va god den var! Nu är morfar här och jag ska typ baka en rulltårta snart.

FART!

HEEEEJ, nu har jag kommit hem från min kusin! FY dunders hur underbart det är att träffa sina kusiner och kusinbarn. Måste säga att Min kusins nya bby är megasöt! Jag fick hålla honom, och snacka om liten sak. Kan knappt bärga mig tills mina bröder får egna barn som jag kan passa. Några av er vet ju om att jag älskar barn och att jag vill ha många barn i framtiden. De är så söta och små. Men det får bli i framtiden.  :)
Nu sitter ajg och väntar på att mamma och pappa ska börja laga mat. Vi ska grilla oxfilé och äta klyftpotatis till. Gha nu har grill perioden börjat igen. då blir det bara kött kött kött. Blä. Jag kan tycka KÖTT är gott en gång då och då. Men inte varje dag 24:7.
Efter maten ska jag kanske till Flaten och grilla med mina kompisar.

rosa!

Snart ska jag iväg! Ska träffa lite släkt. Mina kusiner och deras barn. Ska även få träffa mitt nya kusinbarn för första gången. Han är precis nyfödd eller några månader är han i alla fall.
Idag har jag legat i  sängen och tittat på lite serier. Har inte så mycket att göra. Eller snarare mega mycket att göra. Men jag vill bara ligga i sängen och försvinna. Jag låter mega deppig, men sanning är den att jag mår jättebra, jag är glad och uppskattar livet med andra ord en bra dag! Men jag orkar inte göra något idag. Det beror mest på att ryggen tar livet av mig, Kan inte böja mig frammot utan att det hugger till i svanken. jag vill kunna slappna av i nacken men den spänner sig. Hur jag än har huvudet på kudden, hur jag än byter kudde kan jag inte slappna av. Det är hämskt men man får allt leva med det. Huvudvärken har oxå börjat kicka in. Vilket är ett täcken på att jag låtit mina spända muskler varit spända för länge.
Nu ska jag sätta på mig strumporna och springa iväg.

Jag vill inte vara din fångvaktarrinna

Hemma från landet! Har varit ute på Ön hela helgen! Älskar roslagens famn! funderar på att köpa ett mobiltbreband! Så att jag kan blogga från landet! tog en hel del bilder ute på ön. lekte lite med mitt Teleobjektiv.
Helgen har varit underbar, Igår åt jag Påskmiddag med min Fasters familj. hur kul som helst att träffa mina underbara kusiner! På kvällen efter middagen så stannade jag kvar i deras hus och spelade Kort. Vi spelade kung och slav och sedan bluffstop. Jag suger på bluffstop! Synd är det bara att inte mina kompisar gillar sällskapsspel.
Blåasippor!

Kolla vad som låg utanför dörren! Hela Ekgrenen hade blåst i backen, jävligt tur att den inte träffade huset.

Sesi blev jätteglad när hon hittade en Hartass. Jag bha BLÄ! LOSS!!!!


Sesi är glad att få gå lös, och kunna sova ute. Hon får äntligen vara en riktig hund utan koppel!


Gandi tog årets första dopp.


Gullig!!


oj en fotograf


Denna är över 100 år gammal. Satt på min farfars fars bröllopstårta.


Lov!

Jag verkar ha tagit lov från min blogg! sorry! Jag har verkligen inte haft lust att skriva eller ens orken att skriva något! Här kommer är en bild från grillkvällen i måndags!

 

Nu ska jag packa för att åka till Landet kommer vara hemma imorgon troligen :) SES


Ny morgon!

idag kommer min bror hem! Fy så kul! :) Men innan han kommer, så måste jag ha hunnit städa hela övervåningen. Å det kommer ta mig 100 år. När jag väl städar så städar jag på riktigt med damsugning och moppning. Jag funderar på om jag ska börja med mitt projekt. Har ett nytt projekt att utföra. Kan ni gissa?
Jag ska klä in ett antal jättefula galjar som jag tänkte hänga mina BH:ar på. Fett fina de kommer att bli.

Blev ännu en sen kväll. Var ute ute med några av mina kompisar från stallet och grillade i flaten. Det kom dit en massa folk. Å av alla personer som jag minst anat skulle komma kom dit! Han är min barndomskompis och jag bha VAD GÖR DU HÄR!?
Vi hade det i allafall trevligt ute i skogen vid vattnet runt brasan. Kom dock hem och luktade mega mycket rök. Ska nog kasta ut kläädera ur huset.
Nä nu ska jag börja städa! :)

byxor borta

MINA jeans är borta! de har fått fötter och sprungit sin väg. VAR KAN DE VARA! Nu snart ska jag till stallet för att rida. Ska rida istället för Carro. När jag kommer hem så ska jag duscha och sedan iväg till Flaten! Ska grilla med några kompisar. Hoppas ert lov är härligt!

hej!!!

Nu håller jag på att mäta hur mycket tapet jag måste köpa! har oxå börjat leta skruvar i den vägg som ska rivas. det kommer ut bilder.
Måste ringa till stallet och berätta att jag ska rrida istället för Carro oxå. ses snart!

så var det Söndag!

Hände inte så mycket. Fortsatte med städandet och sedan träffade jag S i stan och åt picknick på djurgården!
min frissa!
från sidan
S

vi börjar med lördagen!

I lördags var det en vanlig dag. Til att brja med i alla fall. Vi började med rivningen. Eller förberedde oss för att börja riva! Så vi vindsstädade.
Sen så började jag göra mig iordning för att åka hem till Sten, hon skulle ha tjejmiddag. jag träffade Corre på bussen och vi begav oss på en liten rundtur inna vi begav oss till middagen.
Vi hade en dunder fin middag. Dock blev jag skrämd till döds nästan.
Sten bor nämligen i ett spökhus. Eller hon tror känner inte av det men hennes mamma har. Jag tror på spöken men jag är inte rädd för dem. Visst det är okej så länge de inte rör vid än. Det som hände var: att när jag stod över köksbordet och tände ljusen på tårtan så var det någon som kliade/pillade mig i håret. Jag tyckte det var skönt så jag frågade Corre om det var hon, men hon sa nej. Corre stod med ryggen mot mig och var i en djup koversation med en anna tjej.
hon frågade mig varför jag frågade henne, och så berättade jag att det var någon som kliade mig i håret så här, och så visade jag henne. Hon bha adet var inte jag. Och så tittade hon på mig så där undrande, och det var då det slog mig!
Det var ingen mänsklig berörelse.
Senare på kvällen vid 2 tog jag och Corre taxin hem.
jag och Corre
Fina småflickor
min favobild för kvällen!

dagens oufit

Tunika: Bondelid
glömde säga att jag fått gå ner 2 storlekar i jeansen. Redan nu tror jag att jag kommer kunna få på mig ett par 28or.

god/morgon/Svearike!

dags att börja klä på mig! Måste packa ut min ryggsäck så att jag får plats med alla skolböcker som måste hem under lovet. Måste inte heller glöma lämmna tillbax Dvärgen (världens dåligaste bok i mitt tycke)
Nu ska jag klä på mig.

Sesi äter morot

Snacka om att äta med öppen mun!


dagens oufit

oknäppt
knyten
Märke:
- koftan: Bondelid (mitt favomärke)
- Jeans levis (de har gjort en model som passar oss med kurvor)


dags med lite bilder?

Idag har jag utvecklingssamtal. Vilket är si så där kul. Sen är jag ledig! då blir det stallet.
Några av er kanske har sett min status på FB, där jag skrev att jag har börjat bli en träningsnarkoman! Jag älskar att träna! Nu springer jag varje dag ca 20 minuter. Visst mina benhinnor tar kol på mig under natten men, Den som vill bli fin får lida pin, plus att jag tycker det är kul!
Nu ska jag klä på mig och fotta min outfit. Det kommer bli några av mina nya kläder som jag köppte i lördags.  :)

jag kan inte skilja på

Angående låten jag kan inte skilja på. Så är låten till dig min Knasboll. Hörde den och kände igen mig som tusan i texten. Den påminner mig om hur jag känner för dig. Vet inte hur jag ska ta mig till!

Rastlös

Det pirrar i fingrarna och jag kan inget göra. Vill till stan nu! Inte för att plugga som S tycker att jag ska göra. Är allt för rastlös för att plugga.
Kan inte förstå att jag är så dum i huvudet! Hur kan jag sitta och vänta på ett sms som jag vet aldrig kommer att komma. Hatar killar. Hatar kärlek, hatar känslor.
:
Jag vill bara ut och springa, springa för livet
jag vill bara bort och inte se mig om
Hur kan jag vara så dum att jag än en gång litat på en kille!
:
jag vill bara hoppa upp och ner
jag vill bara slå på något
Vad ska jag ta mig till när jag bara vill skrika.

de ja känner för dig!


Dagens låt!

texten säger allt!

kycklingen står i ugnen.

sitter här nu medan kycklingen blir klar i ugnen. Min kost för tillfället är strikt men god.
Frukost: fruktsallad eller smoothe med 50g nötter
lunch: en mango, och knäckebröd (eller det som serveras i skolan)
Middag: sallad med kykling

Dagen har i stortsett varit prima! Dansade i morse som vanligt. sedan åkte jag till Sickla och träffade mamma för att handla mat. Som vanligt slutar det med att vi kom ut med påsar i alla händer med käder. Efter maten ska jag bege mig hem till min kära vän Nadija från och med nu (Nadisen) vi ska ha en mysig tjej lördagskväll med film och girltalk. vi båda behöver verkligen prata ut.
Ha en fortsatt bra helg! KRAM

gårdagen!

Igår var det skol time som vanligt. På min första lektion (matte) hände något som inte har hänt mig på riktigt länge. Jag satt och pratade med tuggummi i munnen, och vips rammlade tuggummit ut! Jag höll på att skratta på mig. Snacka om att vara lättroad.
Efter skolan tog jag mit till Dagis för att hämta busfröt Sesi. Vi cyklade hemot. När vi kom hem så var det time för mit att fixa mig inför kvällen. Jag åkte in till stan och träffade mamma vid T.C vid 5 tiden. Från T.C gick vi runt lite på gatorna och tittade in lite i olika affärer. Sedan begav sig våra fötter till Vapiano i Gamlastan. Ett riktigt trevligt ställe. Snacka om att jag blev mätt. Efter maten satt vi kvar och snackade över några drinkar och hade det kul!
När vi kom hem så står GLASSBILEN på parkeringen och jag bha! 
GLASSSSSSSSS!!!!
Jag fiskade upp ponboken ur väskan och gick fram till den snygga killen vid bilen. Det tog sig sin tid innan jag kunnde bestämma mig för vilken glass jag skulle ha! Till sist blev det 10 st glassbåtar.
senare på kvällen så sommnade både jag och mamma i soffan.

skador händer lätt!

Har varit i stallet idag! har ock skadat min högerhand. Klämde mig i en hasp, skulle öppna den 6 meters höga ridhusdörren. Haspen var trög men när den lossnaade så for jag in med handen i en metall hake.
Jag sa aj! Men som den härdade stalltjej jag är så struntade jag i det och fortsatte med att fixa det jag höll på med. När barnen sedan hade börjat gå ut med sin hästar så tittade jag på min hand och såg att den var helt blå. Så jag tog min tid innan jag kom till vattenkranen för att skölja av den!
(blåmärket som sträcker sig halva handflatan syns inte värst bra på denna bild.)
Nu ska jag ladda över lite videoklipp som jag och några vänner gjorde i stallet. Ska klippa ihop dem och sedan lägga upp den här så att ni kan få se.

babbel

Jag har varit en dålig bloggare på sistone! jag har mina perioder! har inget egentligen att skriva om.
Sitter här i min säng och ska klä på mig för att ta mig till skolan snart! Sedan blir det att ta sig till stallet. Middagen är redan nerpackad i väskan. Det blir sallad och en kyklingfilè, nu har jag börjat med min diet på hundra procent. Ställde nämligen mig på vågen igår och såg att jag hade gått upp 3 kg! Jag pallar inte av att veta att jag är överviktig när jag går över det där nummret. Vill bara bli normalviktig, kunna bära jeans utan att känna mig äklig. Väntar bara på att bli frisk så att jag kan gå ut och springa, och ta mig till gymet offtare!
Hoppas er känns bra!

dammig!

Jag känner mig smutsig hela jag! Har precis kommit hem från stallet och jag har borstat på Killen (min sköthäst) han hade fått för sig att rulla sig ute i leran i hagen idag! Så jag har stått i ett dammoln i timmar! han blev i alla fall fin. Sedan var det dags att sadla och tränsa honom. Ridningen gick mycket bra idag. körde övergångar, jag och Killen har utvecklats stort på dessa tre ggr jag har haft honom.

då var det klart

Då står de klart att jag kommer kunna vara uppe vid Sörsjön och göra en del av mitt projektarbete. :P Nu måste jag bara komma i fas med skolan och fråga om det går!!

Det bästa vaccinet var du!

Har lyssnat på svensk musik hela dagen! där ingår Lars Winnerbäck, Melissa Horn , Miss Li och Lisa Ekdhal.
Det finns en hel del bra svenska artister som sjunger på svenska. Så varför måste alla texter vara på Engelska?
DAGEN: Än en dag har jag satt på mig masken när jag går till skolan. Jag pallar verkligen inte med skolan. Skolan har varit bra och vi har äntligen fått tillbax Jonny, vår gammla mattelärare, han som är jättebra. Sedan åkte jag hem och tog ett power nap tills mamma kom hem, åt middag och sedan pluggade jag. Nu ligger jag framför dator och hänger omkring på olika sidor. Har pratat med Nadisen och hon har gjort min dag bra. Vi hade en Hostkonsert. Snart ska mamma ringa Sesis uppfödare och prata om att kanske para Sesi, och om jag skulle kunna få göra mitt projekt arbete där! Kan ni tänka mig bland 80 hundar ute i vildmarken? Det kan i alla fall jag göra:)
Ha det bra!

tråk

Jag har inte skrivit på hela dagen märkte jag nu... ligger i sängen och hostar lungorna av mig medan jag tittar på lite Private Practice. Fan att man alltid ska bli sjukare dagen efter. Kom hem vid 11 idag. Sov hos S och jag väckte henne vid halv 9 och för att jag inte kunde sova, jag var jättepigg.
När jag kom hem så somnade jag i min säng och vaknade vid två och trodde klockan var middagstid så jag fick panik! vid 4 gick jag ut på äventyr med sesi i skogen, jag gick in på en djurstig och gick halft vilse, så jag var ute i två timmar. när jag kom hem var det middag och sen dess har jag legat i sängen och varit tråktig. Mamma kom precis hem och sitter nu och tittar igenom min fb! Hon har hittat en bild från igår som S har snott från klubbens hemsida. FAN VA FUL MAN BLEV!

min pappa är gullig

Kolla vad jag fick igår! Älskar fortfarande att få paket när han har varit borta med jobbet och kommer hem.

markera stegen

snart ska jag till dansen för att lära mig mitt solo! knas det kommer bli eftersom jag inte kan dansa pga halsen!

NY header!

Jag har lovat er en ny header. äntigen orkade jag sätta mig med pse och leka lite med bilderna.
Så nu har jag laddat upp min nya header. Det är oxå därför jag varit så off på facebook och MSN. Fastnade vid pse. har glömt hur kul det var att redigera bilder. Höll alltid på när jag var mindre. Eller för flera år sedan, Så jag är fortfarande lite ringrostig. :S

En slapp dag

Har legat i sängen hela dagen! Funderar på att göra lite nytta. Med nytta menar jag att städa. Städa min våning och göra det mysigt. Det är ju en slappis fradag i alla fall. Snart kommer pappa hem han har varit och hämtat sesi på dagis! Saknat henne!

borde äta lunch

Nu har jag precis gjort mig lite lunch. det blev havregrynsgröt med vetekli... Hoppas det smakar. Jag är egentligen inte så hungrig men man måste äta ju eller hur?
Jag har suttit och kollat på Private Practice hela dagen och det kommer jag att fortsätta med. Tror min pappa kommer komma hem snart. han har varit i tyskland med jobbet.
funderar på om jag ska sätta på mig lite kläder och hoppa ner i sängen igen. Sitter här nu men i PJ och ska äta min mat och kolla på Private Practice. äch jag ska nog sätta på mig joggingbyxer, linne och krypa in i min myströja!

Framkallar nackspärr

Hemma sjuk idag. Hostar och är mega täppt i näsan. jag ligger i sängen med uppbuffrade kuddar bakomryggen och jag börjar känna av en början på en nackspärr. Det är fett jobbigt då jag precis blivigt av med min förra om jag fick i söndags.
Jag har ofta ont i huve och ryggen pga just stela muskler. Min sjukgymnast sa att det berodde på att min "innre styrka" var svag, plus att det kan ha och göra med min låga grad skolios i ryggen. Jag kan säga att jag inte har varit en ducktig på att följa min träningsplan för att motverka nackspärr och huvudvärk.
Det jag ska göra är att göra olika Pilates övningar. Vilket är kul men jag orkar aldrig ta mig de där 10 minuterna om dagen till att göra dem.
Det roligaste och knasigaste med detta är att den "innre"styrkan är det som får oss i bra balans. Å de sporter jag håller på med är just balansträning sammansatt med otrolig uthållsstyrke träing. så som Balleten pch ridningen.

Min mobil ligger brevid mig och plingar har inte orkat titta på den. Ska kolla snart. Idag är det ju första april vilket betyder att Tidningen har ett aprilskämt att leta efter.
Dagens frukost: Ett glas provivajos och lite nötter